Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα την κοιταξω την Κυριακη ποια μητρικη ειναι και θα σας πω.Ελεγα μηπως εβαζα εναν p4 3,2ghz μεταχειρισμενο με ενα 10αρικο

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι παιδες!

Λοιπον,η μητρικη ειναι αυτη εδω  http://www.asrock.com/mb/VIA/P4V88/

Για πειτε καμια προταση.Ποιον επεξεργαστη λετε να βρω σε μεταχειρισμενο και να της βαλω πανω? Τωρα εχω εναν celeron 2600mhz

Δημοσ.

Οσοι επεξεργαστες ειναι στην λιστα τους υποστηριζει ολους?

Επισης μια ακομα ερωτηση,αυτη η μητρικη καρτα http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-8i915pl-g_2x/specs/ μπορει να παρει ακομα και q9550? γιατι στις προδιαγραφες λεει για pentium 4 επεξεργαστες και στην λιστα με τους επεξεργαστες εχει ακομα και τους xtreme s775..

Δημοσ.

Σου είπα τη γνώμη μου. Το άνοιξες να κάνεις μία δοκιμή με ένα λινουξάκι για παράδειγμα, να δεις πως τα πάει και αν σε εξυπηρετεί προσωρινά;

Δημοσ.

Το ανοιξα με xp και δουλευει.Θα ηθελα ενα καλυτερο cpu ομως,τι λετε να βαλω πανω? Για καλυτερο απο αυτον που εχω?

Δημοσ.

Αυτός ο pentium με 10ε που έγραψες πιο πάνω, καλή περίπτωση ακούγεται. 

Οχι πως θα κάνει και καμιά τρελή διαφορά, αλλά θα είναι σίγουρα λίγο πιο άνετος απο τον celeron.

Απο κάρτα γραφικών/μνήμες πως είσαι?

Δημοσ.

Eίσαι οριακά ακόμα και για πολύ απλά πράγματα. Η καρτούλα δύσκολα θα την παλέψει στις σύγχρονες ιστοσελίδες. 

Στην θέση σου, μαζί με επεξεργαστή, θα έψαχνα απο αγγελίες επιπλέον για καμια μεταχειρισμένη agp κάρτα με τουλάχιστον 128mb  (κάτι πχ απο 6 ή 7 σειρά nvidia η απο "x" σειρά ati) και τουλάχιστον 512mb ddr ram ακόμα. Πετάς και ένα linux πάνω και είσαι κομπλέ.

Εχω δει αγγελίες, που σχεδόν τα χαρίζουν αυτά τα πράγματα, οπότε δεν νομίζω να επιβαρυνθείς ιδιαίτερα οικονομικά.

Δημοσ.

Εναν επεξεργαστη γυρω στο 10ρικο,και μια καρτα γραφικων γυρω στα 25-30 και αλλα 10-15 ευρω για ram περιπου στο 50αρι θα χρειαστω

Δημοσ.

Αν βιαστείς και τα πάρεις απο "επαγγελματίες", ναι.. κάπου εκεί στα 50 θα σου έρθει.

Αν το ψάξεις λίγο πιο χαλαρά, και βρεις κάποιον "απλό" πωλητή, πιστεύω με κανα 30άρι καθαρίζεις. 

Πάντως, όπως σου έγραψε και η karmen1983, κάνε πρώτα μια εγκατάσταση linux να δεις τι ψάρια πιάνει το pc στην τωρινή του κατάσταση και αν δεις οτι σου βγάζει τον καρκίνο, τότε προχώρα σε αναβάθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...