alexis333 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Λιγη βοηθεια αν ξερει κανεις. Σε mac παλιο με 9.2 os μεσα μπουταρει κανονικα αλλα βγαζει μνμ error για το δευτερο δισκο. Δε τον βλεπει. Βλεπει μονο τον εναν. Δοκιμασα να το κανω repair με το Disk First Aid αλλα δεν τα καταφερε. Εβγαλε με κοκκινα γραμματα ενα μνμ για το b-tree.. Τι λετε ?
atheatos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Format πέρνει?Τι mac ειναι αυτο? Αν εβρισκες τι επεξεργαστή φοράει θα βοηθούσε.
alexis333 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Πρέπει να πάρω τα δεδομένα απο μέσα και μετα τον πετάω που λέει ο λόγος ... Το Power Mac G4 είναι ... Παλιό μοντέλο ... Το disk warrior και το techtool pro ενώ ξεκινάνε στο boot απο cd μετα απο λίγο μου λένε να σβησω το Mac ... Γιατί ; Sent from my iPhone using Insomnia
atheatos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Πρέπει να πάρω τα δεδομένα απο μέσα και μετα τον πετάω που λέει ο λόγος ... Το Power Mac G4 είναι ... Παλιό μοντέλο ... Το disk warrior και το techtool pro ενώ ξεκινάνε στο boot απο cd μετα απο λίγο μου λένε να σβησω το Mac ... Γιατί ; Sent from my iPhone using Insomnia Αν δεν μπορείς να τον βγάλεις και να το συνδέσεις σε θήκη USB και να τον δουλέψεις σε άλλο υπολογιστή δοκίμασε με target disk mode ,κρατωντας πατημενο το Τ κατα την εκκινηση,αλλα θα χρειαστείς FireWire καλώδιο και αλλο υπολογιστη με FireWire.Μπορείς να μου πεις τα MHz ή ghz του επεξεργαστη και πόση ram έχει? Για να δω πιο Mac OS X θα σε βόλευε να τρέξει.
alexis333 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μπουταρα τελικά με την 4.1 έκδοση disk warrior ... Να κάνω rebuild τον δίσκο που εντόπισε ότι εχει πρόβλημα ;; Δε πιστεύω να χάσω τπτ. Είναι σημαντικό .. Sent from my iPhone using Insomnia
atheatos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μπουταρα τελικά με την 4.1 έκδοση disk warrior ... Να κάνω rebuild τον δίσκο που εντόπισε ότι εχει πρόβλημα ;; Δε πιστεύω να χάσω τπτ. Είναι σημαντικό .. Sent from my iPhone using Insomnia Δεν ξερω αν υποστηριζει το συγκεκριμένο filesystem, το hfs λογικά πρέπει να είναι,googlare το.Το hfs είναι διαφορετικό απο το hfs+.To macdrive για windows το υποστηρίζει το hfs,αλλα πρέπει να βάλεις το δίσκο σε windows μηχάνημα.
alexis333 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Λοιπόν το ξεκίνησα rebuild και τελικά έκανε μια δουλειά αλλά μετα μου λέει ότι δε μπορεί να κάνει replace γιατί εχει πρόβλημα ο δίσκος μάλλον ... Can't replace because of a disk malfunction ... Ετσι περίπου το λέει ... Τώρα κάνω copy όλα τα δεδομένα σε εξωτερικό δίσκο μέσα απο το disk warrior ... Ελπίζω να τα καταφέρει... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα