Προς το περιεχόμενο

[mobile] LG Nexus 4 16gb - 419€ @e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ελεγα ομως οτι το nexus 4 ειναι ανωτερο απο το s3 μια και περασαν απο τα χερια μου και τα δυο κινητα το νεχους ειναι αισθητα πιο γρηγορο και εχει καλυτερη αποκριση στον ηλιο

Χανει ομως στο οτι δεν παιρνει sd card, παιρνει βεβαια ολα τα update απο την google, αν ηταν 100 ευρω φτηνοτερο το nexus εννοειται δεν υπαρχει συγκριση (οσο εχει στο play store δηλαδη), αλλα στην ιδια τιμη δεν ειμαι σιγουρος τι ειναι καλυτερο.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κινητο ειναι γρήγορο αλλα μεχρι εκει. Ποιοτητα κατασκευης κατω του μετρίου. Το pure android ειναι και πλεονεκτημα και μειονεκτημα. Χαλια οθονη, απουσια καρτας και ραδιοφωνου. Το αγορασα και το εδιωξα κακην κακως σε 2 εβδομαδες. Στο 300 max θα αξιζε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φαίνεται προφανής η χρησιμότητα του wireless charger?

Τον έχεις σε ένα στάνταρ σημέιο στο σπίτι και όταν δεν έχεις το κινητό στα χέρια απλά το αφήνεις εκεί (σαν το μπωλ με τα κλειδιά ένα πράγμα). Φαντάζομαι αρκετοί το κάνουν αυτό και χωρίς να έχουν wireless charger. Κάνεις ξερωγω το ίδιο και στο γραφείο και μετά από δυο μήνες έχεις ξεχάσει ότι το κινητό χρειάζεται φόρτιση.

Κι εμενα μου φαινεται χρησιμος δεν ειναι κατι που δεν μπορεις να ζησεις χωρις αυτο αλλα ειναι πολυ πρακτικο, απο τη στιγμη κιολας που δεν αποκλειεται και ο παραδοσιακος τροπος φορτισης

Δημοσ.

O "ασυρματος" φορτιστης σιγουρα εινια βολικος, δεν ειναι κατι περισοτερο απο ενα dock, αλλα οτι βολευει ειναι σιγουρο, δεν ειναι το must accessorie βεβαια ειδικα οταν κανει 50+ ευρω

Δημοσ.

καλά τα άλλα ,αλλά κακή ποιότητα κατασκευής δεν το λες πως έχει

επειδή το έζησα 2 εβδομάδες καταρχήν όταν το κουνάς ακούγεται κάτι να κουνιέται μέσα του.. λένε ότι είναι το κλείστρο της κάμερας αλλά μην τρελαθούμε κιόλας κινητό αγοράζεις όχι κουδουνίστρα.. επίσης κάνει έναν buzz σε κλήσεις που λένε ότι είναι πάλι hardware θέμα.. τέλος όταν το ακουμπάς κάτω σκεπάζεις το ηχείο και δεν ακούγεται τίποτα, γεγονός οδηγησε στην τοποθέτηση ενός ποδαριού σε επόμενες φουρνιές... κατά τα άλλα δεν το λες ούτε το συγκρίνεις με κινεζιές αλλά είναι η ναυαρχίδα της Google

O "ασυρματος" φορτιστης σιγουρα εινια βολικος, δεν ειναι κατι περισοτερο απο ενα dock, αλλα οτι βολευει ειναι σιγουρο, δεν ειναι το must accessorie βεβαια ειδικα οταν κανει 50+ ευρω

Ασε που οι απίστευτοι τύποι της LG και της Wind μαλλον μας κορόιδεψαν γιατί εδώ και 1,5 μήνα που πουλιέται με την προσφορά του φορτιστή ακόμα δεν τον έχει πάρει κανείς!
Δημοσ.

επειδή το έζησα 2 εβδομάδες καταρχήν όταν το κουνάς ακούγεται κάτι να κουνιέται μέσα του.. λένε ότι είναι το κλείστρο της κάμερας αλλά μην τρελαθούμε κιόλας κινητό αγοράζεις όχι κουδουνίστρα.. επίσης κάνει έναν buzz σε κλήσεις που λένε ότι είναι πάλι hardware θέμα.. τέλος όταν το ακουμπάς κάτω σκεπάζεις το ηχείο και δεν ακούγεται τίποτα, γεγονός οδηγησε στην τοποθέτηση ενός ποδαριού σε επόμενες φουρνιές... κατά τα άλλα δεν το λες ούτε το συγκρίνεις με κινεζιές αλλά είναι η ναυαρχίδα της Google

Ασε που οι απίστευτοι τύποι της LG και της Wind μαλλον μας κορόιδεψαν γιατί εδώ και 1,5 μήνα που πουλιέται με την προσφορά του φορτιστή ακόμα δεν τον έχει πάρει κανείς!

απλά είχα ακούσει καλά λόγια για την ποιότητα και μου φαίνεται περίεργο.

Δημοσ.

Το eshop με παραγγελια το Σαββατο,μου το ειχε ετοιμο χθες.Δε παρελαβα ακομη βεβαια,αλλα πολυ θετικο που ειχε διαθεσιμες τις συσκευες

@spook η υποχρεωτικη απο το νομο δεν ειναι 2 ετη? (το λεω με καθε επιφυλαξη,ισως εχω αδικο ) :)

Δημοσ.

Το κινητο ειναι γρήγορο αλλα μεχρι εκει. Ποιοτητα κατασκευης κατω του μετρίου. Το pure android ειναι και πλεονεκτημα και μειονεκτημα. Χαλια οθονη, απουσια καρτας και ραδιοφωνου. Το αγορασα και το εδιωξα κακην κακως σε 2 εβδομαδες. Στο 300 max θα αξιζε.

Ότι να΄ναι. Το έχω από τα χριστούγεννα και το κινητό είναι ότι καλύτερο πέρασε από τα χέρια μου (Samsung Galaxy SII, SIII, HTC, Sony Και πολλά άλλα!). 

Είναι το πιο γρήγορο (όχι απλά γρήγορο), η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ πάνω του μετρίου και η οθόνη απλά δεν παίζεται. Για την κάρτα SD συμφωνώ αλλά το ραδιόφωνο είναι κάτι άχρηστο για την πλειοψηφία.

Δημοσ.

το ραδιόφωνο είναι κάτι άχρηστο για την πλειοψηφία.

Για μένα θα 'ταν πάντως ένας λόγος να μην το πάρω (αν πήγαινα ποτέ σε τέτοιου budget κινητό)

Πάντως 29% ακούει ραδιόφωνο http://www.tanea.gr/news/greece/article/5002919/ews-treis-wres-kathhmerina-akoyn-radiofwno-oi-perissoteroi-ellhnes/ δεν είναι και μικρό ποσοστό

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα θα 'ταν πάντως ένας λόγος να μην το πάρω (αν πήγαινα ποτέ σε τέτοιου budget κινητό)

Πάντως 29% ακούει ραδιόφωνο http://www.tanea.gr/news/greece/article/5002919/ews-treis-wres-kathhmerina-akoyn-radiofwno-oi-perissoteroi-ellhnes/ δεν είναι και μικρό ποσοστό

70% > 30% όμως. 

Δημοσ.

Το eshop με παραγγελια το Σαββατο,μου το ειχε ετοιμο χθες.Δε παρελαβα ακομη βεβαια,αλλα πολυ θετικο που ειχε διαθεσιμες τις συσκευες

@spook η υποχρεωτικη απο το νομο δεν ειναι 2 ετη? (το λεω με καθε επιφυλαξη,ισως εχω αδικο ) :)

Από μία αναζήτηση στον γούγλη φαίνεται πως τα nexus έχουν 1έτος εγγύησης αντικατάστασης κλπ. Δεν ξέρω αν λόγο ΕΕ ισχύει 2 έτη εδώ και αν θα υπάρχουν αλλαγές κλπ.

Κάποιος που ξερει περισσότερα θα βοηθούσε περισσότερο.

Εστειλα και mail στο e-shop εχθες αλλά δεν έλαβα απάντηση μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Χάλια το κινητό τι να λέμε τώρα...

το Samsung στα 699ευρώ ή τα ΧΡΥΣΑ iphone 5 είναι κλάσεις ανώτερα....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LuNaTiC, on 04 Apr 2013 - 13:00, said:

Χάλια το κινητό τι να λέμε τώρα...

το Samsung στα 699ευρώ ή τα ΧΡΥΣΑ iphone 5 είναι κλάσεις ανώτερα....

PaNtErAz, on 04 Apr 2013 - 10:57, said:

Ότι να΄ναι. Το έχω από τα χριστούγεννα και το κινητό είναι ότι καλύτερο πέρασε από τα χέρια μου (Samsung Galaxy SII, SIII, HTC, Sony Και πολλά άλλα!).

Είναι το πιο γρήγορο (όχι απλά γρήγορο), η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ πάνω του μετρίου και η οθόνη απλά δεν παίζεται. Για την κάρτα SD συμφωνώ αλλά το ραδιόφωνο είναι κάτι άχρηστο για την πλειοψηφία.

Εχουν περάσει απίστευτα και πολλά κινητά από τα χέρια μου...

LG δεν ξαναπέρνω που να μου το χαρίζουνε.... ήλπιζα στην Google αλλά μάλλον δεν το πρόσεξε όσο θα έπρεπε

Το πήρα στα €479 και 6 εβδομάδες αργότερα ακόμα περιμένω τον ασύρματο φορτιστή δώρο...

Η οθόνη είναι ξεπλυμένη (φτιάχνει αρεκί να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ένα προγραμματάκι) και κουνώντας το κάνει σαν κουδουνίστρα....

Αν είχε 300 ευρώ θα ήταν τέλειο γιατί πράγματι το κινητό ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟ... αλλά το μυστικό είναι στα 2GB και στο JB, τα οποία πλέον τα έχουν και άλλα κινητά, σε τιμές που αν το ψάξεις δεν απέχουν από τα λεφτά του Nexus 4 (λ.χ. S3 LTE στα 435 ευρώ κλπ) και έχουν και καλύτερο πακέτο

Επεξ/σία από iceman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...