papfo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Σάμπως αυτοί που παίρνουν iPhone το χρησιμοποιούν ως smartphone.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δηλαδη ο Ελληνας εξαιτιας της κρισης αναγκαζεται να αγοραζει πια SAMSUNG και SONY? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να υπήρχαν στοιχεία και ανά συσκευή! Δηλαδή από τις 500.000 samsung, πόσα ήταν high end (s3 ας πούμε) και πόσα low cost! Κάτι λέει tbh. Όχι ακριβώς. "Κάτι" πάει να πει, αλλά δε λέει πολλά. Μη ξεχνάς ότι η Samsung έχει πολλές high-end συσκευές. Το ενδιαφέρον είναι η 1:1 σύγκριση. Για παράδειγμα iPhone 4S v. GS3 ή iPhone 5 v. GS4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasff Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Η 5η θέση της Νόκια δεν οφείλεται μόνο στη στροφή της προς τα wp αλλα κυρίως στην έλλειψη συσκευών. Το 920 ήρθε μόλις χθες ενώ λίγο νωρίτερα ήρθε το 820. Κανένα lumia με 8ρια δεν κυκλοφόρησε το 2012 και είναι φυσικό να υπάρχει μείωση πωλήσεων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackkiller Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 η ερευνα θα ειχε ενδιαφερον αν εδειχνε κ ποσοι τα λειτουργουν ως smartphones +1 συμφωνώ απόλυτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 αρα το iphone ειναι high-end γιατι εχει μεταπωλητικη αξια, νομιζα οτι εχει να κανει με τις επιδοσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackkiller Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Σάμπως αυτοί που παίρνουν iPhone το χρησιμοποιούν ως smartphone.. Οσοι απο τον κυκλο μου εχουν iphone, ειτε με επιδοτηση, ειτε με λιανικη αγορα, ολοι μα ολοι το εχουν μονο για κλησεις, sms, αραιά και που καμοια φωτο να τραβήξουν και αν χρησιμοποιήσουν wifi η το 3g κλασικά για να μπουν facebook. Οι γυναίκες ειδικά, το κρατάνε και στο χερι γωνία να φαίνεται γεματο στρασακια πανω, διαμαντάκια κ αλλες φανταχτερές θήκες, κρεμασμένη η τσάντα στον αγκώνα τους και η ποζερια δεν εχει οριο...! Μιλαμε για πολλα γελια..... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Φίλε μου ξεχνάς κάτι βασικό ότι ο Έλληνας είναι ο βασιλιάς της φιγούρας,μπορεί να μην έχει να πληρώσει το ενοίκιο του η το ρεύμα του η το τηλέφωνο του τους λογαριασμούς εννοώ αλλά από μόστρα πρώτος και πως θα κάνουμε την φιγούρα και το κομμάτι μας στις γκόμενες στον καφετέρια,στο κλάμπ η οπουδήποτε αλλού υπάρχουν μωρά αν δεν μοστράρουμε ακριβό κινητό ,καλά αυτό δεν το γνωρίζεις?αλλοδαπός είσαι? θεός πραγματικά θεός αν ήσουν μπροστά θα είχα υποκλιθεί περιέγραψες τελεία 90%+ ελληνων η χαρά του να έχεις samsung smartphone. 1ος και με στοιχεία παρακαλώ. χαζή ερώτηση έχεις μετοχές στην samsung? (αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω το σχόλιο σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 χαζή ερώτηση έχεις μετοχές στην samsung? (αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω το σχόλιο σου) Τα likes τα είδες όλων εκείνων που είναι... περήφανοι που έχουν Samsung? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ελα ρε αδερφε και εγω εχω το galaxy s3 που ειναι κορυφη αλλα το s2 σε τι ειναι καλυτερο απο το 4s στην πλαστηκουρα του η το λογισμικο του ποσο μαλον στον σχεδιασμο ασχολιαστο ..... 'Οπως πολύ σωστά είπε ο φίλος πιο πάνω, το iphone4 (και 4s) επειδη πωλείται ακριβά, δεν το κάνει high end κινητό, τουλάχιστον όχι τόσο σε σχέση με τον υπάρχων ανταγωνισμό. Και το S2 πούλησε πολύ στην Ελλάδα, όπου έφτασε να πωλείται στα 270 καινούριο, το οποίο είναι ανώτερο από το 4s. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Samsung έχει υψηλό ποσοστό από τις "low end" συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δεν ειναι ετσι φιλε και γω νεος ειμαι αλλα γουσταρω τα καλα smartphone δουλεια @@ καμια μετακομιση αν πεξει με 20 ευρω και οτι χαρζιλικη παιξει αλλα ενα γαμημενο κινητο δεν δικεουμε να εχω δεν ειναι και αμαν η πολυτελεια ουτε εξοδα εχει και υπαρχουν πολυ καλα μεταχηρισμενα κινητα στα 250-300 που καινουρια κανουν 600+ αν εσυ δεν εχεις τρελα με την τεχνολογια αλλο αυτο. Παντοσ ειναι το πιο φτηνο (χομπι) φαντασου αλλους που περνουν αμαξια και μηχανες και σκανε 10000000 και για να τα φιαξουν Και όμωσ είναι γελοίο. Όλοι μιλάμε για ανεργία στους νέους και οι μισοί νέοι έχουν κινητο διετίας κ ακριβό μοντέλο.Όταν μιλάμε για μισθούς στους κάτω των 25 κάτω του βασικού να μοστραρεις κινητό των 500.Και όλες αυτές οι λειτουργίες στο 90% δεν χρησιμοποιούνται. Εγώ πήρα πρώτη φορά smartphone πριν τρεις μήνεσ. Και αυτό γιατί ήταν προσφορά 89ευρώ ακριβώς την στιγμή που το παλιό μου ΝΟΚΙΑ των 50ευρώ άρχιζε να παραδίδει όπλα μετά από 3 χρόνια κ πάλι θεώρησα πωσ πέταξα λεφτά.Εντάξει βέβαια κανα 2 εφαρμογές μου άρεσαν αλλά τισ τρέχει τελεία κινητό των 90ευρώ.Πάντωσ το επόμενο κινητό όταν και αν θέλω να έχει 2 πράγματα: πολύ καλή κάμερα κ πολύ καλή μπαταρία.Αμα είναι να κάνω μόστρα στη γκόμενα με το κινητό των 500 αλλά να μην εχω να την κέρασώ 2ο ποτό τότε να το βρασωΣτην ελλάδα αυτή η @#@##@ μόστρα μας έφαγε. Από τη μια διαδηλώνουμε οι νέοι κάθε τρεις κ λίγο για σχετικούς κ άσχετους λόγους κ από την άλλη παμε σα τα πρόβατα να πάρουμε αυτό που το μάρκετινγκ κ η μόδα επιβάλει.Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 εγω παντως μετα απο το φιασκο με το Symbian^3 διεγραψα τη νοκια και ημουν καλος πελατης της επι πολλα ετη. στραφηκα σε κινεζο.. lenovo με android. δεν ξερω αν ειναι high end.. σιγουρα παντως εχει κατω απο 200 ευρω και εχει specs σχεδον αντιστοιχα με iphone4s... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deceit Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δεν ειναι ετσι φιλε και γω νεος ειμαι αλλα γουσταρω τα καλα smartphone δουλεια @@ καμια μετακομιση αν πεξει με 20 ευρω και οτι χαρζιλικη παιξει αλλα ενα γαμημενο κινητο δεν δικεουμε να εχω δεν ειναι και αμαν η πολυτελεια ουτε εξοδα εχει και υπαρχουν πολυ καλα μεταχηρισμενα κινητα στα 250-300 που καινουρια κανουν 600+ αν εσυ δεν εχεις τρελα με την τεχνολογια αλλο αυτο. Παντοσ ειναι το πιο φτηνο (χομπι) φαντασου αλλους που περνουν αμαξια και μηχανες και σκανε 10000000 και για να τα φιαξουν Αρχηγέ μου μακάρι να μπορούσε όλος ο κόσμος να έχει όχι 1, αλλά 500 τέτοια κινητά. Το ζήτημα δεν είναι αν δικαιούσαι εσύ ως νέος να κάνεις το χόμπι σου και να αγοράζεις το smartphone επειδή σου αρέσει η τεχνολογία. Φαντάζομαι ο pantelis21 αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι παράλογο να έχεις υποχρεώσεις που τρέχουν, να έχεις μηδαμινό εισόδημα και να τα σκας για να παίρνεις smartphone των 500+ Ευρώ. Είναι παράλογο και ταυτόχρονα ανεύθυνο να βγάζεις 400 ευρώ το μήνα και να ζητάς άλλα 200 Ευρώ από τους γονείς σου για να αγοράσεις smartphone. Και να σε πληρώνουν και όλο τον υπόλοιπο μήνα επειδή έχεις μείνει ταπί. Δικαιούσαι τα πάντα γιατί είσαι νέο παιδί και το φταίξιμο το δικό σου είναι μηδαμινό για την κατάντια της χώρας μας, σε σχέση με γενεές μεγαλύτερες από εσένα αλλά και από εμένα ακόμα. Αυτό όμως δεν μας δίνει το ακαταλόγιστο. Εάν η τσέπη μας δεν σηκώνει συγκεκριμένα έξοδα, δεν πρέπει να τα κάνουμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Επειδη εθιξαν καποιοι το θεμα της μεταπώλησης και των αγγελιων εδω μεσα, ενα ειναι το βασικο θεμα.... Δεν γινεται καποιος να πουλαει μεταχειρισμενο με την δικαιολογια οτι το αγορασε απο ελληνικο φυσικο καταστημα, και να ζηταει πιο πολλα λεφτα ή στην καλυτερη 30 με 40 ευρω κατω απο οτι πωλειται σε ενα σκρουτζομαγαζο. Η καραμελα με τις παραεισαγωγες πρεπει επιτελους να σταματησει μιας που δινεται 2ετης πανευρωπαικη εγγυηση. Δεν φταιω εγω και κανενας, αν ο αλλος ειναι πανασχετος ή θελει να ενισχυσει οικονομικα τους ληστες (Γερμανοι πλαισια εταιρειες κινητης παμπλικ και ολοι οι υπολοιποι). Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι αν τους στειλεις και κανενα μυνημα πολλοι βριζουν ή πανε να βγουν και λαδι.....αιωνιοι Ελληναρες!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deceit Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 εγω παντως μετα απο το φιασκο με το Symbian^3 διεγραψα τη νοκια και ημουν καλος πελατης της επι πολλα ετη. στραφηκα σε κινεζο.. lenovo με android. δεν ξερω αν ειναι high end.. σιγουρα παντως εχει κατω απο 200 ευρω και εχει specs σχεδον αντιστοιχα με iphone4s... Τα lenovo τα σπάνε, προσωπικά μου αρέσουν πολύ. Η αμαρτία μου όμως είναι τα HTC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα