Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας θα ήθελα την βοήθειά σας.

Φτιάχνω ένα πρόγραμμα για το Flight Simulator που θα κάνει log της πτήσης μας και θα της στέλνει στο site μας.

Έχω καταφέρει σχεδόν το 80% Δηλ φόρμες να τραβήξω τα δεδομένα κλπ κλπ το πρόβλημά μου είναι το εξής.

Όταν ας πούμε ανεβάσεις της ρόδες να το γράψει σε ένα Text.

Το έχω καταφέρει βάζοντας ένα chekbox και με ένα timer ελέγχω το state

Private Sub tmrlog_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles tmrlog.Tick        Try            FSUIPCConnection.Process()            Dim airpeedKnots As Double = (airSpeed.Value / 128D)            Dim strNumber As String            Dim arrNumber() As String            strNumber = airpeedKnots.ToString("f1")            arrNumber = Split(strNumber, ".")            txtairspeed.Text = arrNumber(0)            ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''            chkbrakes.Checked = (parkingbrake.Value > 0)  ' 0 = Off, 1 = On.  Catch ex As Exception        End Try    End Sub
Και βγάζω το αρχείο με αυτό τον τρόπο
Private Sub chkgear_CheckStateChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles chkgear.CheckStateChanged        If chkgear.CheckState = CheckState.Checked Then            Dim vt As String = Date.Now & Chr(32) & "Landing Gear Down @ " & txtairspeed.Text & vbCrLf            My.Computer.FileSystem.WriteAllText("c:\logtest.txt", vt, True)        ElseIf chkgear.CheckState = CheckState.Unchecked Then            Dim vt As String = Date.Now & Chr(32) & "Landing Gear Up @ " & txtairspeed.Text & vbCrLf            My.Computer.FileSystem.WriteAllText("c:\logtest.txt", vt, True)        End If    End Sub
Υπάρχει τρόπος να το κάνω χωρίς να γεμίσω τον τόπο με chekbox ?

Όταν το δοκίμασα με σκέτο if το μόνο που κατάφερα ήταν να κάνει loop και έγραφε συνέχεια τα ίδια

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από vangelisbb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...