Προς το περιεχόμενο

[mobile] LG Nexus 4 16gb - 419€ @e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν περάσει απίστευτα και πολλά κινητά από τα χέρια μου...

...

Η οθόνη είναι ξεπλυμένη (φτιάχνει αρεκί να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ένα προγραμματάκι) 

αφου εχουν περασει τοσα κινητα απο τα χερια σου θα επρεπε να ειχες μαθει μεχρι τωρα οτι τα χρωματα (btw το s3 εχει γτπ χρωματα οπως ολες πρακτικα οι amoled.. ) φτιαχνουν απλα με ενα kernel που ειναι ΤΣΑΜΠΑ 

κι εγω ετσι εχω φτιαξει τα δικα μου , και μπορω πλεον να το βαλω διπλα σε ενα καλο ips με αξιοπρεπεια 

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά που το χρησιμοποιώ τωρα μια χαρά μου φαίνεται η οθόνη, εννοείται καμια σχέση με s3 και note 2. Έχει αισθητή διάφορα αλλά πιστεύω πως είναι όλα θέμα συνήθειας. Και το κινητό πετάει και κάτι που ειπώθηκε για χαλιά ποιότητα κατασκευής δεν θεωρώ πως ισχυει.

Αποστολή από το Nexus 4 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παρελαβε καποιος?Με πηραν πριν λιγο και μου ειπαν πως ολα ερχονται με κομμενες τις ταινιες ασφαλειας στο κουτι.Να παραλαβω ή κατι παιζεται?

Δημοσ.

Tο μεσημερι δε παρελαβα γ αυτο το λογο,ηταν συνεργασιμοι και συμφωνησαν να μη παραλαβω και βαλαμε νεα παραγγελια που θα εφτανε αυριο.Αλλα με πηραν τηλ πριν λιγο οτι κ αυριο ετσι θα ρθει κ πως ολα ανοιχτα ειναι,χωρις να μου λενε το λογο.Δε ξερω..

Δημοσ.

Είναι προφανές ότι ο iceman προτιμά τα εντυπωσιακά, ψεύτικα και oversaturated χρώματα των SUPER AMOLed από τα πιο ρεαλιστικά των IPS.

• Like 1
Δημοσ.

Tο μεσημερι δε παρελαβα γ αυτο το λογο,ηταν συνεργασιμοι και συμφωνησαν να μη παραλαβω και βαλαμε νεα παραγγελια που θα εφτανε αυριο.Αλλα με πηραν τηλ πριν λιγο οτι κ αυριο ετσι θα ρθει κ πως ολα ανοιχτα ειναι,χωρις να μου λενε το λογο.Δε ξερω..

Θα σου εδιναν το ιδιο που δεν πηρες σημερα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου εδιναν το ιδιο που δεν πηρες σημερα.

Eχω φωτο το ΙΜΕΙ,αλλωστε τους ειπα να παω αποψε να το παρω και μου ειπαν πως επιστραφηκε Αθηνα.

Δημοσ.

Πρέπει να είναι τέτοια η πολιτική του καταστήματος που ανοίγουν τις συσκευασίες κινητών ίσως για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι κομπλέ. Εγώ το παρέλαβα και όλα καλά με την συσκευή. Έκανε και update μόλις το άνοιξα αν σας λέει κάτι αυτό.

Δημοσ.

Πρέπει να είναι τέτοια η πολιτική του καταστήματος που ανοίγουν τις συσκευασίες κινητών ίσως για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι κομπλέ. Εγώ το παρέλαβα και όλα καλά με την συσκευή. Έκανε και update μόλις το άνοιξα αν σας λέει κάτι αυτό.

Σ ευχαριστω πολυ,κατι τετοιο ηθελα να ακουσω.Κ αυτη η συσκευη που ειδα εγω,αθικτη ηταν,ομως με ενοχλησε που δεν ακουσα μια επισημη απαντηση στο γιατι τα ανοιγουν.Ειναι πολλα τα χρηματα και το σκεφτομαι.Ευχαριστω παντως :)

Δημοσ.

Είναι προφανές ότι ο iceman προτιμά τα εντυπωσιακά, ψεύτικα και oversaturated χρώματα των SUPER AMOLed από τα πιο ρεαλιστικά των IPS.

Ή μπορεί να προτιμάει το 100000:1 contrast αντι του 1000:1 :P

Δημοσ.

Ωχ ναι, αυτό το ξέχασα, πολύ σημαντικό :Ρ

Μετρημένο εν τω μεταξύ, το contrast ratio του Nexus 4 είναι υψηλότερο από άλλα που φοράνε SUPER AMOled.

Δημοσ.

αφου εχουν περασει τοσα κινητα απο τα χερια σου θα επρεπε να ειχες μαθει μεχρι τωρα οτι τα χρωματα (btw το s3 εχει γτπ χρωματα οπως ολες πρακτικα οι amoled.. ) φτιαχνουν απλα με ενα kernel που ειναι ΤΣΑΜΠΑ 

κι εγω ετσι εχω φτιαξει τα δικα μου , και μπορω πλεον να το βαλω διπλα σε ενα καλο ips με αξιοπρεπεια

Ή μπορεί να προτιμάει το 100000:1 contrast αντι του 1000:1 :P

Ωχ ναι, αυτό το ξέχασα, πολύ σημαντικό :Ρ

Μετρημένο εν τω μεταξύ, το contrast ratio του Nexus 4 είναι υψηλότερο από άλλα που φοράνε SUPER AMOled.

Περί ορέξεως.....

Εμένα μετά από S1, S2, S3, Note 1, Note 2, Xperia, iphone3S, Galaxy Nexus, iphone 4 κα. η οθόνη του Ν4 μου φάνηκε ξεπλυμμένη. Εσας μπορεί να σας αρέσει... εγώ συγκρίνω ότι έχω δει... όχι αναγκαστικά αυτό που επέλεξα... και εγώ το αγόρασα το Ν4 και μάλιστα από Ελλάδα, αλλά έχω το θάρρος να παραδεχτώ ότι έσφαλα...

Το ότι η οθόνη διορθώνει με kernel ή προγραμματάκι του 1,99 ευρώ δεν μου λέει κατι... ας το είχαν ρυθμίσει σωστά από το εργοστάσιο..

Επίσης το pure android δεν μου άρεσε .. τα κολπάκια που βάζει η Samsung μου αρέσουν περισσότερο.

Tέλος το κουδούνισμα του κλείστρου το θεώρησα μεγάλο fail.... ενώ καθόλου δεν με βόλεψε και η έλλειψη sd..

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι οτιδηποτε πάνω από 300 άντε 350 ευρώ για το Ν4 από τη στιγμή που το S3 LTE το βρίσκεις 440 δεν συμφέρει....

Κατέθεσα μία άποψη ως αγοραστής και χρήστης του τηλεφώνου και όχι για να ανοίξω flame.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...