Προς το περιεχόμενο

Έρευνα: Αύξηση πωλήσεων των smartphones στην Ελλάδα, με εκπλήξεις

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν μίλησα για δωρεά.

ότι πλήρωσα αυτό παίρνω.

Συγνώμη το οτι 400-600€ για ενα κινητο που έχει android δεν βλεπεις οτι ειναι χαζο; είναι σαν να μου λες θα παρω οχταπύρηνο που να έχει windows millenium..

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σαφως αλλα το παιδι το εθεσα αλιος οτι ολοι και καλα ειναι τυποι οι οποιοι δεν εχουν να φανε και σκανε μυτη στο μπαρ με με κινητο 600 και δεν εχουν να κερασουν 2 ποτο απο αυτο και μονο μπορεις να καταλαβεις οτι λογικα δεν αναφερεται σε ατομα με μεγαλες υποχρεωσεις Απο την μερια σου σιγουρα εχεις δικαιο απλα εγω το σχολιο του παντελη το ελαβα ετσι εγω το s3 πχ το πηρα 320 μεταχηρισμενο χωρισ να επιβαρηνω γονεις κλπ τοχο κυριος για μεσα στο σπιτι ουτε εξω το πολυ κυκλωφορω για μοστρα  ουτε και εχω κατσι ποτε να κερασω σε γκομενα 2 ποτα ηπαμε να κερναμε αλλα οχι και να ημαστε και @#$#$@ στην τελικη :P αποψη μου βεβεα παντος για μενα το κινητο δεν θεωρητε μοστρα σε πολυ ελαχιστες περιπτωσης ισως

Αρχηγέ μου μακάρι να μπορούσε όλος ο κόσμος να έχει όχι 1, αλλά 500 τέτοια κινητά.  Το ζήτημα δεν είναι αν διακιούσαι εσύ ως νέος να κάνεις το χόμπι σου και να αγοράζεις το smartphone επειδή σου αρέσει η τεχνολογία.

Φαντάζομαι ο pantelis21 αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι παράλογο να έχεις υποχρεώσεις που τρέχουν, να έχεις μηδαμινό εισόδημα και να τα σκας για να παίρνεις smartphone των 500+ Ευρώ.  Είναι παράλογο και ταυτόχρονα ανεύθυνο να βγάζεις 400 ευρώ το μήνα και να ζητάς άλλα 200 Ευρώ από τους γονείς σου για να αγοράσεις smartphone. Και να σε πληρώνουν και όλο τον υπόλοιπο μήνα επειδή έχεις μείνει ταπί.

Δικαιούσαι τα πάντα γιατί είσαι νέο παιδί και το φταίξιμο το δικό σου είναι μηδαμινό για την κατάντια της χώρας μας, σε σχέση με γενεές μεγαλύτερες από εσένα αλλά και από εμένα ακόμα.  Αυτό όμως δεν μας δίνει το ακαταλόγιστο.  Εάν η τσέπη μας δεν σηκώνει συγκεκριμένα έξοδα, δεν πρέπει να τα κάνουμε.

• Like 1

Επειδη εθιξαν καποιοι το θεμα της μεταπώλησης και των αγγελιων εδω μεσα, ενα ειναι το βασικο θεμα....

Δεν γινεται καποιος να πουλαει μεταχειρισμενο με την δικαιολογια οτι το αγορασε απο ελληνικο φυσικο καταστημα, και να ζηταει πιο πολλα λεφτα ή στην καλυτερη 30 με 40 ευρω κατω απο οτι πωλειται σε ενα σκρουτζομαγαζο. Η καραμελα με τις παραεισαγωγες πρεπει επιτελους να σταματησει μιας που δινεται 2ετης πανευρωπαικη εγγυηση. Δεν φταιω εγω και κανενας, αν ο αλλος ειναι πανασχετος ή θελει να ενισχυσει οικονομικα τους ληστες (Γερμανοι πλαισια εταιρειες κινητης παμπλικ και ολοι οι υπολοιποι).

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι αν τους στειλεις και κανενα μυνημα πολλοι βριζουν ή πανε να βγουν και λαδι.....αιωνιοι Ελληναρες!!!

Αυτη την στιγμη, στις αγγελιες του φορουμ, πωλειτε κινητο, οπως αναφερει << μερικών μηνων>> στην τιμη των 230 euro ενω το κινητο στον scroutz πωλειτε 201 ολοκαίνουριο.

δεν μίλησα για δωρεά.

ότι πλήρωσα αυτό παίρνω.

Συγνώμη το οτι 400-600€ για ενα κινητο που έχει android δεν βλεπεις οτι ειναι χαζο; είναι σαν να μου λες θα παρω οχταπύρηνο που να έχει windows millenium..
Έχω την αίσθηση πως πρέπει να μάθεις τι είναι το ios, τι το Android και τι το linux ... Με εξαίρεση τα windows, που έχουν native κώδικα, τα αλλά είναι unixακια με όμορφα γραφικά ... Άσε που από αυτά τα unixακια μόνο μια κομπλεξαρα το κλειδωσε και το πουλάει ... Οι υπόλοιποι κρατούν τουλάχιστον το open source. Γράφω κώδικα τόσα χρόνια κι έχω υποφέρει αλλά και βγάλει και χρήματα από την ms. Κατάρα στις μπλε οθόνες της αλλά είναι η μόνη με @@ που έγραψε τα πάντα από την αρχή ...
  • Like 3

Μηπως να ξεκινουσαμε να προτιμαμε καμμια ελληνικη εταιρεια παρα να τα σκαμε σε ξενες;;

μηπως να αγοραζουμε με βαση τις πραγματικες μας αναγκες ξερωγω?

• Like 5

Αυτη την στιγμη, στις αγγελιες του φορουμ, πωλειτε κινητο, οπως αναφερει << μερικών μηνων>> στην τιμη των 230 euro ενω το κινητο στον scroutz πωλειτε 201 ολοκαίνουριο.

Δεν θα ειναι ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο.....οι περισοτεροι ψαχνουν για κοροιδα...το παραδεχτηκε μαλιστα ενας απο την πολη μου....και το αστειο ειναι οτι θεωρει τον εαυτο του καλο πωλητη...σταματω για να μην τον ξεμπροστιασω...εχει πολλους "εξυπνους" πωλητες εδω μεσα....

Κακή σύγκριση. Δεν είμαι κατά του να έχει μια εταιρία πολλά προιόντα αλλά συγκρίνουμε 2 iphone που κυκλοφορούσαν το 2012 στην αγορά (max.3) με 30 smartphones που κυκλοφόρησαν απο την samsung. Θα προτιμούσα να δω ένα συγκριτκό μεταξύ iphone 5 ένα high end της samsung και γενικά high end εταιριών μεταξύ τους. Ας μην ξεχνάμε οτι η 3η θέση της apple είναι κορυφαία αν αναλογιστούμε τα μοντέλα που κυκλοφορεί. 

καμια κακη συγκριση.
Τι δεν καταλαβαινεις δηλαδη;
Η ειδηση στο λεει ξεκαθαρα οτι η samsung στα high end κινητα ειναι νικητρια πουλαει περισσοτερο απο το καθε iphone.

Τα ακριβά μοντέλα της Apple είναι 2 (4s και 5) και τα ακριβά της Samsung νομίζω 2 επίσης (Note 2 και S3). Δε ξέρω αν υπάρχει και κάποιο windows phone που πρέπει να υπολογίσουμε.

• Like 1

Μου φαινεται λογικο Samsung και Sony γιατι διαθετουν πολλα smartphone σε ποικιλια τιμων απο low end εως high end!
Η apple εχει μονο High end συσκευες οι οποιες κοστιζουν ακριβα!

• Like 1

Έχω την αίσθηση πως πρέπει να μάθεις τι είναι το ios, τι το Android και τι το linux ... Με εξαίρεση τα windows, που έχουν native κώδικα, τα αλλά είναι unixακια με όμορφα γραφικά ... Άσε που από αυτά τα unixακια μόνο μια κομπλεξαρα το κλειδωσε και το πουλάει ... Οι υπόλοιποι κρατούν τουλάχιστον το open source. Γράφω κώδικα τόσα χρόνια κι έχω υποφέρει αλλά και βγάλει και χρήματα από την ms. Κατάρα στις μπλε οθόνες της αλλά είναι η μόνη με @@ που έγραψε τα πάντα από την αρχή ...

"Με εξαίρεση τα Windows που έχουν native (???) κώδικα"; Ανάθεμα κι αν ξέρεις τι πάει να πει "native κώδικας". Απλά δε στέκει σαν πρόταση αυτό. Έπειτα, το Android ΔΕΝ είναι UNIX. Και, όση σχέση έχει το Android με το GNU/Linux (μιας και έπιασες ΚΑΙ αυτό) άλλη τόση έχει και το iOS με το NeXT. Πέραν αυτού, ποιος κακούλης σου είπε ότι UNIX σημαίνει FOSS; Να τον μαλώσω.

Να πεις ότι πληρώνεις και για τη Wikipedia, να το καταλάβω... αλλά free είναι να τα διαβάσεις όλα αυτά για να μη πετάς βατράχια. ;)

• Like 5

<p>καμια κακη συγκριση.<br>

Τι δεν καταλαβαινεις δηλαδη;<br>

Η ειδηση στο λεει ξεκαθαρα οτι η samsung στα high end κινητα ειναι νικητρια πουλαει περισσοτερο απο το καθε iphone.<br>

</p>

107 με 103 Σιγά την διαφορά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...