Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν διαφωνουμε καπου. το 17 ειναι απιαστο νουμερο. μαλλον ο manaviko 123 βλεπει το package (ή καπως ετσι) ,θερμοκρασιες πυρηνων

και οχι του επεξεργαστη στο hwmonitor.

παντως σε εμενα το προγραμμα της Asus συμφωνει απολυτα με το hw monitor οσον αφορα τις θερμοκρασιες επεξεργαστη και οχι πυρηνων.

any way ας μας δωσει ενα screen shoot οπως του ειπα πιο πανω για να μας φυγει απο ολους η απορια.

ωρες-ωρες οι αποριες σου ρε εσυ μας αφηνουνε μ@λ@..ς

καλα ρε δεν λεω και για 10 βαθμους ηρεμηστε ....

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα ρε δεν λεω και για 10 βαθμους ηρεμηστε ....

οταν κανεις ποστ προσπαθησε να βοηθας το ατομο που ζηταει κατι αντη να λες αρλουμπες και να κανεις συνεχεια ασκοπες και χαζες ερωτησης.

Δημοσ.

Δεν ειναι εφικτο κατι τετοιο 17c δεν εχω δει ποτε με τον 3570κ χωρις oc καταχειμωνο με μια γομαροψηκτρα να φυσανε φουρ φουρ 2000 στροφες μεσα σε corsair 600τ και το λιγοτερο εχω ποιασει 22c σε idle

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδιά το pc έπαθε μία ντάγλα και άρχισε να κολλάει..του κανα prime, μετά από μισή ώρα μου βγαλε error..

Δε ξέρω πως να τον σηκώσω και να μείνει στα 4.5.....βοηθήστε.. :fear:

(σόρρυ για τα screens αλλά δεν μπήκα φόρουμς καθόλου..)

Δημοσ.

Με το stress test δεν καταφερνεις σχεδον τιποτα. Ενα σωστο overclock μπορει να παρει και εβδομαδες. Δωσε λιγο vcore ακομα εκτος αν εχεις φτασει στο οριο (1,5) οποτε κατεβασε το multiplier. Το μηχανημα θα δειξει τη σταθεροτητα του σε συνεχη καθημερινη χρηση εστω και ελαχιστα βαρια. Εμενα φαντασου ο ιντελ καθεται ωρες σε στρες τεστ αλλα μπορει να κολλησει την ωρα που βλεπω βιντεακια στο youtube.

Δημοσ.

Κλείνεις το turbo core !

Κλείνεις το C1E !

Κλείνεις το C6 STATES !

Κλείνεις το APM master !

Κρατάς ενεργοποιημένο το Qn Quiet !

Βάζεις το LLC (LOAD LINE CALIBRATION) στο high ή στο extreme

Αρχίζεις να ανεβάζεις πολλαπλαστιαστή ! Στα  4,5Ghz δίνεις λίγο τάση γύρω στο 1,4 - 1,42v ! 

Αν δεν είσαι σταθερός ανεβάζεις και άλλο την τάση !  1,45v !

Αν σταθεροποιηθείς  κοιτάς να ανεβάσεις και άλλο πολλαπλασιαστή σκαλί σκαλί και βλέπεις αν είσαι σταθερός !

1)Πες μας τι ψύξη έχεις ?

2) Πές μας πόσου βαθμούς βλέπεις στο package  !!! Αυτό πρόσοχή να μην ξεπεράσει τους 62c !

3) Η πραγματική θερμοκτασία είναι η θερμοκρασία του SOCKET !!! TMPIN2 στο Hw/monitor για τις gigabyte !

Αν σταθεροποιηθείς κάπου και έχεις το LLC στο extreme δοκίμασε να το κατεβάσεις μια μονάδα !

Αν βλέπεις πως δεν είσαι σταθερός χαμήλωσε μια τις μνήμες αν έχεις μνήμες στα 1866Mhz !

Δημοσ.

Ναι ! Μου ρίχνει την κατανάλωση σε idle πάρα πολύ , δεν ψήνω τον επεξεργαστή με παραπάνω τάση όταν δεν χρειάζεται και μπορώ να σου πω πως λειτουργεί σταθερότατα με το κλοκάρισμα !

Πάντα το κλόκι και στους phenom το έκανα με CnQ ενεργό !

Δημοσ.

Γεια και πάλι..το έστειλα το σύστημα στα 4.5 με 1.42V και μπήκα να δω τι γίνεται 

και το cpu-z μου λέει ότι να ναι.. core voltage sto 0.976V πολλαπλασιαστής στο x7 

και η cpu στα 1,4GHz..??????? Tι έγινε?

και μπήκα και bios μετά για να δω αν όντως τις έχει πάρει τις αλλαγές και ήταν όλα ρυθμισμένα 

εκεί που ήθελα..

Δημοσ.

Μη βιάζεσαι. Βαλτο να στρεσαρει να δεις ποσο θα φτασουν. Λογικα οι τιμες αυτες ειναι σε idle.

Δημοσ.

zapee το μηχανάκι είναι στα 4.5 με 1.42V, όσο είμαι στο pc είτε browsing, είτε dreamweaver, είτε mudbox που είχα ανοίξει

και ότι παιχνιδάκι πέζω όλα καλά...Το θέμα είναι ότι του έβαλα prime έκανε κάποιες γύρες και μετά από κανά μισάωρο

έβγαλε ένα πρόβλημα σε ένα worker..Βέβαια τις προάλλες δεν άντεχε ούτε 5 λεπτά prime,θα είχα error σιγουρα..

Δημοσ.

Ανεβασε λιγο το vcore ακομα. Εμένα φαντασου ο 8350 σε idle δουλευει 1.6 περιπου και browsing γυρω στα 3.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάνει το prime το πρωτα 10 τεστάκια κ κολλάει ένας worker βγάζει error και οι υπόλοιποι κάνουν κανονικά τη δουλειά τους(8k test passed)..

Τα βολτ είναι στα 1.45 με πολλ/στη 22.5 και συχνότητα 4.5GHz, το llc ειναι στο 2η υψηλότερη επιλογή(ultra high)..

Tι κάνουμε τώρα μάστορα που έχουμε πάλι τα ίδια? (είδα και μία-δύο μπλε οθόνες σε 2 βδομάδες που πέρασαν.. )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...