Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω κανει καποιες αναζητησεις κτλ αλλα ολα ειναι με register η θελουν συνδρομη...Επειδη ξερω οτι και link να υπαρχει δεν γινεται να το στειλετε...(λογω κανονισμων του forum) αν μπορειτε και σε pm...ευχαριστω

Δημοσ.

Βασικά τι ακριβώς πρόγραμμα θέλεις, να στέλνει sms από τον υπολογιστή και να κάνεις και κλήσεις; Voice over IP δηλαδή;

Δημοσ.

Βασικά τι ακριβώς πρόγραμμα θέλεις, να στέλνει sms από τον υπολογιστή και να κάνεις και κλήσεις; Voice over IP δηλαδή;

ενα προγραμμα που στελνεις sms απο τον υπολογιστη σε κινητο...οπως το sms-it κτλ

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς τι κοστίζει το sms-it. Χρησιμοποιώ καιρό το VoipBuster.

Αγοράζεις μονάδες, όπως σε καρτοκινητό, μόνο που είναι πιο φθηνό. SMS σε Ελλάδα χρεώνει 5,6ct/sms. 

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

κατι τελειως ΤΖΑΜΠΑ δεν εχει...??? :-D ολο και κατι θα υπαρχει(παλια ειχα ενα αλλα ουτε θυμαμαι πως λεγεται)

ευχαριστω παντως....

Δημοσ.

βρεθηκε λυση με το site www.txtme.gr  (free ολα με ενα απλο register)   50sms ton mhna    SOLVED!!!!

σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια

• Like 1
Δημοσ.

Το avast μου εμφάνισε ότι το www.txtme.gr έχει malware.Δεν ξέρω αν ήταν false warning or something else  αλλά προσοχή!!

Δημοσ.

Το avast μου εμφάνισε ότι το www.txtme.gr έχει malware.Δεν ξέρω αν ήταν false warning or something else  αλλά προσοχή!!

ειναι site αδερφε...και δεν εχει τπτ...false warning

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...