Προς το περιεχόμενο

Έρχεται το smartphone του Facebook, κατασκευής HTC και βασισμένο στο Android

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η μια μπουρδα πισω απο την αλλη....πραγματικα τι ακομα θα βρουν για να μας το πλασσαρουν και εμεις σαν ζωα θα παμε να το αγοραζουμε;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.e-telescope.gr/el/international-issues/78-echelon

To echelon είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο ηλεκτρονικών ωτακουστών που κατασκοπεύει τους πάντες και τα πάντα και τηλέφωνο φτιαγμένο από το φατσοβιβλίο που έχει ένα θέμα με την κατασκοπία προβλέπω να έχει κρυμμένους κοριούς κάμερες κλπ κλπ κλπ 

@nikosgalis

Μια χαρά μπορείς να περιορίσεις τα πάντα στο Android.

Μπορείς να μου πεις τον τρόπο; Γιατί έχω βαρεθεί να κατεβάζω εφαρμογές, που με το ζόρι αποκτούν πρόσβαση στις επαφές, τις κλήσεις, τα μηνύματα και το GPS μου, χωρίς εμφανή λόγο. Και φυσικά το Android δεν φέρνει αντιρρήσεις...

Μη μου πεις όμως, custom rom, root, μαγικά βότανα, κλπ. Ένα απλό ON/OFF δεν υπάρχει, όπως στις ρυθμίσεις του iOS ?

Βασικά android με launcher (shell) Facebook το κόβω να είναι.. Σωστά?

Νταξ οι πιο πολλές κοπέλες που έχουν android για FB και wu το έχουν..

Υ.Γ. Θα χωρίσουν πολλά ζευγάρια αν έχουν ένα τέτοιο μαραφέτι..

Μπορείς να μου πεις τον τρόπο; Γιατί έχω βαρεθεί να κατεβάζω εφαρμογές, που με το ζόρι αποκτούν πρόσβαση στις επαφές, τις κλήσεις, τα μηνύματα και το GPS μου, χωρίς εμφανή λόγο. Και φυσικά το Android δεν φέρνει αντιρρήσεις...

Μη μου πεις όμως, custom rom, root, μαγικά βότανα, κλπ. Ένα απλό ON/OFF δεν υπάρχει, όπως στις ρυθμίσεις του iOS ?

Για δείξε μου το απλό on/off στο iphone γιατί δεν το βρίσκω...

Δεν σου ανέφερα ότι γίνεται απλά. Αν δεν θες μαγικά βότανα τότε το android δεν είναι για σένα ούτε για οποιονδήποτε άλλο έχει ανυσηχίες με τα προσωπικά του δεδομένα. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η αλήθεια.

Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει η ιδιοτικότητα σου τότε θα πρέπει και εσύ να το ψάξεις παραπάνω, όπως ακριβώς το ίδιο πρέπει να κάνεις με το iphone. Γελιέσαι αν νομίζεις ότι είσαι ασφαλής.

• Like 1

Για δείξε μου το απλό on/off στο iphone γιατί δεν το βρίσκω...

Δεν σου ανέφερα ότι γίνεται απλά. Αν δεν θες μαγικά βότανα τότε το android δεν είναι για σένα ούτε για οποιονδήποτε άλλο έχει ανυσηχίες με τα προσωπικά του δεδομένα. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η αλήθεια.

Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει η ιδιοτικότητα σου τότε θα πρέπει και εσύ να το ψάξεις παραπάνω, όπως ακριβώς το ίδιο πρέπει να κάνεις με το iphone. Γελιέσαι αν νομίζεις ότι είσαι ασφαλής.

Κινδυνεύω να βγω off topic και να ξεκινήσει κλασσικό iOS vs Android, αλλά εφόσον ρώτησες, δεν μπορώ να μην σου το δείξω:

Η οθόνη όπου επιτρέπεις εσύ, ποια εφαρμογή έχει πρόσβαση στο GPS είναι αυτή:

privacy-settings-ios-6-iphone5-3-416x738

Αντίστοιχη οθόνη υπάρχει για την πρόσβαση στις επαφές.

Στις κλήσεις και τα μηνύματα δεν έχει πρόσβαση καμία εφαρμογή.

Επομένως, σε αυτό το ζήτημα, το Android είναι ξέφραγκο αμπέλι, και το iOS όχι. Δεν είναι "ακριβώς το ίδιο" όπως λες, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Γι αυτό και το tablet μου (Android), δεν έχω εγκαταστήσει το Facebook, και φυσικά οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που με το έτσι θέλω, διαβάζει μηνύματα, επαφές, και ξέρει ανα πάσα στιγμή που βρίσκομαι, που κοιμάμαι, που συχνάζω.

• Like 1

Δεν έχει να κάνει με VS. Ειλικρινά ρώτησα γιατί στο ipad 1 δεν είχα προσέξει τέτοια επιλογή.

Θα συμφωνήσω λοιπόν ότι εξορισμού το Android είναι ξέφραγκο αμπέλι σε αυτό το κομμάτι, αλλά η δύναμη του κρύβεται στο ότι μπορώ να το κάνω ότι θέλω, οπότε:

ugE6i.jpg

fknDFl.jpg

Όπως βλέπεις λοιπόν από την στιγμή που μπορώ να το διαμορφώσω όπως θέλω με υπερκαλύπτει. Θα πρέπει όμως να ασχοληθώ λίγο. Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να το κάνουν και δεν βρίσκω κάτι λάθος σε αυτό. Θα πρέπει η Google να κάνει κάτι σε αυτό το κομμάτι πράγματι.

Άλλα όπως σου ξαναείπα δεν είσαι ασφαλής ούτε με το iOS ούτε με το Android. Κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου αν νομίζεις ότι απενεργοποιώντας αυτή την επιλογή είσαι οκ. Ναι δεν θα παρακολουθούν την τοποθεσία σου αλλά μπορούν να κάνουν άλλα πράγματα.

Παράδειγμα

Είναι απλά ένα παράδειγμα το οποίο έχει γίνει παλιότερα. Υπάρχουν και άλλες αναφορές.

και ο λογος? για να κανεις ποστ και να αναρτας ολη τη ζωη σου ''πιο γρηγορα'' για 1 δευτερολεπτο βλακειες θα βρει κοινο σε μικρες ηλικιες μονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...