Προς το περιεχόμενο

[mobile] LG Nexus 4 16gb - 419€ @e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά με τρίχες ασχολείστε πάλι.... :-D .

Ρε τι σημασία έχει το ένα με το άλλο? Σου αρέσει το κινητό? Ε πάρτο και τελείωσε...τι κάθεσαι και το αναλύεις ότι είναι το καλύτερο ή χειρότερο? Εδώ όπου και να στήσεις διάλογο και 10 άτομα να μιλάνε θα ακούσεις 11 γνώμες.

Το κινητό και εγώ το πήρα με την "προσφορά" της WIND και μπορώ να πω ότι πράγματι είναι από τα καλύτερα κινητά που περάσαν από τα χέρια μου και περάσαν ΑΠΕΙΡΑ.....!

Όσο για χρώματα και ξεπλυμένα και γω δεν ξέρω εντάξει και το LG P970 που είχα είχε μια ΝΟVA που φωτεινότερη οθόνη δε νομίζω να έχει άλλο κινητό...

Και όσο για ευκρίνεια ακόμα και το Huawei Ideos X5 έχει καταπληκτική οθόνη...3.8" λογικό δεν είναι με 480χ800?

Τέσπα φιλικά πάντα το θέμα είναι ότι παρά το γεγονός ότι είναι LG (στο service ξεσκίζει είναι super) δηλ. ενημερώσεις γιαχού....το κινητάκι είναι super για μένα πάντα.

Και τελειώνοντας να πω χωρίς παρεξήγηση ότι έχει καταντήσει κουραστικό το όλο θέμα με τιμές από και από amazon ή play uk....Είσαι Ελλάδα μπορείς να τα διαθέσεις-παρτο δεν μπορείς πανε Κωτσο και βαλτο δόσεις. Έχεις άκρες από εξω πάρτο από κει....

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέσπα φιλικά πάντα το θέμα είναι ότι παρά το γεγονός ότι είναι LG (στο service ξεσκίζει είναι super) δηλ. ενημερώσεις γιαχού....το κινητάκι είναι super για μένα πάντα.

τι σχέση έχει με το ότι είναι lg και η υποστήριξη της lg? αυτό είναι nexus δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα
Δημοσ.

τι σχέση έχει με το ότι είναι lg και η υποστήριξη της lg? αυτό είναι nexus δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα

Είναι Nexus εννοούσε τέλος πάντων.

Αυτό....

Δημοσ.

Τελικα το παρελαβα.Η οθονη αν της δεις διπλα με καλη amoled,σου φαινεται ξεπλυμενη.Ομως σε καθημερινη χρηση και υψηλη φωτεινοτητα ειναι εως και εντυπωσιακη.Υποκειμενικα ειναι ολα,απλα επειδη κ απο εδω μεσα διαβαζα διαφορα σχολια,τελικα η οθονη του με εξεπληξε ευχαριστα.

Τωρα αν καποιος απο s3 παει την ιδια στιγμη σε Ν4,ισως ξενερωσει,αλλα εν τελει παραμενει μια καλη οθονη σ ενα απο τα γρηγοροτερα κινητα της αγορας.Ουτε καν θα τη θεωρουσα μελανο στοιχειο του κινητου ουτε deal breaker τη θεωρω.

Δημοσ.

Εγώ το πήρα από την WIND και η συσκευασία ήταν επίσης ανοικτή (αναφέρομαι στα παιδιά που είπαν ότι το eshop το δίνει ανοικτό). Επίσης δίνουν ένα κουπόνι ώστε να παραλάβεις τον επαγωγικό φορτιστή όταν παραλάβουν.

Δημοσ.

Εγώ το πήρα από την WIND και η συσκευασία ήταν επίσης ανοικτή (αναφέρομαι στα παιδιά που είπαν ότι το eshop το δίνει ανοικτό). Επίσης δίνουν ένα κουπόνι ώστε να παραλάβεις τον επαγωγικό φορτιστή όταν παραλάβουν.

Ανοιχτή συσκευασία = μεταχειρισμένο εκτός και αν ανοιχτεί μπροστά σου.

Δημοσ.

Οπως και να το κάνουμε μια ips θα αποδώσει καλύτερο λευκό και μια amoled καλύτερο μαύρο.Κατά την προσωπική μου γνώμη ένα Ips πάνελ είναι ότι πρέπει για κινητό γιατί την πιο πολύ ώρα το χρησιμοποιώ για σερφάρισμα. 

Οι πλάσμα τηλεοράσεις είναι καλύτερες για θέαση ταινιών και γι αυτό τις αγοράζει ο κόσμος ( και λόγω τιμής βεβαίως ) μιας και έχουν πιστό μαύρο και πιο κορεσμένα χρώματα. Δεν είδα όμως κανένα pc με plasma πανελ....και λογικό γιατί απλά θα κουράζει το μάτι ( δεν βάζω μέσα burn in ).

Μια plasma έχει χώρο στην καθημερινότητα γιατί έχει και τον ρόλο της. 

Τώρα τα amoled πανελ εκτός από το να σου τραβήξουν το μάτι όταν θα τα πρωτοδείς τί έχουν; Ναι για ταινίες καλύτερα αλλά....θα τη δω στην πλάσμα την ταινία και δεν με νοιάζει και πολύ το πόσο μαύρο θα είναι το μαύρο στο βιντεάκι από το youtube. Αλλά με νοιάζει να βλέπω καθαρά το άσπρο και τα γράμματα να είναι ευανάγνωστα γι αυτό και θεωρώ ένα Ips κορυφαίο ενώ τις amoled για να το πω και στεγνά καθρεφτάκια για ιθαγενείς.

• Super Moderators
Δημοσ.

κακά τα ψέματα, οι OLED θα αντικαταστήσουν τα πάντα, το μόνο που χρειάζειναι είναι να γίνουν προσιτές και να αυξηθεί η διάρκεια ζωής τους...

Δημοσ.

Το nexus 5 κανεις δεν ξερει! Η πιο προσφατη φημη οτι θα εχει 4.5 ιντσες 720p, θα καταλαμβανει το 88% της επιφανειας η οθονη και θα δωθει εμφαση στο να ειναι ενα compact κινητο ωστε να χτυπαει iphone. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...