Perarg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σας, έχω το Thomson TG784 (αναφέρει software release: 10.2.1.6, αυτό είναι το firmware ?). Γνωρίζει κάποιος τους κωδικούς για να μπούμε πιο βαθιά από τον PowerUser που σου δίνει η forthnet ? Οι κωδικοί που κυκλοφορούν (dsath κτλ.) φαίνεται να μη λειτουργούν πια. Επίσης δε βλέπω να δουλεύει κι ο τρόπος με το αρχείο ini.
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 μπορεις αμα θες να του αλλαξεις το firmware και να του περασεις Generic.εννοειται αμα εχες voip τηλεφωνια χανεις τα παντα.
Perarg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Αυτό θα ήταν πρόβλημα... Βασικά θέλω να εξερευνήσω αν μπορώ να το γυρίσω σε Bridge Mode, αλλά να μη βάλω σε κίνδυνο τα τηλέφωνα μας... Και φυσικά αν υπήρχαν οι κωδικοί το πρώτο που θα έψαχνα θα ήταν να πάρω backup.
rfc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Username: dsathPassword: f@0r!T3D αυτοι γιοκ τωρα πια? Αν βαλεις παντως το generic 8.2.2.7 και εχεις προσβαση στα voip στοιχεια σου θα σου δουλεψουν οι κωδικοι.
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Αυτό θα ήταν πρόβλημα... Βασικά θέλω να εξερευνήσω αν μπορώ να το γυρίσω σε Bridge Mode, αλλά να μη βάλω σε κίνδυνο τα τηλέφωνα μας... Και φυσικά αν υπήρχαν οι κωδικοί το πρώτο που θα έψαχνα θα ήταν να πάρω backup. αν το γυρισεις σε bridge mode δεν θυμαμαι αν παιζει μετα η τηλεφωνια η οχι διοτι ειναι σε διαφορετικο Pvc . β.στα πιο νεα firmware εχουν αλλαξει οι κωδικοι του admin δενειναι οι ιδιοι με το 8.2.6.5 ποιο ηταν το αρχικο firmware. b,γιατι θες να το κανεις bridge? αν βαλει το generic και εχει προσβαση στα στοιχεια ναι μεν θα παιξει η τηλεφωνια αλλα θελει πολυ παραμετροποιηση απο cli για να παιξει κανονικα.επισης αν το αφησει το thomson χωρις εξτρα παραμετροποιηση η τηλεφωνια δεν θα παιξει απο το 8/36 αλλα απο το 8/35 οποτε σιγουρα εκει με bridge δεν θα παιξει η τηλεφωνια.δυστυχως ολα αυτα γινονται απο cli και ειναι δυσκολα.
Perarg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Bridge θέλω να το κάνω για να αναλάβει το routing το Time Capsule της Apple. Έτσι το είχα μέχρι τώρα με το Pirelli της Cyta κι ήθελα να διατηρήσω την ίδια λογική στα πράγματα. Επειδή με το Pirelli έπαιζε, σκέφτηκα ότι κάπως έτσι θα παίξω και με το Thomson, αλλά το βλέπω δύσκολο...
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 οταν θελουμε να κανουμε τετοια τοτε καλο ειναι να μην ζηταμε voip τηλεφωνια.ναι ειναι κομματακι δυσκολο για να γινει και κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα πετυχει σιγουρα .λογικα θα γινετε αλλα δεν ξερω αν αξιζει καν να φας τοσο κοπο .εκτος αν καταφερεις να μπεις σαν admin καιαπλα γυρισεις το ιντερνετ σε bridge και ευχηθεις να παιζει η τηλεφωνια επειδη ειναι στο 8/36.δεν το εχω δοκιμασει.
Perarg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Έτσι ακριβώς έγινε στο Pirelli κι έπαιξε... Τώρα εδώ, έλεγα να δοκιμάσω αν είχαμε πρόσβαση κι αν δε πιάσει γυρίζουμε όπως ήταν πριν.
rfc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ναι αλλα το τομσον εχει μονο 1 atm profile, που σημαινει οτι θα χαλασεις το voip σιγουρα αν το γυρισεις.
Perarg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Χμ.. ενώ το Pirelli χρησιμοποιεί 2 atm ένα για voice κι ένα για data ε ?
rfc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Προφανως, δε θυμαμε να σου πω και σιγουρα, αλλα πολλα εχουν πολλα profiles απο οσο εχω δει.
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 ειχα ακουσει οτι δεν γινεται κανονικα .βεβαια στο Thomson τα παντα γινονται αν καποιος ξερει απο cli.τωρα αυτο με τα atm δεν ξερω.το μονο που ξερω ειναι οτι το Internet ειναι 8/35 ενω το adsl 8/36.Και λαθος Username Να βαλεις στο ιντερνετ η τηλεφωνια θα παιξει αν ειναι εκει σωστα τα στοιχεια.
Perarg Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Πάντως κάτι για κωδικό root δεν έχουμε ? Είναι καινούργιο το firmware υποθέτω
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 3 firmware forthnet υπαρχουν για το thomson 784.αν τα θυμαμαι σωστα το αρχικο 8.2.6.5 μετα ειναι μετα 8.4.2.q και μετα το 10.χ.χ.χ δεν θυμαμαι τα υπολοιπα το οποιο ειναι το πιο νεο και υποστηριζει και Ipv6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα