vag.patrick Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) λοιπον οσον αφορα το νεξους που ρωτησε εντυπωσεις ο φιλος πιο πριν. Ειναι γρηηηηηγορο...υπεροχο για τα 199€ που το πηρα.Πολυ ωραια οθονη, καλο smoothness στο internet browsing και γενικα ειναι υπεροχο 7ρακι...Οποιος θελει κατι τετοιο και διαθετει λεφτα να το παρει. Οσον αφορα τα media markt , ναι δινουν ενα ετος εγγυηση και εχει αμερικανικο φορτιστη και σου δινουν ανταπτορα....εμενα δεν με ενοχλησε αλλα κακος που δεν ενημερωσα νωριτερα....Χιλια συγγνωμη. Το android ασυζητητη εχει ανεβει πααρα πολυ , αλλα σε καποια συγκεκριμενα πραγματα δυστυχως δεν συγκρινεται με το ipad και κυριως αυτα ειναι εξειδικευμενα..(παραγωγη μουσικης κυριως μια και σε αυτο με βοηθα το ipad.) .Οπως εγραψα και πιο νωρις καλο ειναι να προτεινουμε ολοι πραγματα γενικευμενα αλλα με βασεις χωρις να δινουμε μονο πλευρες αποψεις εκτος και αν δεν εχουμε εμπειρια. Σε αυτη την περιπτωση καλο ειναι ομως να μην παρουμε θεση, επειδη ακουσε τον ταδε να λεει τα δικα του.... Αυτα τα λιγα, ελπιζω να κατατοπισα οσο μπορω και τα παραπανω τα τελευταια με καλη καρδια τα λεω γιατι βαρεθηκα να βλεπω κοσμο να αρπαζεται τσαμπα..... * @teoqq οχι δεν εχει καμια διαφορα με το ευρωπαικο ειναι ολοιδιο.με το που το αναψα μου ζητησε να κανει update σε 4.2.2.εχει ελληνικα και ελληνικο πληκτρολογιο . Το μονο που ισως να με χαλουσε ειναι το 1 ετος εγγυηση . Κατα τα αλλα απο την καλη εμπειρια που εχω γενικα με ανδροιδ ειναι κομπλε. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2013 από vag.patrick 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Περίμενα μια απάντηση από κάποιον διότι με προβλημάτισε λίγο αυτό που είπε ο φίλος για το ότι είναι διαφορετικό. Σε ευχαριστώ και πάλι vag.patrick,αύριο λογικά μέχρι το μεσημέρι θα το έχω πάρει στα χέρια μου και το βράδυ θα γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου. ΥΓ:Άσχετο αλλά προτείνει κανείς καμιά θήκη ή και κάποιο αξεσουάρ που θα μπορούσε να είναι και must-buy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 στα public εγω πηρα της asus σε μπλε χρωμα. ειναι στυλ apple ipad case και κοστιζει 19.90€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Πρώτη μέρα σήμερα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το ταμπλετ.Βασικά ακόμη δεν έχω ξεκολλήσει από πάνω του.Τέλεια χαρακτηριστικά, άψογη οθόνη και μέχρι στιγμής όλα λειτουργούν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 με γεια. αν βρεις ζελατινα προστασιας φωναξε γιατι δε βρηκα πουθενα ...μονο απο νετ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 παιδιά βρήκα το nexus 10 περίπου στα 370€ μαζί με τα μεταφορικά, από ebay αμερικής. λέτε να έχω πρόβλημα με το τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 παιδιά βρήκα το nexus 10 περίπου στα 370€ μαζί με τα μεταφορικά, από ebay αμερικής. λέτε να έχω πρόβλημα με το τελωνείο? Ετσι πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timicious Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 παιδιά βρήκα το nexus 10 περίπου στα 370€ μαζί με τα μεταφορικά, από ebay αμερικής. λέτε να έχω πρόβλημα με το τελωνείο? αν θες να το ρισκάρεις τουλάχιστον να σου το στείλουν με τα ελτά της αμερικής αλλά και πάλι δεν αξίζει το ρίσκο μόνο εάν έχεις κάποιον φίλο στην αμερική να το παραλάβει αυτός και να σου το στείλει αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα το γλυτώσεις. Να το πακετάρει χωρίς απόδειξη και κουτιά συσκευασίας και να γράψει εξωτερικά GIFT αυξάνεις τι πιθανότητες να τη γλυτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 παιδιά βρήκα το nexus 10 περίπου στα 370€ μαζί με τα μεταφορικά, από ebay αμερικής. λέτε να έχω πρόβλημα με το τελωνείο? εδώ θα σε κατατοπίσουν πλήρως Site: http://www.insomnia.gr/topic/473757-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/page-12">Αγορές απο εξωτερικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIRVANAGRE Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 μεγαλε , μονο και μονο για τον τίτλο μπηκα και διαβασα το ποστ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα