empire_1924 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 xavier ίσως ο καλύτερος dev ever.....ο άνθρωπος είναι Α-Σ-Τ-Ε-Ρ-Ι!!!
xavier Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 ναι εχω ακουσει καλα λογια για το zone of the enders αλλα δεν το εχω παιξει...
skanjos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 ο τυπας που εκανε το castlevania ε... ..... σαν advisor μόνο βοήθησε στο castelvania,τπτ παραπάνω.θεωρώ απίστευτο κάποιος να γνωρίζει αυτό και να μην γνωρίζει οτι έχει φτιάξει το metal gear solid... και το zone of the enders είναι παιχνιδάρα , τρολλάρει και αρκετά με τα media και τον κόσμο και γενικά είναι απο τους πιο cool developers.δεν είναι miyamoto ή sakaguchi για μένα αλλα είναι και αυτός στο hall of fame
xavier Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 ..... σαν advisor μόνο βοήθησε στο castelvania,τπτ παραπάνω.θεωρώ απίστευτο κάποιος να γνωρίζει αυτό και να μην γνωρίζει οτι έχει φτιάξει το metal gear solid... και το zone of the enders είναι παιχνιδάρα , τρολλάρει και αρκετά με τα media και τον κόσμο και γενικά είναι απο τους πιο cool developers.δεν είναι miyamoto ή sakaguchi για μένα αλλα είναι και αυτός στο hall of fame χαβαλε κανουμε, παντως αυτο που θελω να πω, οτι ειναι καλο οι καλοι να μην μενουν μονο σε ενα ειδος και να κανουν περισσοτερα πραγματα
Tilemaxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Για μένα ο Κοτζίμα είναι ανώτερος ακόμα και του Μιγιαμότο. Ο οποίος Μιγιαμότο έχει πλέον πάρει το Μάριο και το έχει κάνει Call of Duty. Ενώ αντίθετα κάθε φορά που βγάζει ο Κοτζίμα νεο MGS, μένουν όλοι με το στόμα ανοιχτό.
cortaN@ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Tilemaxx και με Super Mario Galaxy όλοι με ανοικτό το στόμα μείναμε. Νούμερο 1 παιχνίδι σε βαθμολογίες of all time. Απλά υπάρχουν πιστεύω Mario που προχωράνε το είδος και Mario που είναι απλά spin-offs.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Νούμερο 1 all-time είναι το GTA IV μαζί με το ΟΟΤ νομίζω.
xavier Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 δεν ειμαι φανατικος του kojima ως παιχνιδοπαραγωγος, παντως φτιαχνει φανταστικες ταινιες... http://www.youtube.com/watch?v=TQ0GV-zudKk
RedPanda Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 .....θεωρώ απίστευτο κάποιος να γνωρίζει αυτό και να μην γνωρίζει οτι έχει φτιάξει το metal gear solid... Νομίζω πως κάποιος ετρολλαρίσθει επιτυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα