rfc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δε πειραζει.. αμα εχει μερακι, διαθετει φραγκα και γουσταρει ας το κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 ε πε κ τίποτα για το ξύλο κ την σάουνα ε κοπελιά (εσένα με το Plexi είναι high tech σάουνα εε?) λοοοοοοοοοολ δε τη παλεύετε. Εμένα δε μπορείς να το πεις Σάουνα αλλά δεν έχει και 3570k Και εγώ πιστεύω ότι με το ξύλο θέλει λίγο καλύτερη μελέτη στο θέμα airflow αν και με το νερό θα τα φέρει βόλτα. Με το ξύλο όμως έχει και άλλα προβλήματα. Οι θέσεις ανεμιστήρων θα πρέπει να γίνουν πομπέ για να περιορίσει το θόρυβο, Τα cage δίσκων αν γίνουν απο ξύλο θέλει πολύ μελέτη και γενικά έχει ένα υλικό αρκετά παχύ και μη αγώγιμο. Οπότε θέλει πολύύύ μελέτη. Εκτός βέβαια αν σκέφτεται την επένδυση με ξύλο και το εσωτερικό του "κουτιού" απο λαμαρίνα/αλουμίνιο μπλα μπλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ε βεβαια θελει να περασει και τη γειωση που.... εννοειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 το πομπέ ισχύει αλλά γίνεται ευκολα με ένα ρούτερ!! το cage δίσκων και drives είναι μανίκι αν θέλει κανονικό cage ( το δικό μου δεν το έχω φτιάξει ακόμα) κ θα χρειαστεί μακριές βίδες που κάνουν για τους δίσκους!!δεν θυμάμαι τι σπείρωμα έχουν!! αν airflow εννοείς το πομπέ που είπες κ τον θόρυβο οκ....αν το λές για θέμα θερμοκρασιών θα με κάνεις να κάνω δοκιμές με δικούς σου όρους!!ό,τι θές!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δε με πιάνεις Πάμε πάλι. Το πομπέ το ξέρω ότι γίνεται με ένα ρούτερ. Είναι το ίδιο όμως να πάρει ένα κομμάτι ξύλο και το ίδιο να πιάσει ο μαραγκός να κάνει τρύπες και ρουτάρισμα; Οχι. Αναφορικά σε αυτό το σημείο μίλησα για 3 πράγματα. 1. Μείωση θορύβου 2. Μελέτη του πομπέ να έρθει στο τέλειο σημείο του για το θέμα θορύβου 3, Επιπλέον δουλειά του μαραγκού. Δεν μίλησα για airflow αλλά για το τι πρέπει να κάνει σε ένα απο τα χίλια σημεία που θα αντιμετωπίσει. Για τις βίδες Δίσκοι unc6-32 το σπείρωμα DVD/ssd m3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 ok ok έχει μπελά κ κόστος!!( έχω βάλει ήδη στο μυαλό μου ότι ο μαραγκός δεν θα πληρωθεί αντάξια για custom εξειδικευμένη κατασκευή αλλιώς τρέχα γύρευε) σωστά φυσικά τα παραπάνω!! για το υλικό κατασκευής του κουτιού Κ τον ρόλο που παίζει στην θερμοκρασία του συστήματος ποιά είναι η γνώμη σου?? P.S : έχεις βρεί unc6-32 στην αθήνα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Αφού πάει σε νερό όχι μεγάλο. Διαφορετικά έχει, ειδικά με 3570k και 7970. Και φυσικά εκεί που θα έχει σίγουρα θέμα είναι στους δίσκους και ΑΝ αποφασίσει να γίνει και αυτό με ξύλο. Από την άλλη οι διαστάσεις του είναι αρκετά μεγάλες (βάση του παραδείγματος που έφερε) και αν παίξει με κατάλληλα fans δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Τώρα για βίδες με το αμερικάνικο σπείρωμα Τσαμούρης, Ρέππας (νομίζω έχει δεν είμαι 100% σίγουρη) η ένα οφθαλμόλουτρο στην Σπύρου Πάτση. Μετά ebay ή μαγαζιά με μοντελισμό. Εχει ένα Καλλιθέα κοντά μου οπότε αν με φέρει ο δρόμος θα κάνω μία ερώτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 μοντελισμού έχω ρωτήσει κ εγώ δεν είχαν (ούτε τα δικά μου μοντέλα έχουν που είναι άλλης εταιρίας ),στο amazon εχω βρεί σίγουρα απλά θα ήθελα να ξέρω κ κάτι τοπικό! με παραξενεύεις...από δευτέρα θα κάνω σύγκριση μεταλλικό με ξύλινο case ( mid tower σε μικρότερα ίσως παίζει ρόλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Και δε το κάνεις αφού έχεις χρόνο; Όμως για να είναι η σύγκριση σωστή θες σταθερές και μόνη μεταβλητή το υλικό. Αυτό σημαίνει 1. Ιδιες εσωτερικές διαστάσεις στα δύο κουτιά 2. Ιδιους ανεμιστήρες 3. Ιδιο hardware 4. ιδια "τοπογραφία" εσωτερικού για να μην αλλάζει το airflow (πχ στην μία περίπτωση να πηγαίνει πολύς αέρας στο cpu cooler ενώ στην άλλη λιγότερος ) Αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Είναι ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο,η δική μου οπτική θα ήταν η ενσωμάτωση κομματιών από κομμένο(α) full tower σε ένα μεταλλικό "τελάρο",το οποίο μπορεί να είναι από στρανζαριστο σίδερο,θα συμφωνήσω με όλους τους προλαλησαντες και κυρίως με την Κυρία της παρέας ότι το ξύλο αντενδείκνυται για τέτοιες κατασκευές. WB @karmen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δεσποινίς!!!! τι θα γινει με σας; θα μας δωσετε κανενα update απο την περα οχθη; (πριν παει ο γιος μου φανταρος. τωρα παει 2α γυμνασιου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Καμάρι το παλεύω το πράμα αλλά ο χρόνος μου με τα reviews είναι πολύ περιορισμένος. Πρέπει να τελειώσει όμως asap καθώς οι απαιτήσεις σε άλλα θέματα αυξάνουν αντί να μειώνουν. Εύχομαι να ανέβει σύντομα το τελευταίο update 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBoogieman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 ευχαριστώ όλους όσους είπαν την γνώμη ή παρέθεσαν την άποψη τους μέσω εμπειρίας. Κάρμεν,ίσως σ'ενοχλήσω με 1-2 pm για κάποια θέματα/απορίες που έχω.Ειδικά όσο έχει να κάνει με την δική σου κατασκευή που μάλλον θα κλέψω κάποιες ιδέες όπως και τον τρόπο πραγματοποίησης τους.σύντομα θα παραθέσω το σχέδιο που θα έχω στα χέρια μου ώστε να δείτε με ποίο έμπειρο μάτι τυχόν πράγματα που ξεχαστήκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα