morfeas-dsl- Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Ωχ ναι, αυτό το ξέχασα, πολύ σημαντικό :Ρ Μετρημένο εν τω μεταξύ, το contrast ratio του Nexus 4 είναι υψηλότερο από άλλα που φοράνε SUPER AMOled. Ο καθενας λεει οτι θελει εδω μεσα! Οι amoled εχουν απειρη αντιθεση , τα ips ΔΕΝ εχουν. Και τα χρωμματα που λες οτι ειναι ψευτικα ειναι αναλογα με το panel . Το s4 με βαση το gsmarena στην επιλογη movie εχει ΣΧΕΔΟΝ τον ιδιο ρεαλισμο σε συγκριση με το παρα πολυ καλο ips του iphone 5 .
ChrisN.S. Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Παρελαβε καποιος?Με πηραν πριν λιγο και μου ειπαν πως ολα ερχονται με κομμενες τις ταινιες ασφαλειας στο κουτι.Να παραλαβω ή κατι παιζεται? Αναγκάζονται να ανοίγουν την συσκευασία για να βάλουν μέσα ελληνικές οδηγίες επειδή τα κινητά τους είναι παραεισαγωγής.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Kαι τα χρωμματα που λες οτι ειναι ψευτικα ειναι αναλογα με το panel . Το s4 με βαση το gsmarena στην επιλογη movie εχει ΣΧΕΔΟΝ τον ιδιο ρεαλισμο σε συγκριση με το παρα πολυ καλο ips του iphone 5 .κατάφεραν μετά από τόσα κινητά να έχουν οθόνη της προκοπής? wow...
saks80 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 σαν τις αμολεντ δεν υπαρχουν.μακραν η καλυτερη οθονη στο ματι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 saks80, on 10 Apr 2013 - 20:05, said: σαν τις αμολεντ δεν υπαρχουν.μακραν η καλυτερη οθονη στο ματι στο μάτι όπως είπες, σε color spectrometers μέχρι πρότινως ήταν απαράδεκτες...
morfeas-dsl- Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 κατάφεραν μετά από τόσα κινητά να έχουν οθόνη της προκοπής? wow... οθονη της προκοπης το καλυτερο πανελ της αγορας? Το οτι κατι εχει πιστοτερη αποδοση δε σημαινει πως ειναι καλυτερο. Ενας απο τους λογους που μου αρεσει πολυ το gnexus ειναι ο κορεσμος των χρωμματων. Οπως και σε παρα πολλους αλλωστε. Τα ips ειναι πολυ ψυχρα για τα γουστα μου. Αν θελω πιστοτερη αποδοση βαζω ενα διαφορετικο πυρηνα, ριχνω τη θερμοκρασια στα 6500 ,48% τη φωτεινοτητα και βγαινει σχεδον ιδιο με κατι που θα το εκτυπωνες εκεινη τη στιγμη. Εδω και χρονια με τις ips τηλεορασης μας επιλεγουμε το movie στις ρυθμισεις χρωμματος, που εχει κορεσμενα χρωμματα γιατι μας αρεσει πιο πολυ στο ματι, θα κραξουμε τα amoled που το κανουν by default? Προσωπικη γνωμη παντως...
theosgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Ωχ ναι, αυτό το ξέχασα, πολύ σημαντικό :Ρ Μετρημένο εν τω μεταξύ, το contrast ratio του Nexus 4 είναι υψηλότερο από άλλα που φοράνε SUPER AMOled. Περιμένουμε και ένα link..
morfeas-dsl- Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Αυτο λεω και εγω. Ο,τι να ναι λεει ο καθενας..
spook Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Πρέπει να είναι τέτοια η πολιτική του καταστήματος που ανοίγουν τις συσκευασίες κινητών ίσως για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι κομπλέ. Εγώ το παρέλαβα και όλα καλά με την συσκευή. Έκανε και update μόλις το άνοιξα αν σας λέει κάτι αυτό. Σ ευχαριστω πολυ,κατι τετοιο ηθελα να ακουσω.Κ αυτη η συσκευη που ειδα εγω,αθικτη ηταν,ομως με ενοχλησε που δεν ακουσα μια επισημη απαντηση στο γιατι τα ανοιγουν.Ειναι πολλα τα χρηματα και το σκεφτομαι.Ευχαριστω παντως ενημερωτικά να σου πω πως το nexus 4 καλύπτεται απο 1 χρονο εγγύηση.Όσο για την διαμάχη αναμεσα σε ips και super amoled. Περί ορεξεως κολοκυθοπιτα. Η amoled κάθεται πολύ καλύτερα στο μάτι. Αλλά και η ips αν την χρησιμοποιήσεις για καιρό δεν καταλαβαινεις ουσιαστική διάφορα σε καθημερινά πραγματα. Σε κάποια σημεία υπέρτερη η μια σε αλλά η αλλη.Όλα αυτά τα λέω μέσω εμπειρίας. Ο κάθε ένας το βλέπει με διαφορετικό μάτι.Αποστολή από το Nexus 7 με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 οθονη της προκοπης το καλυτερο πανελ της αγορας? Το οτι κατι εχει πιστοτερη αποδοση δε σημαινει πως ειναι καλυτερο. Ενας απο τους λογους που μου αρεσει πολυ το gnexus ειναι ο κορεσμος των χρωμματων. Οπως και σε παρα πολλους αλλωστε. Τα ips ειναι πολυ ψυχρα για τα γουστα μου. Αν θελω πιστοτερη αποδοση βαζω ενα διαφορετικο πυρηνα, ριχνω τη θερμοκρασια στα 6500 ,48% τη φωτεινοτητα και βγαινει σχεδον ιδιο με κατι που θα το εκτυπωνες εκεινη τη στιγμη. Εδω και χρονια με τις ips τηλεορασης μας επιλεγουμε το movie στις ρυθμισεις χρωμματος, που εχει κορεσμενα χρωμματα γιατι μας αρεσει πιο πολυ στο ματι, θα κραξουμε τα amoled που το κανουν by default? Προσωπικη γνωμη παντως... sorry αλλά το τι μας αρέσει δεν το κάνει καλύτερο, γιατί με αυτή την λογική μπορεί σε κάποιον να αρέσει περισσότερο ένα monitor με TN Panel από ότι ένα Eizo με 10bit H-IPS... 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Οπως και να'χει σημασια εχει το "τι μας αρεσει". Καποια πραγματα ειναι υποκειμενικα οπως και να το κανουμε. Το να αφαιρουμε απο τον αλλον το δικαιωμα να του αρεσει το Α και οχι το Β ειδικα αφου τονιζει οτι "ειναι γνωμη του" δεν νομιζω οτι προσφερει στην κουβεντα φιλε (κατα τα αλλα) ThReSh.
phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Ειλικρινά, πού είδες αφαίρεση δικαιώματος; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 αρκεί να επιλέγει σωστά τις λέξεις, δλδ αγαπημένο αντί για ανώτερο/καλύτερο, γιατί κάποιος μπορεί να το λάβει σαν συμβουλή... 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Ειλικρινά, πού είδες αφαίρεση δικαιώματος; το τι μας αρέσει δεν το κάνει καλύτερο Για "εμας" μπορει να το κανει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα