Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. αυριο προκειται να παραλαβω απο γνωστο καταστημα ενα σκληρο δισκο για λαπτοπ 750gb scorpio black. Αυτο που με ανησυχει ειναι μην μου πασαρουν μεταχειρισμενο κομματι. Υπαρχει καποιος τροπος μετα την αγορα εστω να δει κανεις ποσες ωρες εχει γραψει ο δισκος . τι να προσεξω γιατι μου την εχουν ξανακανει.

Αποστολή από το GT-S5570 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ναι, με οποιοδήποτε πρόγραμμα που ελέγχει την 'υγεία' του δίσκου.

Κάντο όμως επιτόπου με το που τον πάρεις. Αν παραλάβεις στις 10 το πρωί και στις 3 το μεσημέρι πας να τους επιστρέψεις έναν δίσκο με 10 ώρες λειτουργίας, όλα οκ. Αν πας όμως την επόμενη μέρα με τον ίδιο δίσκο, θα σου πουν εσύ τον χρησιμοποίησες. Άντε ν' αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας μετά.

Δημοσ.

Και από περιέργεια ανέβασε ένα screenshot να δούμε σε κάθε περίπτωση από το εργοστάσιο αν έρχεται με κάποιες ώρες λειτουργίας.

Δημοσ.

Αυτο που με ανησυχει ειναι μην μου πασαρουν μεταχειρισμενο κομματι.

Δε θα είναι στο αντιστατικό σακουλάκι του σφραγισμένος?

Δημοσ.

ολα αυτα μπορουν να φανουν αμεσως? αμα τον βαλω σε εξωτερικη θηκη usb 2.0 ? γιατι δεν προκειται ουτε να τον φορμαρω αν δεν ειμαι σιγουρος.

εχω δισκους απο το 2002 και παιζουν μια χαρα. καθε φορα που μου πασαραν μεταχειρισμενο χαλουσε και οταν μου τον αντικαθιστουσαν (με μεταχειρισμενο δυστυχως) ξαναχαλουσε. ετσι κυλιοταν η κατασταση μεχρι την ληξη της εγγυησης που μετραγε απο την ημερομηνια του τιμολογιου αγορας.

Στο αντιστατικο σακουλακι δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια ταινια ασφαλειας ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. Νομιζω οτι ο ιδιος ο υπαλληλος στο παγκο μπορει να ανοιγοκλεινει το σακουλακι

Δημοσ.

ολα αυτα μπορουν να φανουν αμεσως? αμα τον βαλω σε εξωτερικη θηκη usb 2.0 ? γιατι δεν προκειται ουτε να τον φορμαρω αν δεν ειμαι σιγουρος.

όπως και να τον συνδέσεις θα δείξει ώρες λειτουργίας ,start - stop ,κλπ στοιχεία ,δεν υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

Στο αντιστατικο σακουλακι δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια ταινια ασφαλειας ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. Νομιζω οτι ο ιδιος ο υπαλληλος στο παγκο μπορει να ανοιγοκλεινει το σακουλακι

To σακκουλάκι των σκληρών δίσκων δεν έχει ταινία ασφαλείας γιατί είναι σφραγισμένο (ανοίγει-κόβεται μόνο με ψαλίδι-μαχαίρι, ή με το χέρι χρησιμοποιώντας την ειδική εγκοπή που υπάρχει στη συσκευασία για αυτό ακριβώς το σκοπό), οπότε το άνοιγμα της συσκευασίας είναι μη αναστρέψιμη διαδικασία...

• Like 1
Δημοσ.

οκ ευχαριστω πολυ. αν ειναι ετσι ερμητικα κλειστος οπως πχ σε blister νομιζω δεν θα εχω θεμα. Παντως την προηγουμενη φορα δεν ηταν ετσι....

Δημοσ.

Παντως την προηγουμενη φορα δεν ηταν ετσι....

Παρακαλώ.

Όλοι οι δίσκοι που έχω αγοράσει ήταν όπως σου προαναφέρω.

Εάν ο καινούριος σου δίσκος δεν είναι σφραγισμένος μην τον παραλάβεις. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά καταστήματα που θα χαρούν να σου πουλήσουν δίσκο σε σφραγισμένη συσκευασία.

• Like 1
Δημοσ.

To σακκουλάκι των σκληρών δίσκων δεν έχει ταινία ασφαλείας γιατί είναι σφραγισμένο (ανοίγει-κόβεται μόνο με ψαλίδι-μαχαίρι, ή με το χέρι χρησιμοποιώντας την ειδική εγκοπή που υπάρχει στη συσκευασία για αυτό ακριβώς το σκοπό), οπότε το άνοιγμα της συσκευασίας είναι μη αναστρέψιμη διαδικασία...

Ακριβώς αυτό.

Δημοσ.

τη δευτερα θα παραλαβω το δισκο. ειδα ομως την ηλικια του υπαρχοντος δισκου του λαπτοπ μου. 2378 ωρες στο hd sentinel kai sto crystaldisk που μου συστησατε. Ελπιζω ο αυριανος να ειναι στο σακουλακι του σφραγισμενος και 0ωρων. Παρεπιπτοντως αξιζει να αναφερθει οτι ο υπαρχων ειναι toshiba 250gb απο το 2008 και οι ωρες που εχει γραψει ειναι εκτος γραφειου και η υγεια του ειναι 100%. γενικα στο λαπτοπ δεν εχω φερθει και πολυ καλα.

Δημοσ.

τελικα σημερα τον εγκατεστησα γιατι περιμενα να πεσει η τιμη του οπως και εγινε. Ολα καλα τον πηρα σε σφραγισμενο αεροστεγες και διαφανες γκρι σακουλακι. Ημερομηνια κατασκευης : 20 MAR 2013 . ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ? Εγγυηση μεχρι 5.5.2018 απο το σιτε της wd.

Ταχυτατος 110mb/sec απο το Νero και αμεσοτατος. 0 ωρες λειτουργιας. Start/stop count 3. απι το hds 4.10

Δημοσ.

τελικα σημερα τον εγκατεστησα γιατι περιμενα να πεσει η τιμη του οπως και εγινε. Ολα καλα τον πηρα σε σφραγισμενο αεροστεγες και διαφανες γκρι σακουλακι. Ημερομηνια κατασκευης : 20 MAR 2013 . ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ? Εγγυηση μεχρι 5.5.2018 απο το σιτε της wd.

Ταχυτατος 110mb/sec απο το Νero και αμεσοτατος. 0 ωρες λειτουργιας. Start/stop count 3. απι το hds 4.10

Όλα καλά λοιπόν, χαίρομαι... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...