FilipposMD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα. Έχω αγοράσει Office Professional Plus 2013, κανονικά και με τον νόμο. Όχι από θείους και τέτοια. Το ερώτημά μου είναι το εξής: Δικαιούμαι να χρησιμοποιήσω τον ίδιο κωδικό που αγόρασα σε 2 υπολογιστές; Και οι δύο δικοί μου, οικιακοί. Κι αν όχι, τι θα συμβεί αν το κάνω; Ευχαριστώ.
kostas_dr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Για γραφεία και επιχειρήσεις, απ' ότι έχω ακούσει, κάθε υπολογιστής πρέπει να έχει και το δικό του Office. Tώρα για οικιακή χρήση, δεν νομίζω να συμβαίνει το ίδιο. Στο λέω με μια επιφύλαξη όμως.
gregdel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Συνήθως οι άδεις pro είναι για 1 pc... κάτι άδεις home που έβγαζε η M$ ήταν για σπίτι και 3 PC... αυτό τουλάχιστο ίσχυε παλιότερα... κάνε έναν κόπο να πάρεις τηλ στο support τους
pabou13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 H καθε αδεια ειναι για 1PC μονο, αν το βαλεις σε δευτερο υπολογιστη πολυ πιθανον να μην γινει η ενεργοποιηση ή και να γινει υπαρχει μεγαλο ενδεχομενο να σου μπλοκαριστει μελλοντικα ο κωδικος.
rfc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δε χανεις τπτ να κανεις μια δοκιμη και να πεις και σε μας τελικα τι εγινε...
FilipposMD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μάλλον θα το επιχειρήσω και θα σας πω. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα