Προς το περιεχόμενο

Status: 0xc000000f Info: The boot selection failed because a required device is inaccessible

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα

Μετα απο αποτυχια εγκαταστασης driver ενος usb wi-fi - bluetooth το pc μου δεν ανοιγει με τιποτα παρουσιαζοντας το παρακατω μηνυμα

Status: 0xc000000f Info: The BOOT SELECTION FAILKED BECAUSE A REQUIRED DEVICE IS INACCESSIBLE

Εχω κανει οτι ηταν δυνατο μεσω εντολων dos και αλλους τροπους που μπορεσα να βρω στο διαδικτυο αλλα τιποτα

Περιττο να αναφερω βεβαια οτι προσπαθησα και με το repair cd των windows αλλα και παλι τιποτα...

Δεν θελω να καταληξω στο format γιατι εχω πολλα αρχεια, φωτογραφιες κλπ που χρειαζομαι οποτε σας παρακαλω παρα πολυ αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Φιλικα

'Οθωνας

ΥΓ Αν υπαρχει καπου ηδη αυτο το θεμα να με συγχωρεσετε αλλα προσπαθησα να το βρω αλλα δεν μπορεσα

Δημοσ.

1 save mode δοκιμασες ?

2 Ο δισκος αναναγνωριζεται στο βιος

3 Αν ναι δοκιμασε με ενα linux live cd αν βλεπεισ τα αρχεια σου για να παρεις back up πρωτα

Δημοσ.

Δύο πράγματα μπορείς να κάνεις τη δεδομένη στιγμή:

1) Να χρησιμοποιήσεις το cd εγκατάστασης των windows που έχεις, restart, επέλεξε γλώσσα και μετά repair computer ή

2) Σε περίπτωση που δεν έχεις το cd θα πρέπει να βρεις ένα repair disk(ή να φτιάξεις)..οπότε σε οποιονδήποτε άλλον υπολογιστή που τρέχει την ίδια έκδοση των windows με τη δική σου ακολουθείς τα εξής βήματα: http://maximumpcguides.com/windows-7/create-a-windows-7-system-repair-disc/

* Στον παραπάνω σύνδεσμο σου δείχνει τη διαδικασία δημιουργίας repair disk για windows 7, ακολούθησε απλά τα βήματα για όποια έκδοση έχεις..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Φιλε μου δεν μπαινει σε save mode

Πανω στο κατεβασμα των αρχειων σταματαει και ξαναπαει στην οθονη εκκινησης και φτου κι απ'την αρχη

Ο δισκος αναγνωριζεται κανονικα

Linux δεν χρησιμοποιω δυστυχως, αλλα μπορω να βρω το cd και αν θες μπορεις να μου πεις μετα τι να κανω ακριβως για να παρω back up αλλα και μετα τι να κανω 

Πρεπει να εγκαταστησω το Linux?

Δύο πράγματα μπορείς να κάνεις τη δεδομένη στιγμή:

1) Να χρησιμοποιήσεις το cd εγκατάστασης των windows που έχεις, restart, επέλεξε γλώσσα και μετά repair computer ή

2) Σε περίπτωση που δεν έχεις το cd θα πρέπει να βρεις ένα repair disk(ή να φτιάξεις)..οπότε σε οποιονδήποτε άλλον υπολογιστή που τρέχει την ίδια έκδοση των windows με τη δική σου ακολουθείς τα εξής βήματα: http://maximumpcguides.com/windows-7/create-a-windows-7-system-repair-disc/

* Στον παραπάνω σύνδεσμο σου δείχνει τη διαδικασία δημιουργίας repair disk για windows 7, ακολούθησε απλά τα βήματα για όποια έκδοση έχεις..

Sent from my iPhone using Insomnia

Φιλε μου εχω repair disk αλλα δυστυχως οπως γραφω στο μηνυμα μου αν διαβασεις δεν εκανε τιποτα απολυτως

Σ'ευχαριστω παντως

1 save mode δοκιμασες ?

2 Ο δισκος αναναγνωριζεται στο βιος

3 Αν ναι δοκιμασε με ενα linux live cd αν βλεπεισ τα αρχεια σου για να παρεις back up πρωτα

Φιλε μου δεν μπαινει σε save mode

Πανω στο κατεβασμα των αρχειων σταματαει και ξαναπαει στην οθονη εκκινησης και φτου κι απ'την αρχη

Ο δισκος αναγνωριζεται κανονικα

Linux δεν χρησιμοποιω δυστυχως, αλλα μπορω να βρω το cd και αν θες μπορεις να μου πεις μετα τι να κανω ακριβως για να παρω back up αλλα και μετα τι να κανω 

Πρεπει να εγκαταστησω το Linux?

Δημοσ.

Μια,ισως χαζη, γνωμη.Χθες που ελυσα και ξανα εβαλα το hardware στο κουτι, με το που το ανοιξα μου πεταξε το ιδιο μηνυμα.Δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν αυτος ο κωδικος σφαλματος αλλα το μνμ ηταν το ιδιο. Μετα απο 1 λεπτο θυμηθηκα οτι ειχα αλλαξει τις θυρες sata.Αυτο που επρεπε να κανω ηταν να μπω στο bios και να ξαναφτιαξω το boot priority αλλα και το hard disk priority.Αν δεν σου κανει κοπος ριξε μια ματια μηπως για καποιο λογο εχει επιλεχθει αλλος δισκος για boot

Δημοσ.

μην κάνεις πειράματα με linux κλπ ειδικά αν δεν γνωρίζεις γιατί το πολύ πολύ να τα χάσεις όλα εκεί που τώρα δεν έχει χαθεί τίποτα.

βάλε έναν άλλο δίσκο, εγκατέστησε λειτουργικό και αφού το σύστημα σου δουλεύει κανονικά και πάλι τότε βάζεις τον παλιό δίσκο σαν δεύτερο επάνω και ανακτάς ότι θέλεις.

η βάλτον σε άλλο PC που δουλεύει και πάρε τα αρχεία σου.

το ίδιο λάθος που κάνουν όλοι( η μάλλον τους το έχουν κάνει αυτοί που τους πούλησαν τα pc)

λειτουργικό και όλα τα πάντα σε ένα μεγάλο δίσκο ανακατωμένα όλα σε ένα μοναδικό partition.

Μέγα λάθος, μια αστοχία σε κάποιο driver και μετά χρειάζονται ώρες δουλειάς για να τα γλυτώσεις.

Το σωστό, το λειτουργικό μόνο του σε ένα μικρό partition στην αρχή του δίσκου και τα υπόλοιπα αρχεία βάλτε τα σε άλλο η άλλα διαμερίσματα(partitions) όπου και όπως θέλετε.

Δημοσ.

Aν στο pc σου μπορεις να βαλεις τα 7,τοτε δεν θα χασεις τπτ με το φορματ,κατα την εγκατασταση(custom) θα δημιουργηθει ενας φακελος(windows old)οπου εκει μεσα θα ειναι ολα τα αρχεια σου.Copy-paste αυτα που θελεις,εκει που θελεις και μετα διαγραφη.Θα χαθουν ομως  προγραμματα,εφαρμογες και τυχον παιχνιδια.Ουσιαστικα ουτε αυτα θα χαθουν ομως δεν θα ειναι executable.Κι οταν τελειωσεις οπως ηδη σου εχουν πει,partition τον σκληρο και backup οπωσδηποτε

Δημοσ.

Aν στο pc σου μπορεις να βαλεις τα 7,τοτε δεν θα χασεις τπτ με το φορματ,κατα την εγκατασταση(custom) θα δημιουργηθει ενας φακελος(windows old)οπου εκει μεσα θα ειναι ολα τα αρχεια σου.Copy-paste αυτα που θελεις,εκει που θελεις και μετα διαγραφη.Θα χαθουν ομως  προγραμματα,εφαρμογες και τυχον παιχνιδια.Ουσιαστικα ουτε αυτα θα χαθουν ομως δεν θα ειναι executable.Κι οταν τελειωσεις οπως ηδη σου εχουν πει,partition τον σκληρο και backup οπωσδηποτε

Παιδια το pc εφαγε φορματ και τελειωσε η ιστορια

Μετα ομως οπως ειπε και ο φιλος παραπανω ακανα particion και εβαλα το λειτουργικο. Δεν την ξαναπαταω σαν χανος...

Σας ευχαριστω παντως ολους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...