Προς το περιεχόμενο

[mobile] LG Nexus 4 16gb - 419€ @e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι «πολιτική» διάφορων μπακάλικων.

Τα ανοίγουν πολλές φορές μπροστά στον πελάτη για να τους το δείξουν και μετά προσπαθούν να το σπρώξουν σε άλλον.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν λίγα χρόνια είχα πάρει απ' το Πλαίσιο μ' ένα φίλο μου από ένα set ασύρματο πληκτρολόγιο/ποντίκι της Microsoft, ίδια.

Πάμε σπίτι μου, βλέπω ότι αυτό που έτυχε να πιάσω εγώ απ' τη σακούλα ήταν παραβιασμένο, ανοίγω τη συσκευασία και βλέπω δεύτερο πομπό/δέκτη, οι μπαταρίες είχαν μπει ήδη στο ποντίκι και υπήρχε άλλο ένα set μπαταριών.

Του φίλου μου ήταν όντως σφραγισμένο. Δεν ήθελε το δικό μου. Λέω εντάξει.

Πάει σπίτι το βάζει και είχε πρόβλημα, το δικό μου έπαιζε κανονικά.

Τρελαίνομαι με όσους αρνούνται κατηγορηματικά να δεχτούν όταν γίνονται κάτι τέτοια. Ψοφάω στα γέλια.

Laughs in their face, μόνο αυτό.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια η απαντηση πρεπει να ειναι αυτη, εχει αναφερθει: http://www.insomnia.gr/topic/481194-lg-nexus-4-16gb-419-euro-e-shopgr/page-5?do=findComment&comment=52288728

Μεταχειρισμενο μπορει να μην ειναι λοιπον, αλλα ειναι παραεισαγωγη πιθανοτατα. (απαγορευεται η πωληση προιοντων χωρις Ελληνικες οδηγιες χρησης, οποτε δεν εχουν αλλη επιλογη απο το ανοιξουν) ;)

Δημοσ.

Είναι «πολιτική» διάφορων μπακάλικων.

Τα ανοίγουν πολλές φορές μπροστά στον πελάτη για να τους το δείξουν και μετά προσπαθούν να το σπρώξουν σε άλλον.

Και εχουν ανοιξει καμια 50αρια nexus να τα δειχνουν σε πελατες?Το eshop ειδικα που στην ουσια εχει αποθηκες,οχι καταστηματα.

Επιπλεον παλι μου φαινεται περιεργο το να εχουν τοσα μεταχειρισμενα με τις μαμα ζελατινες πανω τους.Μου φεραν σε μια μερα 2ο Ν4 παλι με κομμενες ταινιες με αλλο ΙΜΕΙ και μιλωντας με Αθηνα  μου ειπαν πως ολα ανοικτα ειναι για ''ελεγχο'' και ως πολιτικη της εταιριας.Το δικο μου δεν εχει καποια σημαδια χρησης αν και προφανως θα το ηθελα σφραγισμενο.

Δημοσ.

στην περίπτωση του e-shop είναι πιθανότερο να είναι παρεισαγωγή(άνοιγμα κουτιού για να βάλουν τον κατάλληλο φορτιστή,που μάλλον ήταν αγγλικός,και βιβλιαράκι στα ελληνικά)ένα μέρος αυτών μπορεί να είναι και επιστροφές από περίεργους πελάτες.

για την wind ισχύει το δεύτερο συν το άνοιγμα της συσκευής μπροστά σε πελάτη!

Δημοσ.

Παιδια η απαντηση πρεπει να ειναι αυτη, εχει αναφερθει: http://www.insomnia.gr/topic/481194-lg-nexus-4-16gb-419-euro-e-shopgr/page-5?do=findComment&comment=52288728

Μεταχειρισμενο μπορει να μην ειναι λοιπον, αλλα ειναι παραεισαγωγη πιθανοτατα. (απαγορευεται η πωληση προιοντων χωρις Ελληνικες οδηγιες χρησης, οποτε δεν εχουν αλλη επιλογη απο το ανοιξουν) ;)

Πριν 2 χρονια πηρα απο πολυ μεγαλη ελληνικο-ξενη αλυσιδα (εντος Ελλαδας εννοειται με ηλεκτρονικη παραγγελια) επιτραπεζιο bluray player Philips το οποιο εισαγεται και προμηθευεται επισημα απο την ελληνικη αντιπροσωπεια (που τοτε τελος παντων ακομα υπηρχε) το οποιο οχι Ελληνικο manual δεν ειχε... αλλα ουτε καν αγγλικο! Μονο στα γαλλικα ειχε οδηγιες και οταν ρωτησα την αντιπροσωπεια απευθειας διοτι ηταν δικη τους εισαγωγη με παρεπεμψαν αρχικα στην ιστοσελιδα του προϊοντος και λιγο αργοτερα προσφερθηκαν να μου στειλουν μεμονωμενα τον εντυπο ελληνικο οδηγο χρησης ...! Αλλες περιπτωσεις που να μην αφησω (οπως εδω) την παραμικρη αμφιβολια για τα γραφομενα μου δεν εχω, αλλα θυμαμαι οτι αρκετα πραγματα που εχω αγορασει ηρθαν χωρις ελληνικες οδηγιες (πχ media player WD απο αλλο γνωστο ελληνικο ιντερνετικο μαγαζι - εννοω δεν κοβω πχ το χερι μου οτι αυτο ηταν επισημη εισαγωγη ή 'απο εξω'- κλπ)

Για να πω την αληθεια δεν με ενδιεφερε ποτε αρκετα το θεμα για να ψαξω και τους εμπορικους κωδικες να δω αν οντως υπαρχει αρθρο που προβλεπει υποχρεωτικη πωληση με οδηγιες στα ελληνικα και αν ναι για ποιες/ολες τις κατηγοριες προϊοντων, πχ ενα σωρο ταινιες bluray πωλουνται χωρις καν ελληνικους υποτιτλους (ποσο μαλλον οτιδηποτε αλλο ελληνικο πανω τους) ;)

• Moderators
Δημοσ.

@giorginho 

Φυσικα υπαρχει νομος που υποχρεωνει. Γιατι το αμφισβητεις; Επισης και εγω πηρα μια DV panasonic απο multirama η οποια δεν ειχε μεσα Ελληνικες οδηγιες πριν αρκετα χρονια, καποιες φορες απο προβλημα/παραληψη ( ; ) του "επισημου" δεν το 'χουν. Εστειλα τοτε mail στον αντιπροσωπο (ιντερτεκ), ο οποιος αρκεστηκε να μου το στειλει σε mail και οχι εντυπως. :mad: Δεν το τραβηξα. 

Τι θες να πεις, οτι τα κινητα για τα οποια μιλαμε ειναι εισαγωγη επισημου αντιπροσωπου; (η απλα "εχτισες" την υποψια σου οτι δεν ειναι υποχρεωτικο; )

"2. Σε κάθε πώληση ο προμηθευτής οφείλει να παρέχει στον καταναλωτή γραπτώς, στην ελληνική γλώσσα ή με σύμβολα διεθνώς καθιερωμένα, σαφείς και πλήρεις οδηγίες για την ασφαλή χρήση, διατήρηση, συντήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ενημέρωση για τους κινδύνους κατά τη χρήση και διατήρησή του. Από την εφαρμογή του προηγούμενου εδαφίου εξαιρούνται τα προϊόντα  που είναι απλά, κατά την κατασκευή, τη χρήση και τη συντήρησή τους, εφόσον, για τα προϊόντα αυτά δεν παρέχονται από τον κατασκευαστή οδηγίες σε οποιαδήποτε γλώσσα"

πηγη, Κωδικοποίηση σε ενιαίο κείμενο των διατάξεων του Νόμου 3587/2007 και του Νόμου 2251/1994

• Like 1
Δημοσ.

Πού να δεις όταν παίρνεις ολόκληρο υπολογιστή από μαγαζί που τον συναρμολογούν εκείνοι και κοστίζει πολλαπλάσια τι σου βάζουν μέσα...

Δημοσ.

@ματριξ: Το οτι δηλωσα οτι βαριομουν ("δεν ειχα χρονο / διαθεση / δεν θεωρησα οτι αξιζει το χρονο μου" οπως -περιπου- εγραψα πριν) να ασχοληθω να βρω το σχετικο αρθρο δε σημαινει οτι δηλωσα οτι αμφισβητησα την υπαρξη του. Αλοιμονο, σε καθε περιπτωση θεωρω οτι οταν καποιος λεει κατι και φαινεται να το εννοει, καπου το στηριζει!

Απλα ακριβως επειδη δεν ηξερα τις 'λεπτομερειες' δε μπορουσα να βγαλω συμπερασμα για καποια θεματα οπως πχ με βαση την παραθεση σου το -> "εξαιρούνται τα προϊόντα  που είναι απλά, κατά την κατασκευή, τη χρήση και τη συντήρησή τους, εφόσον, για τα προϊόντα αυτά δεν παρέχονται από τον κατασκευαστή οδηγίες σε οποιαδήποτε γλώσσα"

που ΙΣΩΣ (υποθεση εκανα) να ισχυε στην περιπτωση του Ν4.

Τελικα τα "ανοιγμενα" εχουν κανονικα ελληνικο manual απο την Wind μεσα; Διοτι το αρθρο μιλαει για κατασκευαστη και δεν κοβω και το χερι μου οτι η google βγαζει εντυπες οδηγιες για τα προϊοντα της (πχ το Ν7 που πηρα απο την Γερμανια τον Οκτωβριο δεν ειχε ουτε καν στα γερμανικα, τιποτα, τις παραμικρες "οδηγιες" μεσα)!

Επισης δεν καταλαβα πώς απο τα 2 παραδειγματα (ενα επιβεβαιωμενης ελληνικης αντιπροσωπειας χωρις οδηγιες στα ελληνικα και ενα αγνωστης προελευσης -ισως ελληνικης ισως οχι- αλλα απο ελληνικο καταστημα, παλι χωρις οδηγιες) βγηκε συμπερασμα (ή εστω μια απο τις 2 υποθεσεις που κανεις) οτι δηλωσα πως το κινητο του eshop ειναι επισημης ελληνικης αντιπροσωπειας ή οτι εκανα το οποιοδηποτε σχολιο περι της προελευσης του. Αν ηθελα να δηλωσω το οτιδηποτε περι του κινητου σιγουρα δε θα ηταν σε spoiler ;)

Δημοσ.

Δίνεις τόσα λεφτά και διαπραγματεύεσαι για το αν είναι σφραγισμένο ή όχι?

Δεν εχεις αδικο.

Το παιρνεις εις γνωσην σου,ελλειψει καλυτερης επιλογης και με δεδομενη την υπαρξη εγγυησης.(Για πολλους απο μας και 20 ευρω παιζουν ρολο)

Εχω κουραστει να μαλωνω με το καθε κωλομαγαζο που δε παρεχει τα βασικα και πλεον δεν ξανασχολουμαι.

Τωρα η δικη μου λογικη ειναι οτι το eshop δε μπορει να εσμπρωξε στην αγορα 1000 Nexus 4 μεταχειρισμενα.Και προφανως ουτε απο επιστροφες μπορει να μαζεψαν τοσες συσκευες.Οποτε 99% ειναι θεμα ανταπτορα για τη φορτιση.Αν ηταν μονο το δικο μου,προφανως και δε θα το δεχομουν,ομως οταν ρωταω εδω και το παιδι το πηρε ''ανοιχτο'' και το ιδιο φιλος μου σημερα,ε σημαινει οτι εχουν εναν Χ αριθμο με ανοιγμενα πραγμα που δυσκολευει κατα τη γνωμη μου το να κρυβεται κατι κακο απο πισω.

Δημοσ.

καλα δεν ειναι σιγουρο οτι φταίει το eshop. η lg ειναι καφενείο οσο αφορά τις συσκευασίες. αγόρασα τηλεόραση η οποία είχε σπασμένα φελιζολ μέσα έλειπαν κομμάτια και η απάντηση τους ήταν ότι τα ανοίγουν εδώ και τα ξανα κλείνουν.

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...