Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://imageshack.us/photo/my-images/28/p3285082.jpg/ εβγαλα σημερα την μητρικη μου για να τοποθετησω μια ψυχτρα στον επεξεργαστη και στο τελος ενω τα συνδεσα ολα μου εχει μεινει αυτο το μαραφετι αλλα δεν ξερω που μπαινει και τι ειναι...Βεβαια ο υπολογιστης δουλευει κανονικα οπως και πριν δεν εχω δει ως τωρα κατι το κακο...αλλα δεν ξερω τι ειναι και αν ειναι κατι σημαντικο

αυτη ειναι η μητρικη μου ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526916

παιδια αν τυχαινει να την εχει κανεις ας κοιταξει παρακαλω πολυ που κουμπωνει αυτο το μαραφετι

εχει 4 τρυπουλες για να κουμπωσει αλλα μπορει και να κουμπωνε απανω σε 2 δοντακια..Αν θυμαμαι καλα καπου κατω στην δεξια γωνια ητανε αλλα επειδη το δοκιμασε σε καποιες υποδοχες δεν ανοιγε ο υπολογιστης και μολις το αφαιρεσα δουλεψε

Δημοσ.

-Ειναι το speaker....

-Έλα δεν το ήξερα...αφού το γράφει πάνω ...

Βεβαια ο υπολογιστης δουλευει κανονικα

Όπως πριν?

Δηλαδη ακούς το κλασσικο μπιπ που έκανε παλιά?

ρητορική ερώτηση...

• Like 5
Δημοσ.

Το μπαζερ ειναι.. Μπαινει κοντα στο power/reset buttons, στα leds κτλ..

Διαβασε το μανουαλ..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το μπαζερ ειναι.. Μπαινει κοντα στο power/reset buttons, στα leds κτλ..

Διαβασε το μανουαλ..

Sent from my iPhone using Insomnia

το ξερω οτι μπαινει σ' εκεινο το σημειο αλλα πιστεψε μια ωρα προσπαθουσα να το ταιριαξω αλλα δεν υπηρχε αλλη υποδοχη που να ταιριαζει...τι ακριβως ειναι δλδ αυτο πρεπει οπωσδηποτε να μπει???

Δημοσ.

Ανάλογα με το BIOS σε περίπτωση πχ προβλήματος σου δίνει και τα αντίστοιχα beeps. Πχ άλλο beep έχεις σε περίπτωση προβλήματος μνήμης, άλλο για θέμα επεξεργαστή κτλ. Λίστα με τα beeps και το τι σημαίνουν θα βρεις στο δίκτυο, ανάλογα με τον κατασκευαστή του BIOS

Δημοσ.

ειναι για να κανει μπιπ μπιπ .......οταν αρχιζει οταν κολλαει κτλπ οχι απαραιτητοτωρα που το λες τον ανοιξα 2-3 φορες και αυτο το μπιπ που εκανε δεν το ακουσα...αν ειναι ετσι ωραια μπορει να ασχοληθω καμια αλλη μερα με αυτο η να μην το βαλω και καθολου... 

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!

Δημοσ.

-Ειναι το speaker....

-Έλα δεν το ήξερα...αφού το γράφει πάνω ρε μλκ...

Όπως πριν?

Δηλαδη ακούς το κλασσικο μπιπ που έκανε παλιά?

ρητορική ερώτηση...

xaxaxaxaxa

έλιωσα λέμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ το βάζεις.

oooooooooo ωραιως ρε φιλε ευχαριστω!!

ενταξει το εκανα τωρα ο φανταστικος υπολογιστης μου,μου κανει μπιπ...

Επεξ/σία από petoglou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...