Προς το περιεχόμενο

are you sure you want to leave this page? - ιός;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, χρησιμοποιώ chrome και windows 7

εδώ και μερικές μέρες μου εμφανίζει ένα pop up του chrome που με ρωτάει αν θέλω να φύγω από αυτή τη σελίδα και επιλογές έξοδος από αυτή τη σελίδα και παραμονή. 

Το θέμα είναι ότι μου το κάνει ακόμη και όταν ο crome είναι κλειστός, σήμερα το μήνυμα εμφανίστηκε με το που άνοιξα τον υπολογιστή. 

Είμαι σίγουρος ότι κάτι έχω κολλήσει, αλλά το malware δεν βρίσκει τίποτα, το ad-aware βρήκε ένα trojan το έβαλε σε καραντίνα, αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Τι άλλο μπορώ να κάνω ; 

Έχετε ίσως κάποιο άλλο προγραμματάκι να μου προτείνετε. Επίσης έχω κάνει scan με cccleaner και το antivirus (Microsoft Essentials)

Δημοσ.

Κατέβασε το Kaspersky Rescue Disk ώστε να το τρέξεις εκκινώντας τον υπολογιστή από το CD.

το θεωρω υπερβολικο.ας δοκιμασει πρωτα μεσα απο το pc με καποιο δοκιμαστικο antivirus και μετα ας κανει αυτο

Δημοσ.

Αν το κάνει αυτό, πρέπει να μπει σε ασφαλή λειτουργία, διότι αν κάποιο αρχείο του antivirus έχει μολυνθεί δε θα μπορεί να βρει ενδεχόμενο ιό που έχει εγκατασταθεί και ίσως για το λόγο αυτό το Microsoft Security Essentials δε βρήκε τίποτε. Επομένως τόσο το κατέβασμα του δοκιμαστικού όσο και η εγκατάσταση και χρήση του πρέπει να γίνουν σε ασφαλή λειτουργία.

Με τη χρήση το CD δε χρειάζονται αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...