Morethandarkness Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα καταρχάς να πω οτι έχω μεινει πολύ πίσω για διαφορους λογους στο τι παιζειΣτο θεμα μου τωραΘελω προτασεις για σταθερο κομματι κομματι υπολογιστη (ο οποιος θα ειναι ο 3ος μου) Το Budget ειναι ελευθερο διοτι θα βαλω οτι μαζεψω φετος το καλοκαιρι απο την δουλεια (αν πανε ολα καλα βεβαια ) το οποιο θα ειναι εως 2500. Βεβαια ολα αυτα ειναι πολυ στον αερα ετσι οπως ειναι τα πραγματα αλλα με λιγα λογια αυτο που θελω να πω ειναι οτι οριο δεν υπαρχει και ειμαι διατεθημενος να δωσω αρκετα αν χρειαστει. Η Χρηση βεβαια θα ειναι για Gaming + φυσικα ολες τις αλλες χρησεις και multitasking βεβαια Ο υπολογιστης θα ειναι ολος απο την αρχη οποτε μπαινουν τα παντα μεσα (οθονες, πληκτρολογια, ποντικια κτλ) το μονο που εχω κατα νου ειναι μια οθονη απο 26 ιντσες και πανω Τοποθεσια ειναι Θεσσαλονικη αλλα ειμαι ανοιχτος για αγορες και απο εξωτερικο αν χρειαστει ειτε για καλυτερη τιμη ειτε διοτι δεν υπαρχει στην Ελλαδα Ολα τα υπολοιπα τα αφηνουμε πανω μου ή σε γνωστους μουΕυχαριστω εκ των προτερων - Αναμενω τις προτασεις σας
XMorsX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Δες ενδεικτικα το παρακατω απο το visionstudio στα 2500 ευρω. ΓΙνεται και φθηνοτερα αν επιθυμεις με συμβιβασμους. HDD: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18723&cat=6&sub=0&pmanuf=23&sort=undefined&step=undefined EDIT: Μαλλον καλυτερη μητρικη για OC: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31122&cat=3 Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2013 από XMorsX 1
eSATA Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 οτι μαζεψω φετος το καλοκαιρι απο την δουλεια Σε 5 μήνες δήλαδη θα γίνει η αγορά;
TEOKOS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μετα το καλοκαιρι ολα θα εχουν αλλαξει και σε επιπεδο τιμων και σε καινουργιο hardware 1
Morethandarkness Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Γνωριζω οτι θα εχουν αλλαξει τα πραγματα μεχρι τοτε μια ιδεα θελω πανω κατω απο προτασεις δεν λεω οτι θα παρω μια λιστα και θα παω να την ψωνισω. Θελω εναν σκελετο να βασιστω πανω σ' αυτο και μετα να δω τι και αν υπαρχει κατι καλυτερο/φθηνοτερο απο το Χ αντικειμενο
karmen1983 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Έτρωγα ένα κομμάτι ψωμί με μερέντα, όταν άρχισα να διαβάζω το ποστ. Το αποτέλεσμα όταν έφτασα στη σύνθεση στο δεύτερο ποστ, ήταν να φάει το πληκτρολόγιο τη μερέντα και το ψωμί και το στόμα μου να μείνει ανοικτό. 2500 σύνθεση με AMD πλατφόρμα. Intel πότε βάζουμε ακριβώς; Οκ πάω να κάνω άλλη μία φέτα ψωμί, πριν παχύνει το πληκτρολόγιό μου. Ontopic: @Morethandarkness δε θα σου κάνω σύνθεση απλά θα σου πω έλα πάλι το καλοκαίρι που θα έχεις και το ποσό στα χέρια σου και θα μιλάμε με απτά στοιχεία. Οτι ιδέα και να πάρεις τώρα σε 3-4 μήνες θα την έχει φάει ο σκόρος. 8
Antwni Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Έτρωγα ένα κομμάτι ψωμί με μερέντα, όταν άρχισα να διαβάζω το ποστ. Το αποτέλεσμα όταν έφτασα στη σύνθεση στο δεύτερο ποστ, ήταν να φάει το πληκτρολόγιο τη μερέντα και το ψωμί και το στόμα μου να μείνει ανοικτό. 2500 σύνθεση με AMD πλατφόρμα. Intel πότε βάζουμε ακριβώς; Οκ πάω να κάνω άλλη μία φέτα ψωμί, πριν παχύνει το πληκτρολόγιό μου. χαχαχαχαχαχα Που τα βρίσκεις και τα λες αυτα ρε ΜΑΡΙΚΑ χαχαχαχαχα :lol:
karmen1983 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Αμα σου πω ότι μόλις μάζεψα τη μερέντα απο το πληκτρολόγιο θα το πιστέψεις;
karmen1983 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Εχε χάρη που στις γκάφες μου κρατάω φωτογραφικό υλικό. 2
giokou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 2500 σύνθεση με AMD πλατφόρμα. Intel πότε βάζουμε ακριβώς; Μόνο ένα θα πω, για να μην γίνει μπορντέλο το θέμα: Μη προκαλείς με τέτοιου είδους εμμονοληπτικές εξάρσεις. Πιο άκυρη ερώτηση δε θα μπορούσες να κάνεις. Για gaming το θέλει ο άνθρωπος... Ο 8350 βάζει κάτω άνετα και τους δήθεν extreme της Intel, που πρέπει να σκάσεις ένα μάτσο €πουλα για να τους πάρεις και να τους επιδεικνύεις... Αυτοί είναι για άλλα πράγματα. Το μέλλον των παιχνιδιών είναι πολυπήρυνο (τύπου amd) κι επιβεβαιώνεται πολύ περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. * Bonus: Όλα τα υπόλοιπα εκτός του cpu τα είδες ή δεν σ' άφησε η θολούρα λόγω merenda??? 1
Morethandarkness Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Έτρωγα ένα κομμάτι ψωμί με μερέντα, όταν άρχισα να διαβάζω το ποστ. Το αποτέλεσμα όταν έφτασα στη σύνθεση στο δεύτερο ποστ, ήταν να φάει το πληκτρολόγιο τη μερέντα και το ψωμί και το στόμα μου να μείνει ανοικτό. 2500 σύνθεση με AMD πλατφόρμα. Intel πότε βάζουμε ακριβώς; Οκ πάω να κάνω άλλη μία φέτα ψωμί, πριν παχύνει το πληκτρολόγιό μου. Ontopic: @Morethandarkness δε θα σου κάνω σύνθεση απλά θα σου πω έλα πάλι το καλοκαίρι που θα έχεις και το ποσό στα χέρια σου και θα μιλάμε με απτά στοιχεία. Οτι ιδέα και να πάρεις τώρα σε 3-4 μήνες θα την έχει φάει ο σκόρος. Ευχαριστω για την βοηθεια Οπως λεω και απο την αρχη ολα αυτα ειναι πολυ στον αερα ομως επειδη θελω να εχω στο μυαλο μου περιπου τι θελω (και επειδη ειμαι ηδη μπερδεμενος) ειπα να ζητησω λιγη βοηθεια ωστε να δω περιπου που θα κυμανθω
Antwni Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Εχε χάρη που στις γκάφες μου κρατάω φωτογραφικό υλικό. χαχαχαχα Θεός... ...εε Θεά ήθελα να πω Πόση μερέντα βάζεις πια και εσυ στη φρυγανια? Πωπω έχεις βάλει και carbon στο x4... x6
karmen1983 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μόνο ένα θα πω, για να μην γίνει μπορντέλο το θέμα: Μη προκαλείς με τέτοιου είδους εμμονοληπτικές εξάρσεις. Πιο άκυρη ερώτηση δε θα μπορούσες να κάνεις. Για gaming το θέλει ο άνθρωπος... Ο 8350 βάζει κάτω άνετα και τους δήθεν extreme της Intel, που πρέπει να σκάσεις ένα μάτσο €πουλα για να τους πάρεις και να τους επιδεικνύεις... Αυτοί είναι για άλλα πράγματα. Το μέλλον των παιχνιδιών είναι πολυπήρυνο (τύπου amd) κι επιβεβαιώνεται πολύ περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. Εμμονοληπτικές εξάρσεις. Χμμμμμ τρελαίνομαι όταν έχω εμμονές. Οσο για το θέμα να γίνει μπάχαλο. Ποτέ δε προκάλεσα σε θέμα που συμμετάσχω και ποτέ δεν έπαιξα με λεφτά άλλων. Οπως επίσης και όπου βοήθησα και ακούστηκα σε βάθος χρόνου βγήκα αληθινή. Μιλας σε κάτοχο AMD που σε αυτό το σημείο υποστηρίζει Intel. Ποιος έχει εμμονές λοιπόν; Δε περιμένω απάντηση απο εσένα όπως και να μου απαντήσεις απάντηση δε θα πάρεις. * Bonus: Όλα τα υπόλοιπα εκτός του cpu τα είδες ή δεν σ' άφησε η θολούρα λόγω merenda??? Τι επίπεδο!!! Οχι τι να δω και τι να καταλάβω; Γυναίκα είμαι και άσχετη με pc. Ευχαριστω για την βοηθεια Οπως λεω και απο την αρχη ολα αυτα ειναι πολυ στον αερα ομως επειδη θελω να εχω στο μυαλο μου περιπου τι θελω (και επειδη ειμαι ηδη μπερδεμενος) ειπα να ζητησω λιγη βοηθεια ωστε να δω περιπου που θα κυμανθω Παρακαλώ. Σκέψου όμως ότι θα δεις 100 συνθέσεις πχ που και οι 100 θα είναι άκυρες το καλοκαίρι και μέχρι το καλοκαίρι μπορεί κάτι να στραβώσει να μην έχεις τα 2,5 χιλιάρικα. @Antwni ψωμί του τοστ ήταν άσε τελειώσανε οι φρυγανιές X6 το keyboard 2
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μόνο ένα θα πω, για να μην γίνει μπορντέλο το θέμα: Μη προκαλείς με τέτοιου είδους εμμονοληπτικές εξάρσεις. Πιο άκυρη ερώτηση δε θα μπορούσες να κάνεις. Για gaming το θέλει ο άνθρωπος... Ο 8350 βάζει κάτω άνετα και τους δήθεν extreme της Intel, που πρέπει να σκάσεις ένα μάτσο €πουλα για να τους πάρεις και να τους επιδεικνύεις... Αυτοί είναι για άλλα πράγματα. Το μέλλον των παιχνιδιών είναι πολυπήρυνο (τύπου amd) κι επιβεβαιώνεται πολύ περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. * Bonus: Όλα τα υπόλοιπα εκτός του cpu τα είδες ή δεν σ' άφησε η θολούρα λόγω merenda??? Ok το διαβάσαμε και αυτό. Κατι ξέρω που περνάω μια φορά το χρόνο απο την ενοτητα των αναβαθμήσεων. Συνήθως τα βάζω με τα intel fan boys... αλλα η ακρα αλλη μεριά είναι ακομη χειρότερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα