ektor7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Συγνώμη αλλά το nexus10 σε ποια λεφτά είναι?Διότι εγώ το βρίσκω πολύ παραπάνω από το Asus που έχει κάνει επιλογή ο φίλος.Εγώ είμαι κοντά στο να επιλέξω στο nexus7.Το nexus 10 απο amazon, αν θα το παρει,δε αξιζει να δωσεις 600+€ που ζητανε εδω!Το nexus 7 ειναι αλλη φαση, πολυ μικρο για πιο portable χρήση!Αλλα αρκετα βολικο γιατι μπορεις ευκολα να το εχεις 24h το 24ωρο μαζί σου, οπως το εχω εγω! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2013 από ektor7
vag.patrick Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Ektor θα διαφωνησω μαζι σου.γιατι? Γιατι δεν μπορεις να υποβιβαζεις κατι π εσενα δεν αρεσει η δεμ εξυπηρετει...ναι ζηταει την αποψη σου ο ανθρωπος,μπορεις να την δωσεις ουδετερα και χαλαρα χωρις να ανοιγεις τσαμπα αντιπαραθεσεις.... Φιλικα παντα.ειμαι κατιχος ipad 4th gen & ενος νεξους 7..... Και τα δυο εχουν τα καλα κ τα κακα τους.εμενα ας ποημε απο την μερα π πηρα το ipad δεν ξανα αναψε το λαπτοπ στο κρεββατι....κ γενικα οταν ειμαι μακρια απο το pc ειμαι με αυτο τις περισσοτερες φορες.τωρα γραφω απο το νεξους. Ειναι κ αυτο υπεροχο, καλο για games γρηγορο browsing και ειναι φορητο.απο μπαταρια επισης τα παει καλα.... Τωρα οντοπικ, αν ηθελα να παρω κατι τωρα για την δουλεια που θελει ο φιλος θα οαιρνα ανδροιδ η ακομα καλυετρα μη πω ενα win 8 tablet γιατι εχει τα κανονικα(desktop) win....οποτε καταλαβαινεις. ΑΛΛΑ ειναι ακριβοτερα.... Οποτες, παιρνει ανδροιδ (νεξους 10 απο μενα) και εισαι κομπλε χωρις ιστοριες για οτι θες παρα μονο το κατεβασμα εφαρμογης απο το play store.....
teoqq Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Εγώ προσωπικά έχω καταλήξει ότι το nexus 7 μου είναι υπέρ αρκετό για αυτά που έχει καθώς δεν ψάχνω και για κάτι πιο μεγάλο όσο αναφορά την οθόνη 7''. Τώρα μπορείτε να με προτείνετε να το πάρω από κάπου?Πχ στην Ελλάδα το βρίσκω στο e-shop (αν και δεν θα ήθελα να το πάρω από εκεί) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662438 στα 234€,στο εξωτερικό βλέπω και πιο χαμηλά στα 214.95€ http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=20119&setcurrency=eur . Θα ήθελα κάποια βοήθεια αν μπορείτε.
vag.patrick Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) αν εισαι θεσσαλονικη η εχεις καποιον δικο σου παρτο απο την πυλαια media markt 199€ γιατι εχουν εγκαινια λογο αλλαγης διακοσμησης....απο κει το πηρα εγω την πεμπτη Επεξ/σία 1 Απριλίου 2013 από vag.patrick
teoqq Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-Google-Nexus-7,99452,397538,548489.html?langId=-18 , απλά από το κατάστημα είναι στα 199€ ?Μην πάω τζάμπα..
vag.patrick Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) ναι. οπως σ ειπα αυτο ξεκινουσε την πεμπτη και το σαββατο που κατεβηκα παλι πυλαια ειχε κομματια αν μεινεις στην κεντρικη σελιδα και ανοιξεις το φυλλαδιο θα δεις οτι το χει μονο για πυλαια 199€ Επεξ/σία 1 Απριλίου 2013 από vag.patrick
teoqq Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Βλέπω ότι ισχύει έως 4/4,οπότε πρέπει να βιαστώ. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου
teoqq Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Πήρα τηλέφωνο πριν από λίγο για να μου κρατήσουν ένα και αύριο θα πάω να το παραλάβω.Από ότι με είπαν έχουν άλλα 6 ..
vag.patrick Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 κομπλε τοτε. αντε με γεια. οταν το παραλαβεις και θες πες εντυπωσεις. 1
Professor Xavier Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δε χρειάζεσαι τορρεντ, μπορείς να βάλεις XBMC στο ipad και να στρημάρεις χιλιάδες ταινίες και σειρές κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται να τις κατεβάζεις και να τρως χώρο. Επίσης με το iTheatr.es από cydia ακριβώς το ίδιο πανεύκολα και με επιλογή να στρημάρεις ή να κατεβάσεις ταινία/σειρά. Με έχει σώσει σε ταξίδια. Μπααα, προτιμώ να τις κατεβάζω και να μην έχω τίποτα "σπαστικά" κολλήματα, άσε που στις σειρές θέλω να κρατάω αρχείο. + σε αυτό που είπε και ο ektor7 για τους υπότιτλους. Πήρα τηλέφωνο πριν από λίγο για να μου κρατήσουν ένα και αύριο θα πάω να το παραλάβω.Από ότι με είπαν έχουν άλλα 6 .. Ναι, όποτε μπορέσεις πες μας εντυπώσεις Πρόσεξα πως λέει ότι δεν παίρνει επεκτάσιμη μνήμη... κακό αυτό(για μένα)
libero1899 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα μεταχειρο ipad να βρεις την υγεια σου γενικοτερα...(οχι οτι με το ανδροιδ δε θα βρεις) , απλα ειναι δοκιμασμενο για τον ιδιο ακριβως σκοπο απο μενα το ipad ( και για συμπληρωση της παραγωγης ηλεκτρονικης μουσικης που κανω) και εχει και απιστευτη μπαταρια... Και το android δεν νομίζω οτι υστερεί πλέον και θα είναι και καινούριο....
hikesl Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Έχει αναφερθεί σε άλλο φόρουμ '' Είμαι media markt και μου είπε ότι έχει μέσα αμερικάνικο φορτιστή και μου έδωσε ανταπτορα. Επισης ανέφερε 1 χρόνο εγγύηση. Κάτι περίεργο σε όλα αυτά (κυρίως για το πρώτο)? '' Ξέρει κανείς αν υπάρχει καμιά διαφορά εκτός από το φορτιστή?
efo355 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Και το android δεν νομίζω οτι υστερεί πλέον και θα είναι και καινούριο.... Στο θέμα παραγωγής μουσικής απλά δεν υπάρχει το android. Εγώ χρησιμοποιώ το Ipad σαν πεταλιέρα για την κιθάρα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα