Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Ψάχνω ένα tablet 10" περίπου στα 300€

Είμαι τελείως άσχετος με τα Tablet,

Θέλω ένα καθώς θα με βόλευε πολύ, αφού το πισί το χρησιμοποιώ κυρίως για σερφάρισμα στο ίντερνετ και για να βλέπω κανά βίντεο καμιάς σειράς. μια χαρά τα κάνω αυτά και με ένα tablet.

Ψάχνοντας από εδώ και από εκεί κατέληξα σε αυτά τα δύο...

Asus Transformer Pad TF300T (16GB)

Samsung Galaxy Tab II (16GB) P5110

τι έχετε να πείτε για αυτά τα δύο

Μπορώ να δώσω το πολύ μέχρι 400(και αν το αξίζουν)

δεν με ενδιαφέρει να έχει 3g, αλλά θα με ενδιέφερε (αν γίνετε) να έχει gps(ή πάνε αυτά πακέτο? :unsure:)

οποιαδήποτε βοήθεια/πρόταση δεκτή.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δες και αυτό εδω

θα σου πρότεινα το nexus 10, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το βρεις στην Ελλάδα στα 400ευρω.

πάντως αυτά που θες όλα τα tablets τα κάνουν, οπότε πάρε ανάλογα με την τσέπη σου.

Επεξ/σία από parasaser
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβούτσικο, και εγώ διάβασα καλά λόγια για αυτό αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω 100+€ για να κάνει... :unsure:?

δεν ξέρω και εγώ τι παραπάνω θα κάνει :P

Πάντως είμαι διατεθειμένος να πάρω και μεταχειρισμένο, αρκεί να έχει ακόμη εγγύηση...

απλός δεν ξέρω σε αυτά τα λεφτά ποιο είναι το καλύτερο.

Επεξ/σία από Professor Xavier
Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα μεταχειρο ipad να βρεις την υγεια σου γενικοτερα...(οχι οτι με το ανδροιδ δε θα βρεις) , απλα ειναι δοκιμασμενο για τον ιδιο ακριβως σκοπο απο μενα το ipad ( και για συμπληρωση της παραγωγης ηλεκτρονικης μουσικης που κανω) και εχει και απιστευτη μπαταρια...

• Like 1
Δημοσ.

Το Tab II, γι' αυτό που θέλεις, μια χαρά είναι.

Σε σχέση με το Asus? ρωτάω γιατί έχω προσέξει πως της άσους έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή, έχει περισσότερη διάρκεια η μπαταρία του και δίνεται μαζί με πληκτρολόγιο!

εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα μεταχειρο ipad να βρεις την υγεια σου γενικοτερα...(οχι οτι με το ανδροιδ δε θα βρεις) , απλα ειναι δοκιμασμενο για τον ιδιο ακριβως σκοπο απο μενα το ipad ( και για συμπληρωση της παραγωγης ηλεκτρονικης μουσικης που κανω) και εχει και απιστευτη μπαταρια...

Δεν αντιλέγω, αλλά πιστεύω με τα ίδια χρήματα μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο και εξίσου αξιόλογο. Εκτός αν έχεις δει κάτι καλό που συμφέρει σε σχέση με τα υπόλοιπα tablet (στην ίδια κατηγορία του).

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερουν τορεντς και να κατεβαζεις απευθειας απο το ιντερνετ,live sreaming και αλλα τετοια, ξεχνας το ipad και κοιτας μονο android και windows8 tablets!

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας.

Θέλω ένα καθώς θα με βόλευε πολύ, αφού το πισί το χρησιμοποιώ κυρίως για σερφάρισμα στο ίντερνετ και για να βλέπω κανά βίντεο καμιάς σειράς. μια χαρά τα κάνω αυτά και με ένα tablet.

παρε ενα μεταχειρισμενο ipad των 10", ή το νεο ipad mini με τις 8", και θα με θυμηθεις
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,επειδή θέλω και εγώ να πάρω tablet αλλά επειδή και εγώ δεν ξέρω πολλά σε αυτό το κομμάτι ακούω αρκετά για το http://www.ainol-novo.com/ainol-novo9-quad-core-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-android-tablet-pc-16gb.html , μπορείτε να με πείτε την γνώμη σας?

Συγνώμη αν φεύγω εκτός θέματος απλά και εγώ είμαι σε ίδια περίπτωση με τον φίλο,δηλαδή ψάχνω tablet κυρίως για σερφάρισμα στο ιντερνετ,βίντεο,ταινίες αλλά δεν θέλω να διαθέσω πολλά ..και αν είναι να φτάσω σε κάτι 300+ πέρα από iPAD mini που το βρίσκω γύρω στα 320-359€ δεν ξέρω περισσότερα.

Δημοσ.

Γεια σας.

Ψάχνοντας από εδώ και από εκεί κατέληξα σε αυτά τα δύο...

Asus Transformer Pad TF300T (16GB)

Samsung Galaxy Tab II (16GB) P5110

τι έχετε να πείτε για αυτά τα δύο

Μπορώ να δώσω το πολύ μέχρι 400(και αν το αξίζουν)

δεν με ενδιαφέρει να έχει 3g, αλλά θα με ενδιέφερε (αν γίνετε) να έχει gps(ή πάνε αυτά πακέτο? :unsure:)

οποιαδήποτε βοήθεια/πρόταση δεκτή.

Ευχαριστώ.

Φιλε μου για το asus δεν εχω αποψη,δεν το ειχα αλλα απο το tab2 μακρια.Λαγκαρει υπερβολικα πολυ οτι ρομ και να του περασεις.

Σε αυτα τα λεφτα ψαξε για μεταχειρισμενο note 10.1.Αν εξαιρεσεις λιγο την οθονη σε αντροιντ δεν θα βρεις καλυτερο.

Δημοσ.

Το Asus  νομίζω ότι σε αυτή την τιμή είναι χωρίς το πληκτρολόγιο (+139Ε από http://www.skroutz.gr/s/1915771/Asus-Transformer-Pad-TF300T.html?keyphrase=Asus+Transformer+Pad+TF300T )

Ναι, αυτό είναι λίγο περίεργο. μου το είπε και ένας υπάλληλος στα public πως το πληκτρολόγιο το πουλάνε ακριβά, αλλα τα μαγαζιά που δείχνει ο σκρουτζ το πουλάνε μαζί με το πληκτρολόγιο (350-385€).

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις ipad 2 και με jailbreak και torrent κατεβαζεις και οτι θες.

Επίσης δεν χρειάζεται jailbreak για να βλέπεις mkv ταινίες. Μην αγοράσεις android tab με αυτά τα λεφτά. Android μόνο αν έχεις περίπου 200 ευρώ και θες να πάρεις κανα ainol. Με τόσα λεφτά πας ipad.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πολύ ακριβά για τα χαρακτηριστικά που έχει, με λιγότερα λεφτά παίρνω ένα με καλύτερες δυνατότητες(καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη ανάλυση οθόνης κλπ).

Δεν λέω ότι της apple δεν είναι αξιόλογα, αλλά δεν είναι (ευτυχώς) η μόνη με αξιόλογα προϊόντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να πάρεις ipad 2 και με jailbreak και torrent κατεβαζεις και οτι θες.

Επίσης δεν χρειάζεται jailbreak για να βλέπεις mkv ταινίες. Μην αγοράσεις android tab με αυτά τα λεφτά. Android μόνο αν έχεις περίπου 200 ευρώ και θες να πάρεις κανα ainol. Με τόσα λεφτά πας ipad.

1.Το να κατεβαζεις torrents στο ios εκτως απο μπελαλιτικη υποθεση, τις περισσοτερες φορες δε δουλευει σωστα ή δεν κατεβαινουν σωστα, σε αντιθεση με android&pc!

2.Για να βλεπεις mkv στο ipad, χωρις jailbreak, θες να τα μεταφαιρεις απο το pc/mac,αν δε λανθανομαι!

Γενικα για κατι που κανω συχνα θελω να γινεται ΑΠΛΑ, ΕΥΚΟΛΑ, ΧΩΡΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ και ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ!

Γι'αυτο επιλεγεις windows&android tablets για να μη ταλεπορησε με jailbreaks, itunes και πολλες αλλες ασυμβατότητες με εξωτερικους δισκους και αλλα περιφεριακα που ηδη εχεις και χρησιμοποιεις σε αλλες συσκευες, που δε θα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για το ipad!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...