Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω  πρόβλημα. Και δε ξέρω που. Στην αρχή κάτι μου έσκαγε το magician για τον ssd και κόλλαγε το partition.

Αφού έκανα την εγκατάσταση χωρίς το magician είπα να κάνω κανά tweak για τον ssd.

Τώρα αφού μπω στο desktop, μετά από λίγο χωρίς να κάνω τίποτα η οθόνη παύει να παίρνει σήμα, ο fan του cpu φουλάρει στροφές και μπλοκάρει το σύστημα.

Θα ξανά πάω για φορμάτ χωρίς tweaks. Είδα ότι τον cpu τον έτρεχε στα 4200, μάλλον λόγω tweaks αλλά δε θυμάμαι τι έκανα...

Ιδέες;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νέα εγκατάσταση από την αρχή χωρίς να κάνω tweaks και πάλι τα ίδια. Στα ξαφνικά δε στέλνει σήμα στην οθόνη και ο ανεμιστήρας του cpu φουλάρει. Αλλά αν πατήσω το power για 10 secs δε κλείνει.... Μόνο από το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Μου βρωμάει η προβληματικό τροφοδοτικο η μητρικη. Μιας και είναι καινούργιο το σύστημα πανε το όπως είναι στο πλαίσιο και ασε να βρουν αυτοί τι φταίει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μητρική πρέπει να τα έχει παίξει. Ο επεξεργαστής παίζει στο μέγιστο πολλαπλασιαστή !!! Αν αφήσω ενεργοποιημένο το turbo mode παίζει στα 4200 !!! Δε μπορώ να βρω κάτι άλλο. Το πακετάρω και τους το πάω πίσω.

ΥΓ1 Έκανα φορμάτ στον HDD και έβγαλα εντελώς τον SSD. Τώρα ο επεξεργαστής πέφτει στα 1400 όταν δε κάνω τίποτα. Άρα φταίει ο SSD ???

Επεξ/σία από aposporis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...