Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 για το αμάξι τα σπάει...
mikegad Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 για το αμάξι τα σπάει... επ.....δεν μίλάμε στο αυτοκίνητο έχουμε πει
user12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 fixed Για τον ιδιο λογω τσακωνομουν με εναν φιλο μου οταν μου πε οτι στο google play λεει wireless charger και οχι inductive
alimentas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 το μισειτε τελικα το e-shop ε??? το 95% των σχολιων αφορουν τον "ασυρματο" φορτιστη (ισως το πιο αποτυχημενο πραγμα της 10ετιας με καμια απολυτως χρησιμοτητα),ουτε ενας δεν εχει πει για την πολυ καλη τιμη 1
Razor7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά μια offtopic ερώτηση, από που κ ως πού wireless charger όταν το κινητό πρέπει να εφάπτεται της επιφάνειας του φορτιστή;; θα τρελαθούμε τελείως; η ευκολία είναι δλδ αντί να βάζεις το mini usb στο κινητό να το βάζεις μισό χιλιοστό πιο κάτω στον "wireless" charger;;; lol Just Swag... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-hwRGLNLDew Λειτουργία που είχαν οι οδοντόβουρτσες απ' την εποχή που γεννήθηκα ξαφνικά θεωρείται πρωτοποριακή
imr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Καλα τρομερη τιμη δεν το λες, απλα καλη, σε λιγο καιρο τοσο θα παιζει παντου. Δεν ξερω αν αξιζει γενικα στα 400 το nexus οταν εχει πεσει και το s3 στην ιδια τιμη.
forgotten Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Καλα τρομερη τιμη δεν το λες, απλα καλη, σε λιγο καιρο τοσο θα παιζει παντου. Δεν ξερω αν αξιζει γενικα στα 400 το nexus οταν εχει πεσει και το s3 στην ιδια τιμη. θα ελεγα ομως οτι το nexus 4 ειναι ανωτερο απο το s3 μια και περασαν απο τα χερια μου και τα δυο κινητα το νεχους ειναι αισθητα πιο γρηγορο και εχει καλυτερη αποκριση στον ηλιο
defacer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δεν ξέρω ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φαίνεται προφανής η χρησιμότητα του wireless charger? Τον έχεις σε ένα στάνταρ σημέιο στο σπίτι και όταν δεν έχεις το κινητό στα χέρια απλά το αφήνεις εκεί (σαν το μπωλ με τα κλειδιά ένα πράγμα). Φαντάζομαι αρκετοί το κάνουν αυτό και χωρίς να έχουν wireless charger. Κάνεις ξερωγω το ίδιο και στο γραφείο και μετά από δυο μήνες έχεις ξεχάσει ότι το κινητό χρειάζεται φόρτιση. 2
alimentas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ φορτιστης που για να δουλεψει πρεπει το κινητο να ειναι σε ΕΠΑΦΗ με το στρογγυλο μαραφετι.Βρες το λαθος 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 επ.....δεν μίλάμε στο αυτοκίνητο έχουμε πει πράγματι, ούτε στους επιβάτες ούτε ακούμε μουσική/ειδήσεις ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ φορτιστης που για να δουλεψει πρεπει το κινητο να ειναι σε ΕΠΑΦΗ με το στρογγυλο μαραφετι.Βρες το λαθοςασύρματος, χωρίς σύρμα-καλώδιο... 1
alimentas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 ναι αλλα να το το κανω τι το "ασυρματο" οταν πρακτικα δεν μπορω να χρησιμοποιησω σε τιποτα την συσκευη??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 έδωσαν λύσεις πιο πάνω προσωπικά θα με βόλευε απίστευτα στο αμάξι
efo355 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 για το αμάξι τα σπάει...Ούτε για το αμαξι αξίζει γιατί τα καλώδια δεν τα γλυτώνεις και πάλι. Γενικά σιγά τα ωα επαγωγική φόρτιση έχουν και οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες χρόνια τώρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 όχι αν είναι ενσωματωμένο κάπου στο αμάξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα