vangelisbb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας θα ήθελα την βοήθειά σας. Φτιάχνω ένα πρόγραμμα για το Flight Simulator που θα κάνει log της πτήσης μας και θα της στέλνει στο site μας. Έχω καταφέρει σχεδόν το 80% Δηλ φόρμες να τραβήξω τα δεδομένα κλπ κλπ το πρόβλημά μου είναι το εξής. Όταν ας πούμε ανεβάσεις της ρόδες να το γράψει σε ένα Text. Το έχω καταφέρει βάζοντας ένα chekbox και με ένα timer ελέγχω το state Private Sub tmrlog_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles tmrlog.Tick Try FSUIPCConnection.Process() Dim airpeedKnots As Double = (airSpeed.Value / 128D) Dim strNumber As String Dim arrNumber() As String strNumber = airpeedKnots.ToString("f1") arrNumber = Split(strNumber, ".") txtairspeed.Text = arrNumber(0) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' chkbrakes.Checked = (parkingbrake.Value > 0) ' 0 = Off, 1 = On. Catch ex As Exception End Try End SubΚαι βγάζω το αρχείο με αυτό τον τρόποPrivate Sub chkgear_CheckStateChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles chkgear.CheckStateChanged If chkgear.CheckState = CheckState.Checked Then Dim vt As String = Date.Now & Chr(32) & "Landing Gear Down @ " & txtairspeed.Text & vbCrLf My.Computer.FileSystem.WriteAllText("c:\logtest.txt", vt, True) ElseIf chkgear.CheckState = CheckState.Unchecked Then Dim vt As String = Date.Now & Chr(32) & "Landing Gear Up @ " & txtairspeed.Text & vbCrLf My.Computer.FileSystem.WriteAllText("c:\logtest.txt", vt, True) End If End SubΥπάρχει τρόπος να το κάνω χωρίς να γεμίσω τον τόπο με chekbox ? Όταν το δοκίμασα με σκέτο if το μόνο που κατάφερα ήταν να κάνει loop και έγραφε συνέχεια τα ίδια Ευχαριστώ Επεξ/σία 3 Απριλίου 2013 από vangelisbb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα