stazis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 πριν κανα 3μηνο αλλαξα παροχο απο cyta σε wind , οταν ηρθε ο τελευταιος λογαριασμος πηγα να ρωτησω ποτε θα μου πιστωθουν τα τελη ενεργοποιησης που ειχα δωσει στην αρχη τα οποια μου ειχαν πει οτι θα μου επιστραφουν ! και μου ειπε η υπαλληλος οτι πλεον δεν επιστρεφονται αυτα και οτι ειχα να παιρνω 1 ευρω και κατι . αν γνωριζει καποιος τι ακριβως ισχυει ας με ενημερωσει , ευχαριστω .
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 συγνωμη γιατι να πιστωθουν τα τελη ενεργοποιησης?η κατι δεν καταλαβα εγω η δεν ξερω τι.
stazis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 συγνωμη γιατι να πιστωθουν τα τελη ενεργοποιησης?η κατι δεν καταλαβα εγω η δεν ξερω τι. εχω αλλαξει 2 φορες παροχο , μια απο connex που ηταν και η πρωτη σε cyta , και τωρα απο cyta σε wind . οταν ειχα κανει την πρωτη αλλαγη ο οτε μια χαρα μου ειχε επιστρεψει ενα 50 ηταν αν θυμαμαι καλα τα τελη συνδεσης ή ενεργοποιησης (δε θυμαμαι ακριβως πως τα αναφερουν) παντως μου ειχαν πει οταν θα φυγω απο την εταιρεια τους οτι αυτο το ποσο που εδωσα στην αρχη επιπλεον θα το παρω πισω οπως και εγινε , αντιθετα με την cyta ακομα περιμενω. (εκτος απο το 1 !!!! ευρω )
panos0100 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 αν επιτρεπετε φιλε μου γιατι εφυγες απο την cyta; ποιος ειναι ο λογος; αντε απο τον οτε ναι να φυγεις αλλα απο cyta γιατι;
kosmasgr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 εχω αλλαξει 2 φορες παροχο , μια απο connex που ηταν και η πρωτη σε cyta , και τωρα απο cyta σε wind . οταν ειχα κανει την πρωτη αλλαγη ο οτε μια χαρα μου ειχε επιστρεψει ενα 50 ηταν αν θυμαμαι καλα τα τελη συνδεσης ή ενεργοποιησης (δε θυμαμαι ακριβως πως τα αναφερουν) παντως μου ειχαν πει οταν θα φυγω απο την εταιρεια τους οτι αυτο το ποσο που εδωσα στην αρχη επιπλεον θα το παρω πισω οπως και εγινε , αντιθετα με την cyta ακομα περιμενω. (εκτος απο το 1 !!!! ευρω ) Αυτό δεν το κατάλαβα και γω φίλος. Σε λίγο λήγει το 12 μηνο του ΟΤΕ. Σκέφτομαι να αλλάξω εταιρία. Αρχικά στο σπίτι που μετακόμισα έκανα αίτησης νέας γραμμής τηλεφώνου και Ιντερνετ μαζί. Πλήρωσα τέλη ενεργοποίησης αλλά γιατι να τα δικαιούμαι πίσω ?
orck Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Οταν κανεις συμβαση για μια υπηρεσια με μια εταιρια παντα προπληρωνεις τον επομενο μηνα. Ας πουμε οτι 1 Ιανουαριου ξεκινας συμβολαιο με 10€ το μηνα. Τελος Ιανουαριου θα σου ερθει λογαριασμος για τον Ιανουαριο που περασε και αλλα 10€ για τον Φεβρουαριο που ερχεται. Οταν θελησεις να κοψεις την υπηρεσια θα σου επιστραφει το ποσο που εχεις ηδη προπληρωσεις. Ας πουμε οτι εσυ θες 2 Μαρτιου να σταματησεις. Ο λογαριαμος που θα λαβεις θα σου αφαιρεσει το ποσο που πληρωσες με τον προηγουμενο λογαριασμο σου και που τελικα δεν χρησιμοποιησες επειδη σταματας. Τελη ενεργοποιησης γιατι να τα επιστρεψουν; Ειναι σαν να καλεσεις ενα μαστορα να σου βαψει το σπιτι και οταν αλλαξεις σπιτι να πας και να του ζητησεις τα χρηματα πισω.
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 το ενα κακο της cyta για μενα σε δεσμευει με τον δικο της εξοπλισμο.αν βαλεις αλλο ρουτερ χανεις το τηλεφωνο. αν επιτρεπετε φιλε μου γιατι εφυγες απο την cyta; ποιος ειναι ο λογος; αντε απο τον οτε ναι να φυγεις αλλα απο cyta γιατι;
stazis Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 αν επιτρεπετε φιλε μου γιατι εφυγες απο την cyta; ποιος ειναι ο λογος; αντε απο τον οτε ναι να φυγεις αλλα απο cyta γιατι; γιατι δεν εχει τηλεφωνικη εξυπηρετηση σαν τους υπολοιπους call me back και χρεωνομαι . μια φορα που ηταν κομμενο το ρευμα (αλλος ενας λογος , οταν ειναι κομμενο το ρευμα δεν εχεις τηλεφωνο και ιντερνετ φυσικα) επρεπε να χρεωθω απ το κινητο για να με εξυπηρετησουν. δλδη αν ειχα καρτοκινητο και δεν ειχα μοναδες επρπε να βγω εξω να κανω ενα τηλεφωνο !! μπορει να ειναι φθηνοι αλλα για μενα τους εβαλα Χ Αυτό δεν το κατάλαβα και γω φίλος. Σε λίγο λήγει το 12 μηνο του ΟΤΕ. Σκέφτομαι να αλλάξω εταιρία. Αρχικά στο σπίτι που μετακόμισα έκανα αίτησης νέας γραμμής τηλεφώνου και Ιντερνετ μαζί. Πλήρωσα τέλη ενεργοποίησης αλλά γιατι να τα δικαιούμαι πίσω ? δεν εκανα αιτηση για νεα γραμμη μεταφορα εγινε . τι να σου πω, το γεγονος ειναι οτι οταν εφυγα απο τον οτε το 2011 νομιζω ηταν ,τα πηρα , τωρα αν εχει αλλαξει κατι δεν ξερω γιαυτο ψαχνομαι
platinum Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 δυσκολα βγαζεις άκρη με όλους σε τετοια θέματα
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 καλα αν ειχε κοπει το ρευμα για ποιο λογο ηθελες να παρεις τηλ?εκτος αν δεν καταλαβα κατι καλα εγω.αφου ετσι και αλλιως η τηλεφωνια δεν παιζει β.για ολους τους providers ακους + και - για τις υπηρεσιες οπως και για το support.Κανεις δεν ειναι τελειος.αλλα εφοσον θες τηλεφωνο ακομα και με κομμενο ρευμα η πας σε παροχο που εχει Tdm telephony η βαζεις Ups.απο την αρχη θα πρεπε να ξερεις η να εχεις ρωτησει οτι η Cyta παιζει με voip.επισης και σε αλλο παροχο να εισαι πρεπει να εχεις σταθερη συσκευη οχι ασυρματο για να παιζει και χωρις ρευμα.αν και αμα δεν εχεις ρευμα το τελευταιο που σε νοιαζει ειναι το τηλεφωνο εκτος αν ειναι κατι σε σενα και θες ηλεκτρολογο.την δεη την ειδοποιουν παντα και αλλα ατομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα