phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Έτσι όπως το έθεσε ο Χάρης, το true 10bitο ΕΙΖΟ είναι αντικειμενικά καλύτερο απ' το τυχάρπαστο ΤΝ. Take it or leave it. Τώρα αν μιλάμε γενικά, ψιλοαλλάζει το πράγμα, αλλά όχι πολύ imho. 1
mpokwsths Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 2 παρατηρήσεις: 1) Μη γενικεύουμε AMOLED vs IPS. Δεν είναι όλες οι AMOLED ούτε όλες οι IPS το ίδιο. Η SuperLCD 3 (παραλλαγή του IPS) του HTC One δεν έχει καμία σχέση με την IPS του Nexus 4 και αυτή με τη σειρά της με την ξεπλυμμένη/understurated (64% sRGB κάλυψη) IPS των iPhone 4/4S. Ούτε και η AMOLED του S3 Mini έχει σχέση με την AMOLED του Note 2. 2) Έχουν συζητηθεί πολλάκις αυτά. Οι AMOLED είναι πιο "όμορφες" και οι IPS/SuperLCD πιο "ακριβείς". Προσωπικά θεωρώ μεγάλο ντέρμπυ καλή AMOLED (S3, S4) vs καλή IPS (HTC One, HTC One X) αλλά αν ήταν να συγκρίνω AMOLED με κάποια undersaturated IPS τύπου iPhone 4/4S/iPad1/2 δε θα το συζητούσα καν... Η οθόνη του Nexus 4 είναι μια χαρά. Φαίνεται λίγο ξεπλυμμένη σε σχέση με την AMOLED του Galaxy Nexus και του S3 αλλά από την άλλη είναι πιο crisp, δεν έχει το θέμα του pentile matrix των άλλων δύο. Δηλαδή τι να λένε οι κάτοχοι Xperia κινητών που με την παραμικρή απόκλιση από το κέντρο οι γωνίες θέασης πάνε στο διάολο...? 5
morfeas-dsl- Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Οι slcd για την ακριβεια ειναι ενα καλυτερο tn αλλα μικρη σημασια εχει . Matrix ακριβως αυτο εννοουσα! Οτι εφοσον εμενα μου αρεσει για εμενα ειναι και το καλυτερο. Αν αυριο γινω φωτογραφος καλυτερο θα ειναι το s-ips κτλ
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Η κοπέλα μου θεωρεί ότι είμαι ο καλύτερος στη μπάλα. Αυτό για μένα συνεπάγεται (τουλάχιστον) δύο πράγματα: 1. Η κοπέλα μου δεν έχει ιδέα από μπάλα. 2. Το ότι η κοπέλα μου με θεωρεί τον καλύτερο στη μπάλα, δε με κάνει καλύτερο του Zidane. Got the point? Συνέχισε να θεωρείς μόνο τη δική σου άποψη σωστή.
fsbmaniac Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Εγω το ειδα Plaisio...καμια ξεπλυμενη οθονη (ειναι θεμα παρτιδας?) το ειδα διπλα διπλα με ativ-s αλλα και experia z .. μιλαμε για ΠΟΛΥ γρηγορο κινητο...ειναι το πρωτο android που βλεπω να ειναι τοσο γρηγορο οσο τα windows phone . Τρελο φορτωμα σελιδων και γενικα φοβερο.
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Αν δεις το ίδιο πράγμα στο Nexus 4 και στο S IV, στο τελευταίο θα φανεί πιο εντυπωσιακό, χωρίς να σημαίνει ότι είναι σωστό.
mpokwsths Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Οι slcd για την ακριβεια ειναι ενα καλυτερο tn αλλΑ μικρή σημασια εχει . Matrix ακριβως αυτο εννοουσα! Οτι εφοσον εμενα μου αρεσει για εμενα ειναι και το καλυτερο. Αν αυριο γινω φωτογραφος καλυτερο θα ειναι το s-ips κτλ Είχε κάνει πατάτα η HTC με τα Desire HD και Sensation που ονομαζε SuperLCD τα άθλια panel τους. Εκτοτε ομως SuperLCD = καλής ποιότητας IPS (και βεβέβαια καμία σχεσημε TN film). Δες review των One X και HTC One στο Anandtech
mpokwsths Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Τα έχεις λίγο μπερδεμένα. S-IPS είναι παραλλαγή που παρουσιάστηκε 10-12 χρόνια πριν, όπως η H-IPS, P-IPS και πάει λέγοντάς. IPS είναι πατέντα της LG. Η αντίστοιχες πατέντες της Samsung και Sony λέγονται PLS και SUPER LCD αντίστοιχα. Απλά έχει καθιερωθεί να τα λέμε όλα "τύπου IPS".
Str Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 λοιπόν, πείτε με περίεργο, πείτε με αλήτη, μέχρι και ληστή... όπα, αυτό είναι από αλλού... αλλά το i9000 που είχα μέχρι και πριν από λίγες μέρες είχε καλύτερη αντίθεση σε σχέση με το νέο μου 4άρι... ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΤΟΚ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ μιλάμε όμως... είχε ένα μαύρο το άτιμο το galaxy που ούτε τη νύχτα σε κλειστό από παντού δωμάτιο δεν καταλάβαινες που τελείωνε η οθόνη... από την άλλη, είχε αυτή την περίεργη αίσθηση ότι το grid του ήταν στραμμένο κατά 45 μοίρες conclution: από contrast η amoled του galaxy έσκιζε από ευκρίνεια και καθαρότητα το nexus σκίζει, και το contrast δεν είναι άσχημο... btw, ακόμα και μέρα μεσημέρι κάτω από τον ήλιο το 4άρι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα, μην παρεξηγηθώ
morfeas-dsl- Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 mpokwsths το ips φτιαχτηκε στη γερμανια και πρωτοαγοραστηκε σαν πατεντα απο hitachi. Επισης αλλο το super ips και αλλο το sony-ips. Τεσπα εντελως off topic εχουμε βγει .Str το lg nexus λογικα θα εχει καλυτερη φωτεινοτητα εξω απο οτι το galaxy με την amoled. Δυστυχως εκτος απο τις amoled της nokia με το τελειο πολωτικο οι αλλες εξω ειναι απαραδεκτες(σε συγκριση με κορυφαιες ips εννοω παντα).
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Η κοπέλα μου θεωρεί ότι είμαι ο καλύτερος στη μπάλα. Αυτό για μένα συνεπάγεται (τουλάχιστον) δύο πράγματα: 1. Η κοπέλα μου δεν έχει ιδέα από μπάλα. 2. Το ότι η κοπέλα μου με θεωρεί τον καλύτερο στη μπάλα, δε με κάνει καλύτερο του Zidane. Got the point? Συνέχισε να θεωρείς μόνο τη δική σου άποψη σωστή. Ρε παιδια γιατι το τραβατε; Παμε αλλη μια τελευταια μπας και συνεννοηθουμε με ωραιο τροπο. Φυσικα και ηταν γενικη η παρεμβαση μου οπως ειπες και εσυ στο #76, τονισα οτι θελω απλα να του επιτρεψετε να εχει τη δικη του γνωμη με τα δικα του κριτηρια, αναγκες, γουστα ακομα και ιδιοτροπιες ας πουμε γενικα (οχι για τον morfeas) μιας και το θεμα μιας οθονης περα απο μετρησιμα μεγεθη που εχει, εχει και υποκειμενικα. Θα στο δωσω πανω στο παραδειγμα σου και ειμαι σιγουρος οτι θα το πιασεις αυτη τη φορα: Η κοπέλα μου θεωρεί ότι είμαι ο καλύτερος στη μπάλα. (δεν σου ειπε οτι την θεωρει καλυτερη σε κατι συγκεκριμενο, πχ στο κοντραστ η στις γωνιες θεασης αρα το παραδειγμα σου με την μπαλα ειναι εκτος. Η κοπελα σου σε θεωρει γενικα σαν συνολο τον καλυτερο γι αυτην χωρις να τσεκαρει τα ελαττωματα σου) Αυτό για μένα συνεπάγεται (τουλάχιστον) δύο πράγματα: Ενα μονο: 1. Η κοπέλα μου δεν έχει ιδέα από μπάλα. 2. Το ότι η κοπέλα μου με θεωρεί τον καλύτερο στη μπάλα, δε με κάνει καλύτερο του Zidane. Οτι της κανεις! Ποιο πολυ απο οτι ο Zidane η ο Τζαστιν Μπ. ας πουμε. Εισαι απλα γι αυτην ο καλυτερος. (ΟΧΙ;;;;;; ) Got the point? Συνέχισε να θεωρείς μόνο τη δική σου άποψη σωστή. Αυτα παραμενουν. Σε υποκειμενικα πραγματα λοιπον δεν υπαρχει σωστη και λαθος αποψη. Η δικη μας ειναι σωστη και του αλλου για μας (αν διαφωνει) λαθος. Και οι δυο ειναι σωστες αφου μετρανε με διαφορετικα μετρα. ΤΕΛΟΣ. Γυριστε στο θεμα αν υπαρχει κατι για συζητηση.
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ένα τελευταίο αν μου επιτρέπεις: Ρε παιδια γιατι το τραβατε; Παμε αλλη μια τελευταια μπας και συνεννοηθουμε με ωραιο τροπο. Φυσικα και ηταν γενικη η παρεμβαση μου οπως ειπες και εσυ στο #76, τονισα οτι θελω απλα να του επιτρεψετε να εχει τη δικη του γνωμη με τα δικα του κριτηρια, αναγκες, γουστα ακομα και ιδιοτροπια ας πουμε γενικα (οχι για τον morfeas) μιας και το θεμα μιας οθονης περα απο μετρησιμα μεγεθη που μπορει να εχει, εχει και υποκειμενικα. Θα στο δωσω πανω στο παραδειγμα σου και ειμαι σιγουρος οτι θα το πιασεις αυτη τη φορα: Η κοπέλα μου θεωρεί ότι είμαι ο καλύτερος στη μπάλα. (δεν σου ειπε οτι την θεωρει καλυτερη σε κατι συγκεκριμενο, πχ στο κοντραστ η στις γωνιες θεασης αρα το παραδειγμα σου με την μπαλα ειναι εκτος. Η κοπελα σου σε θεωρει γενικα σαν συνολο τον καλυτερο γι αυτην χωρις να τσεκαρει τα ελαττωματα σου) Αυτό για μένα συνεπάγεται (τουλάχιστον) δύο πράγματα: Ενα μονο: 1. Η κοπέλα μου δεν έχει ιδέα από μπάλα. 2. Το ότι η κοπέλα μου με θεωρεί τον καλύτερο στη μπάλα, δε με κάνει καλύτερο του Zidane. Οτι της κανεις! Ποιο πολυ απο οτι ο Zidane η ο Τζαστιν Μπ. ας πουμε. Εισαι απλα γι αυτην ο καλυτερος. (ΟΧΙ;;;;;; ) Got the point? Συνέχισε να θεωρείς μόνο τη δική σου άποψη σωστή. Αυτα παραμενουν. Σε υποκειμενικα πραγματα λοιπον δεν υπαρχει σωστη και λαθος αποψη. Η δικη μας ειναι σωστη και του αλλου για μας (αν διαφωνει) λαθος. Και οι δυο ειναι σωστες αφου μετρανε με διαφορετικα μετρα. ΤΕΛΟΣ. Γυριστε στο θεμα αν υπαρχει κατι για συζητηση. Matrix ακριβως αυτο εννοουσα! Οτι εφοσον εμενα μου αρεσει για εμενα ειναι και το καλυτερο. Αν αυριο γινω φωτογραφος καλυτερο θα ειναι το s-ips κτλ Βλέπεις την αυτοαναίρεση; Αν αύριο γίνει φωτογράφος θα αναιρέσει τον εαυτό του και την προηγούμενη άποψή του. Δηλαδή αυτό που πριν θεωρούσε καλύτερο, ξαφνικά θα πάψει να είναι. Όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Χάρης, είναι καλύτερο να χρησιμοποιούμε σωστότερες εκφράσεις. Αγαπημένο/προτιμότερο λοιπόν αντί για καλύτερο. Η Bugatti Veyron είναι αντικειμενικά καλύτερο αμάξι από το Yugo. Το ότι καταναλώνει περισσότερο δε συνεπάγεται ότι για εκείνον που δεν έχει χρήματα να το κουνήσει, το Yugo είναι καλύτερο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Φυσικα και εχει δικιο ο μορφεας. Καμια αυτοαναιρεση, πιστευω οτι ακομα δεν καταλαβες. Αν η κοπελα σου στο παραδειγμα παλι πισω, γινει ξαφνικα τραγουδιστρια επιτυχημενη θα μεινει μαζι σου; (καλα εσυ μπορει να εισαι ο σουπερ ντουπερ και να μεινει, ή να τα εχετε και 20 χρονια, μην παρεις το παραδειγμα προσωπικα, αλλα αν εχεις ελαττωματα που ηδη τα βλεπει αλλα ΤΩΡΑ δεν την χαλανε οπως και ο morfeas στην οθονη, δεν θα παει σε κατι καλυτερο;; ) "Η Bugatti Veyron είναι αντικειμενικά καλύτερο αμάξι από το Yugo." Για καποιον ειναι το yugo καλυτερο γιατι εχει ειπαμε αλλο τροπο να το ζυγισει. Πως κολαει αλλη λεξη, οπως "το yugo ειναι το αγαπημενο μου" οταν θες να επιλεξεις μεταξυ δυο; "το καλυτερο για μενα" το λεμε. Ειπε ο ανθρωπος για μενα ειναι καλυτερη. Οχι; Ενας απο τους λογους που μου αρεσει .. / .. για τα γουστα μου. ..../ Προσωπικη γνωμη παντως Τελος παντων αν πιστευεις οτι εχεις δικιο (και οι αλλοι αδικο), ΟΚ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. Γυρναμε στο θεμα! (ΥΓ, ο morfeas ειναι καποιος που δεν εχω "μιλησει" ποτε, ουτε με πμ, ουτε σε δημοσια κουβεντα, ο phanis ειναι "φιλος" "φιλου", ετσι για να δωσουμε και αλλο ενα στιγμα αντικειμενικοτητας ή μη σε οτι αφορα εμενα προσωπικα )
morfeas-dsl- Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Οπως ειδες δε σου απαντησα στο παραδειγμα σου γιατι δε θεωρω πως θα προσεφερε κατι γονιμο. Επειδη το συνεχιζεις ομως , θα χρειαστω να σπαταλησω αλλα λιγα byte απο το χωρο του server του insomnia για ενα περιττο σχολιο. Εγω ο ιδιος τονισα σε προηγουμενο ποστ οτι προτιμω τα σχεδον (το εβαλα με κεφαλαια) πραγματικα χρωμματα και το πραγματικο μαυρο των αμολεντ, σε σχεση με τα πιο ιδανικα χρωμματα και ψευτικο μαυρο των ips. Αυτο ειναι το τελειο για εμενα οσον αφορα την τωρινη μου κατασταση. Εαν τωρα ημουν φωτογραφος και αρα η κατασταση μου θα αλλαζε, θα προτιμουσα να εχω καλυτερη χρωμματικη ακριβεια και ας εχανα σε οπτικο, για εμενα παντα, αποτελεσμα. Οι λεξεις που χρησιμοποιησα μονο με κακοβουλια και στενη λογικη μπορουν να παρερμηνευθουν. Οποτε ο καθενας τις αντιλαμβανεται με βαση τις γνωσεις του και τα πιστευω του, αυτοβουλως και δεν εχω κατι περαιτερω να προσθεσω. Ο,τι αλλο απο την πλευρα μου θα ηταν πομφολυγες και φληναφηματα και δε θα μπω σε τετοιο παιχνιδι.. Matrixx εχεις καταλαβει πληρως τι εννοω και λογικο μαλιστα, γιατι εχω διαβασει διαφορα σχολια που εχεις κανει σε αλλα θεματα και με τα πιο πολλα συμφωνουσα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα