Evoliasmenos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Καλησπερα,εχω κανει καποιες αναζητησεις κτλ αλλα ολα ειναι με register η θελουν συνδρομη...Επειδη ξερω οτι και link να υπαρχει δεν γινεται να το στειλετε...(λογω κανονισμων του forum) αν μπορειτε και σε pm...ευχαριστω
N3CR4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Βασικά τι ακριβώς πρόγραμμα θέλεις, να στέλνει sms από τον υπολογιστή και να κάνεις και κλήσεις; Voice over IP δηλαδή;
jim_p Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Αν εχεις cosmote, μπορεις να ανοιξεις ενα λογαριασμο στο mycosmos και να στελνεις μεχρι 10 μηνυματα καθε μερα. http://mail.mycosmos.gr/mycosmos/FAQ/MyCosmos_faqs_gr.htm
Evoliasmenos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Βασικά τι ακριβώς πρόγραμμα θέλεις, να στέλνει sms από τον υπολογιστή και να κάνεις και κλήσεις; Voice over IP δηλαδή; ενα προγραμμα που στελνεις sms απο τον υπολογιστη σε κινητο...οπως το sms-it κτλ
N3CR4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δεν ξέρω ακριβώς τι κοστίζει το sms-it. Χρησιμοποιώ καιρό το VoipBuster. Αγοράζεις μονάδες, όπως σε καρτοκινητό, μόνο που είναι πιο φθηνό. SMS σε Ελλάδα χρεώνει 5,6ct/sms. Ελπίζω να βοήθησα.
Evoliasmenos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 κατι τελειως ΤΖΑΜΠΑ δεν εχει...??? ολο και κατι θα υπαρχει(παλια ειχα ενα αλλα ουτε θυμαμαι πως λεγεται) ευχαριστω παντως....
Evoliasmenos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 βρεθηκε λυση με το site www.txtme.gr (free ολα με ενα απλο register) 50sms ton mhna SOLVED!!!! σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια 1
panosarkoudas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ πολύ κι εγω με τη σειρά μου για το txtme.gr. Μια χαρά είναι τα 50 sms το μήνα για απλή χρήση.
revolver1990 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Το avast μου εμφάνισε ότι το www.txtme.gr έχει malware.Δεν ξέρω αν ήταν false warning or something else αλλά προσοχή!!
Evoliasmenos Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το avast μου εμφάνισε ότι το www.txtme.gr έχει malware.Δεν ξέρω αν ήταν false warning or something else αλλά προσοχή!! ειναι site αδερφε...και δεν εχει τπτ...false warning
Lanike71 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το avast μου εμφάνισε ότι το www.txtme.gr έχει malware.Δεν ξέρω αν ήταν false warning or something else αλλά προσοχή!! Και μένα τα ίδια με Avg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα