Antwni Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δεν απαντάμε πάντα, για να μας απαντήσουν περαιτέρω. Απαντάμε κι όταν θέλουμε να καταδείξουμε εμφατικά ένα σημείο. Λέγοντας ατάκες τέτοιου τύπου, υποτιμάς τη νοημοσύνη μου και άλλων εννοείται. Εγώ δεν είδα αυτό: Μη μου λες για επιχειρήματα, όταν δεν έχεις. Δεν τεκμηρίωσες κάτι. Μόνο είπες ξεκάρφωτα: Ε τώρα ή μιλάμε σοβαρά ή... Απαξιώ πλήρως. Αν μπαίνεις μόνο 1 φορά το χρόνο (αν και ψεύδεσαι τώρα), τότε δε θα έχεις δει πως γράφω και τι προτείνω. Άρα δεν δικαιούσαι να λες αυτά που λες. Και εγώ την ίδια απορία έχω με την καρμεν... Πότε δηλαδή θα βάζαμε εναν intel?
karmen1983 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Σε δικαιολογώ απόλυτα γιατί έχεις γραφτεί τον Αύγουστο του 2012. Οπότε λογικό να μην ξέρεις τα επιχειρήματά μου. Οταν είχα κέφια και όρεξη για το φόρουμ, θα έπαιρνες το σεντόνι σου και την απάντησή σου. Απλά κάτι άτομα σαν εσένα που επεμβαίνουν με την ένταση στο μήνυμά τους, κάνανε κάποιους άλλους να απέχουν. Και από ότι φαίνεται τελικά κακώς επανήλθαν έστω και για λίγο. Οταν χαλαρώσεις ξαναδιάβασε τι έγραψα και λύσε σε κάποιον άλλον την απορία που λογικά όλο και κάποιος θα υπάρχει να έχει την ίδια.
XMorsX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μεχρι το καλοκαιρι θα εχουν κυκλοφορησει οι Haswell και τα δεδομενα θα ειναι διαφορετικα. Θεωρω τον 8350 καλυτερη επιλογη απο τους i5, και ο i7 3770K ειναι πολυ ακριβος για να χωρεσει χωρις να κοψω απο αλλου. ΕΙναι μεγαλο το budget μεν, αλλα προτιμησα να το γεμισω με ακριβη οθονη, μηχανικο πληκτρολογιο, 256αρη ssd, 2x 7950 κτλ. Θεωρω οτι ετσι τα χρηματα πιανουν περισσοτερο τοπο. Αν εκρινα οτι τα +150 ευρω για 3770Κ αξιζαν (σε νεκρο σε λιγο socket κιολας) σε βαρος των αλλων, η επιλογη μου θα ηταν διαφορετικη. Φυσικα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη, μπορει να εχετε αλλη αποψη. Προσεχτε τα 2500 δεν πανε μονο στον πυργο αλλα σε ολο το πακετο. 3
Morethandarkness Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Θα τσεκαρω και τις παραλαγες που λετε επισης θα εχω στο νου μου τους Haswell
Antwni Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Για αναβαθμίσεις συζητάμε εδώ; Εε; /sc Νομιζω ναι Δεν ειμαι σιγουρος... Βασικά για Νέα συστήματα 1
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 2500 σύνθεση με AMD πλατφόρμα. Intel πότε βάζουμε ακριβώς; Τι περιορισμο θα εχει με τον AMD?? Αν το θελει για gaming τα 150ε δε θα ηταν καλυτερα να πανε σε καλυτερες gpu/οθονη/κατι αλλο?? Επισης 2500ε και 450ε περιπου cpu/mobo για ενα socket που σε λιγο καιρο θα ειναι obsolete δε μου φαινεται και τοσο σωστη επιλογη.. Και εγω αν εφτιαχνα αυτη τη στιγμη PC τον AMD θα επαιρνα συμφωνα με τα τωρινα δεδομενα αν και γενικα προτιμω Intel(Δεν ειχα ποτε AMD).. 1
WalkerSW Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Συγνώμη δλδ ρε παιδια το ΑΜ3+ δεν είναι πεθαμένο socket? Ποσο ακόμη νομίζεταi θα το υποστηρίζει η ΑΜD? Δεν είναι δύσκολo να καταλάβει κανεις ότι το γυρνάνει κυρίως στα APUs και στο FM2.
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Τώρα για πιό λόγο βγήκατε στα μαχαίρια για AMD-Intel για σύστημα που θα στηθεί μετά από 5 μήνες δεν το καταλαβαίνω. Αν ο TS προχωρήσει τελικά τότε σε αγορά είναι 99% βέββαιο ότι θα πάει σε Haswell.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα