TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δεν έχει σχέση με το τι βολεύει τον κάθε ένα,για να γράψεις σωστό κώδικα πρέπει να τον γράψεις «στο χέρι» ουσιαστικά σε κειμενογράφο,αν και υπάρχουν πολλά προγράμματα που σε διευκολύνουν οπότε δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται,απλά θέλει μια έστω μέτρια γνώση σε html( + css αν θες να είναι και κάπως όμορφα). Μόλις το «πιάσεις» σου φαίνεται και ποιο εύκολα από το να ψάχνεσαι στα μενού κάποιου προγράμματος για το κάθε τι που θες να κάνεις. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε έτσι πρέπει να κάνεις μια σελίδα,κάνε την δουλειά σου με ότι μπορείς να βγάλεις μια σελίδα που πληρεί τους στόχους σου,αν την είχες κάνει την σελίδα σου ποιο μικρή π.χ. από την αρχή δεν θα είχες κανένα πρόβλημα,ας είναι και στατική,απλά εκεί πρέπει να κοιτάξεις να μπορούν να την βλέπουν έστω σχεδόν όλοι,το κεντρικό περιεχόμενο π.χ. να μην είναι πέρα από τα 800-900 πίξελ,για να φαίνεται αμέσως ακόμα και σε μικρές οθόνες,δευτερεύοντα στοιχεία ας φαίνονται μόνο αν πας ποιο δεξιά με το ποντίκι,δεν είναι τέλειο,αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος.
maxairas7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Θέλω τη βοηθειά σας.Εκανα στο photoshop ενα footer το οποιο το τοποθέτησα στην αρχικη που ειναι flexible.Αυτο το footer περιεχει καποιες εικόνες οι οποιες οπως ειναι φυσικο αλλαζουν μέγεθος αναλογα με το μέγεθος του παράθυρου,οθόνης.Το θέμα πιο είναι οτι εγω θέλω να βάλω λινκς στις εικόνες αυτές αλλα με το hotspot του dreamweaver δεν γίνεται γιατι αυτα μένουν σταθέρα..Έχει κάποιος καμία ίδεα πως μπορω να δώσω αυτα τα λίνκς?
TheELF Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Είπαμε,δώσε κώδικα να δούμε τι παίζει,αλλιώς παίρνεις μόνο θεωρητικές απαντήσεις.
maxairas7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 δεν είναι θέμα κώδικα αυτο..μάλλον δεν καταλαβες τι ρωτάω..είναι μια εικόνα που περιέχει κάποια κουτάκια στα οποία θέλω να δώσω links αλλα στο dreamweaver δεν τα βλέπει ως ξεχωριστά κούτακια αλλα ως μια εννοία εικόνα.
dewn735 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Που να καταλάβει ο άνθρωπος έτσι όπως τα γράφεις; Image mapping εννοείς;
Naele Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δώσε συγκεκριμένο width και height στην εικόνα ωστε να μη στην κάνει resize.
maxairas7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 χαχαχα τι να κάνουμε ρε παιδιά δεν είμαστε όλοι ειδικοί...αν και προσπάθησα..τεσπα καλή καρδιά αδερφέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα