teoqq Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Με ίδια ή και καλύτερα χαρακτηριστικά από ipad αλλά σε android,τι προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Google nexus 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 1.Το να κατεβαζεις torrents στο ios εκτως απο μπελαλιτικη υποθεση, τις περισσοτερες φορες δε δουλευει σωστα ή δεν κατεβαινουν σωστα, σε αντιθεση με android&pc! 2.Για να βλεπεις mkv στο ipad, χωρις jailbreak, θες να τα μεταφαιρεις απο το pc/mac,αν δε λανθανομαι! Γενικα για κατι που κανω συχνα θελω να γινεται ΑΠΛΑ, ΕΥΚΟΛΑ, ΧΩΡΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ και ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ! Γι'αυτο επιλεγεις windows&android tablets για να μη ταλεπορησε με jailbreaks, itunes και πολλες αλλες ασυμβατότητες με εξωτερικους δισκους και αλλα περιφεριακα που ηδη εχεις και χρησιμοποιεις σε αλλες συσκευες, που δε θα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για το ipad! Για τα torrents ο μπελας είναι να βρεις την σωστή έκδοση του itransmission από εκεί και πέρα μια χαρά λειτουργουν, για mkv απλα εγκαθιστας το vlc streamer από appstore και μπορείς να τα στριμαρης απευθειπας από το pc στο ipad και ακολούθως στο atv . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Τελικά λέω να δώσω μια ευκαιρία στο Asus, Έτσι κι αλλιώς για όλα έχετε να πείτε κάποιο αρνητικό Διαλέγω το Asus διότι για τα λεφτά του έχει (σε σχέση με τους άλλους): - Καλό επεξεργαστή (NVIDIA Tegra3 (1.6 GHz) 4 πυρήνες!) - Καλή κάρτα γραφικών (12-core nVidia GeForce ULP) - Λίγο μεγαλύτερη διάρκειά μπαταρίας και απ' ο,τι είδα στο youtybe έχει πολύ καλό scrolling το μενού, και άμα βάλεις και το keyboard μπορείς άνετα να το χρησιμοποιήσεις σαν notebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Θα το ξαναπώ άλλη μια φορά. Για οσους δεν το έχουν καταλάβει στις ταμπλέτες υπάρχει το ipad και τα κινεζάκια γύρω στα 100 ευρώ. Ολα τα υπόλοιπα απλά δεν. Εφόσον δίνεις τόσα λεφτά πάρε ένα ipad που θα είναι απροβλημάτιστο και θα το έχεις προέκταση του χεριού σου. Επιλσης μην υποτιμάς το δυνατότερο όπλο το appstore. Έχω μια χαρά desktop με 23" οθόνη και το browsing κατά 90% το κάνω στο ipad. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2013 από efo355 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Για τα torrents ο μπελας είναι να βρεις την σωστή έκδοση του itransmission από εκεί και πέρα μια χαρά λειτουργουν, για mkv απλα εγκαθιστας το vlc streamer από appstore και μπορείς να τα στριμαρης απευθειπας από το pc στο ipad και ακολούθως στο atv .Θυμισε με να μη ξεχασω να στριμαρω απο το pc, που εδω και ενα μηνα δεν εχω προσβαση σ'αυτο, για βλεπω mkv! Θα το ξαναπώ άλλη μια φορά. Για οσους δεν το έχουν καταλάβει στις ταμπλέτες υπάρχει το ipad και τα κινεζάκια γύρω στα 100 ευρώ. Ολα τα υπόλοιπα απλά δεν. Εφόσον δίνεις τόσα λεφτά πάρε ένα ipad που θα είναι απροβλημάτιστο και θα το έχεις προέκταση του χεριού σου. Επιλσης μην υποτιμάς το δυνατότερο όπλο το appstore. Έχω μια χαρά desktop με 23" οθόνη και το browsing κατά 90% το κάνω στο ipad. Για tablet συσκευη με ios απλα ειναι πεταμενα λεφτα, με ολους αυτους τους περιορισμους και τις ασυμβατότητες που εχουν!Το πολυ να παρει καποιος το mini,για απλα πραγματα, αλλα για 10" απλα ΔΕΝ!!! Τελικά λέω να δώσω μια ευκαιρία στο Asus, Έτσι κι αλλιώς για όλα έχετε να πείτε κάποιο αρνητικό Διαλέγω το Asus διότι για τα λεφτά του έχει (σε σχέση με τους άλλους): - Καλό επεξεργαστή (NVIDIA Tegra3 (1.6 GHz) 4 πυρήνες!) - Καλή κάρτα γραφικών (12-core nVidia GeForce ULP) - Λίγο μεγαλύτερη διάρκειά μπαταρίας και απ' ο,τι είδα στο youtybe έχει πολύ καλό scrolling το μενού, και άμα βάλεις και το keyboard μπορείς άνετα να το χρησιμοποιήσεις σαν notebook. Πολυ καλη επιλογη(αν και η καλυτερη επιλογη σ'αυτα τα λεφτα ειναι το nexus10) και δε θα το μετανιωσεις και θα το απολαυσεις χωρις ιδαιτερους περιορισμους απο τα windows!Και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε να βοηθησουμε σε οτι αποριες εχεις! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 1.Το να κατεβαζεις torrents στο ios εκτως απο μπελαλιτικη υποθεση, τις περισσοτερες φορες δε δουλευει σωστα ή δεν κατεβαινουν σωστα, σε αντιθεση με android&pc! 2.Για να βλεπεις mkv στο ipad, χωρις jailbreak, θες να τα μεταφαιρεις απο το pc/mac,αν δε λανθανομαι! Γενικα για κατι που κανω συχνα θελω να γινεται ΑΠΛΑ, ΕΥΚΟΛΑ, ΧΩΡΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ και ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ! Γι'αυτο επιλεγεις windows&android tablets για να μη ταλεπορησε με jailbreaks, itunes και πολλες αλλες ασυμβατότητες με εξωτερικους δισκους και αλλα περιφεριακα που ηδη εχεις και χρησιμοποιεις σε αλλες συσκευες, που δε θα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για το ipad! Δε χρειάζεσαι τορρεντ, μπορείς να βάλεις XBMC στο ipad και να στρημάρεις χιλιάδες ταινίες και σειρές κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται να τις κατεβάζεις και να τρως χώρο. Επίσης με το iTheatr.es από cydia ακριβώς το ίδιο πανεύκολα και με επιλογή να στρημάρεις ή να κατεβάσεις ταινία/σειρά. Με έχει σώσει σε ταξίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Λαθος! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Λαθος! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Θυμισε με να μη ξεχασω να στριμαρω απο το pc, που εδω και ενα μηνα δεν εχω προσβαση σ'αυτο, για βλεπω mkv! Για tablet συσκευη με ios απλα ειναι πεταμενα λεφτα, με ολους αυτους τους περιορισμους και τις ασυμβατότητες που εχουν! Το πολυ να παρει καποιος το mini,για απλα πραγματα, αλλα για 10" απλα ΔΕΝ!!! Πολυ καλη επιλογη(αν και η καλυτερη επιλογη σ'αυτα τα λεφτα ειναι το nexus10) και δε θα το μετανιωσεις και θα το απολαυσεις χωρις ιδαιτερους περιορισμους απο τα windows! Και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε να βοηθησουμε σε οτι αποριες εχεις! Συγνώμη αλλά το nexus10 σε ποια λεφτά είναι?Διότι εγώ το βρίσκω πολύ παραπάνω από το Asus που έχει κάνει επιλογή ο φίλος.Εγώ είμαι κοντά στο να επιλέξω στο nexus7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Λαθος Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Δε χρειάζεσαι τορρεντ, μπορείς να βάλεις XBMC στο ipad και να στρημάρεις χιλιάδες ταινίες και σειρές κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται να τις κατεβάζεις και να τρως χώρο. Επίσης με το iTheatr.es από cydia ακριβώς το ίδιο πανεύκολα και με επιλογή να στρημάρεις ή να κατεβάσεις ταινία/σειρά. Με έχει σώσει σε ταξίδια. Προτιμω να τα κατεβαζω απευθειας στον εξωτερικο δισκο και να τα βλεπω οταν και οπου θελω!Και επειδή μολις μετακομισα και για ενα 2μηνο δε θα εχω ιντερνετ, ουτε pc και αναγκαζομαι να τα κατεβαζω σε εξωτερικο δισκο οταν ειμαι στο πατρικο μου, για να τα βλεπω οταν ειμαι στο διαμερισμα! Και γενικα δε θελω να κανω ζογκλερικα για νσ κανω τα πιο απλα πραγματα, οπως να μεταφερω φακελλους και αρχεια απο το pc του γραφειου pc που εχω στο πατρικο μου, δλδ το χρησιμοποιω καθημερινα και σαν εξωτερικος δισκος! Το ios για τηλεφωνο δε μενοχλει και ουτε θεωρω οτι σε περιοριζει ιδιαίτερα(εχω wp και το επομενο κινητο μου θα ειναι παλι wp), αλλα για ταπλετ(αλλες αναγκες, αλλη χρηση) δυστυχώς οι περιορισμοι που εχει,ειναι αρκετα εκνευριστικοι και μπελαλιτικοι! Υ.Γ.Τι γινεται με τους υποτίτλους οταν στριμαρεις μια σειρα και μια ταινια απο το itheatr.es? Υ.Γ.Τι γινεται στις περιπτωσεις που εχει καποιος πολυ χαμιλες ταχυτητες συνδεσης,πχ 4mbps? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Διαγραφή Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2013 από teoqq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Διαγραφή Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα