croesus Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Οι ssd δεν έχουν τέτοια θέματα, όπως οι μηχανικοί, δεν χρειάζεται να ανυσηχείς.
Commendatore Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Επίσης Commendatore, μπορεί σε 3,5 - 4 - 5 χρόνια το μηχάνημα να έχει χάσει την αξία του αλλα σκέψου οτi ένα PC, σπάνια το πετάς άρα η εγγύηση λογικά θα χρησιμοποιηθεί. Εγω πχ. έχω 1 PC που είναι 10 ετών και είναι και μαι χαρά για έκτακτες δουλειές, το οποίο χρησιμοποιούσα για internet και εργασίες, όταν ξαφινκά τα έπαιξε πέρσι ο ssd του κύριου υπολογιστή μου. Φυσικά και δεν καθίσταται ένα pc άχρηστο μετά από μια πενταετία, ίσα ίσα μπορεί κάλλιστα να εξυπηρετήσει κάπου αλλού. Απλά αμφιβάλλω αν πολλοί από εμάς μετά από π.χ. 4 1/2 χρόνια θα κάνουν χρήση της εγγύησης, διότι : α) πολύ απλά θα θεωρούμε εμείς οι ίδιοι το προϊόν σχεδόν απαρχαιωμένο, οπότε θα αναζητήσουμε κάτι πιο σύγχρονο και β) το προϊόν δε θα είναι πλέον σε παραγωγή οπότε η εταιρεία θα βρει ευκαιρία για να αποφύγει με κάθε τρόπο την αποζημίωση. Αν για παράδειγμα μου χαλάσει ο vertex 2/60gb που έχω, η εταιρεία θα μου τον επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει με έναν vertex 4/128GB ? Εμένα μου ήρθε ο samsung σήμερα και σε λιγάκι έρχεται και το Laptop... Καλα ρε γαμώτο το είχανε σε ένα κουτί 5 φορές το μέγεθος του σκληρού και για να καλύψουν τον κενό χώρο δεν είχαν βάλει τίποτα. Αυτό μιλάμε μέχρι να έρθει εδώ θα έπαιζε όλη την ώρα, ελπίζω να μην έχω θέματα!!! Καλα και η συσκευασία εντελώς σκατά (απο άποψη προστασία εννοώ). Η OCZ τους έχει πολυ πιο προσεγμένους (με τα μαξιλαράκια τους κτλ.). Μην άγχεσαι ρε συ Rotten, θα το γκαντεμιάσεις...ούτως ή άλλως η ίδια η συσκευασία του ssd διαθέτει τα δικά της αφρολέξ Όλα καλά θα πάνε και θα χαρείς το νέο σου ssd
Millennium Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Τον plextor Μ5 pro από έξω τον έβγαλες απ'τη συζήτηση?
Commendatore Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Τον plextor Μ5 pro από έξω τον έβγαλες απ'τη συζήτηση? όχι δεν απέρριψα κανέναν, αλλά από αυτά που διαβάζω και προτείνονται βλέπω πως ο Samsung είναι κυρίαρχος είτε στην απλή είτε στην pro έκδοσή του. Από την αρχή είχα υπ'όψιν μου και τον Plextor M5 Pro και τον OCZ Vector αλλά δεν είδα κανέναν να μου τους προτείνει, ακόμη και εσύ στάθηκες περισσότερο στους samsung. Με προβλημάτισε λίγο η απότομη πτώση της τιμής του (amazon) και οι λιγοστές αξιολογήσεις, αλλά εξακολουθεί να αποτελεί μια εναλλακτική. Αν μου προταθεί κάτι από intel, sandisk, kingston ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία θα το λάβω υπ'όψιν.
Millennium Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Βγαίνει γύρω στα 35-40 ευρώ παραπάνω ο Μ5 pro σε προσφορά από τον 840 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008SIKSH6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE Αξίζει σαν ssd πάντως.
Commendatore Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Βγαίνει γύρω στα 35-40 ευρώ παραπάνω ο Μ5 pro σε προσφορά από τον 840 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008SIKSH6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE Αξίζει σαν ssd πάντως. Από την αρχή είχα αναφέρει τον συγκεκριμένο, αλλά δεν ήσουν και πολύ ενθαρρυντικός για αυτόν... Απ'ότι βλέπω έχει mlc τύπου μνήμες και πενταετή εγγύηση, αλλά με προβληματίζουν αυτά που έγραψα παραπάνω...
Commendatore Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Σου πα και οι 3 είναι κορυφαίοι Δε θα σε προβλημάτιζε η μικρή του διείσδυση και ο σχετικά μικρός χρόνος του στην αγορά ? Στο άμαζον έχει μόλις 2 reviews...
Millennium Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Και οι 3 περίπου ίδια χρονική περίοδο βγήκαν.Ο αριθμός των "review" μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα.
Commendatore Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Και οι 3 περίπου ίδια χρονική περίοδο βγήκαν.Ο αριθμός των "review" μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα. Φυσικά και δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα σε σχέση με την ποιότητα του ssd. Απλά με προβληματίζει η άγνωστη -έως τώρα- απόκριση της εταιρείας σε θέματα υποστήριξης
RottenLungs Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Παιδιά ο Samsung 840 pro πάει σφαίρα... Στον σταθερό έχω και ένα Vertex 3 και η διαφορά είναι αισθητή. Βέβαια δεν έχω κάνει κάποιο απο τα διαγνωστικά test. Θα το κάνω οσονούπω και θα γράψω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα