Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, πηρα μεταχειρισμενο το 5αρι και εχει ενα προβλημα με το Shut down button, το κουμπι απο ανω, πρεπει να το πατησω  δυνατα για να πιασει...
Υπαρχει λυση? Τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

<p>Γεια σας παιδια, πηρα μεταχειρισμενο το 5αρι και εχει ενα προβλημα με το Shut down button, το κουμπι απο ανω, πρεπει να το πατησω δυνατα για να πιασει...<br>

Υπαρχει λυση? Τι μπορω να κανω?</p>

την λυση του σερβις/εγγυηση την εχεις απορρίψει; δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα.

Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, πηρα μεταχειρισμενο το 5αρι και εχει ενα προβλημα με το Shut down button, το κουμπι απο ανω, πρεπει να το πατησω  δυνατα για να πιασει...

Υπαρχει λυση? Τι μπορω να κανω?

Πρέπει να το δεις με το σέρβις, εναλλακτικά να ρωτήσω και τον τεχνικό μας να μου πει αν θες. 

Δημοσ.

την λυση του σερβις/εγγυηση την εχεις απορρίψει; δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα.

Πως μπορω να δω την εγγυηση? τν συσκευη τν πηρα μεταχειρισμενη απο αμερικη ( Κλειδωμενο σε Ατ&τ)

Δημοσ.

Πως μπορω να δω την εγγυηση? τν συσκευη τν πηρα μεταχειρισμενη απο αμερικη ( Κλειδωμενο σε Ατ&τ)
Στο σάιτ της apple βάζεις το ΙΜΕΙ και σου λέει μέχρι πότε έχεις εγγύηση. Κανονικά θα ισχύει και εδώ.Πάρε την arvato ενα τηλέφωνο. Αυτοί ειναι το "εξουσιοδοτημένο σέρβις" στην Ελλάδα.
Δημοσ.

Τιποτα,  μου ειπαν να επικοινωνησω με την ιδια τν apple στν ελλαδα γτι το κινητο ειναι αγορασμενο απο αμερικη

Δημοσ.

για κινητά απο αμερική πιο Apple service ελλάδα φτιάχνει τα iPhonια; έχει τπτ θεσσαλονίκη;

Δημοσ.

Τιποτα,  μου ειπαν να επικοινωνησω με την ιδια τν apple στν ελλαδα γτι το κινητο ειναι αγορασμενο απο αμερικη

Ωραία, πάρε την Apple στην Ελλάδα (έχουν τηλεφωνικό νούμερο στο σάιτ της Apple) και ρώτησέ τους. Και αν δε βγάλεις άκρη στείλε μου πμ και θα σου δώσω το τηλέφωνο του τεχνικού μας να μιλήσεις μαζί του. Είναι πολύ αξιόπιστος και καλός και πολύ φθηνός. Το home button που άλλαξε σε 2 iphone 4 έκανε κανα 20άρικο, δεν ξέρω πόσο κάνει στο 5άρι αλλά φαντάζομαι δε θα είναι πολύ περισσότερο. 

Δημοσ.

παρε στην infoquest να τελειωνεις.. σε 3 μερες θα στο εχουν αντικαταστησει δωρεαν...

δεν είναι ακριβώς έτσι. Αλλά δε χάνει τίποτα να τους πάρει. 

Δημοσ.

κάτι σχετικό, μπορώ με tweak να ανοιγω το iphone, πχ με 2πλο πάτημα στην οθόνη ή με κίνηση από πάνω προς τα κάτω στην οθόνη, όταν είναι σε sleep mode?

Δημοσ.

δεν είναι ακριβώς έτσι. Αλλά δε χάνει τίποτα να τους πάρει. 

οσα τηλέφωνα ΔΕΝ ειναι επισημης ελληνικής εισαγωγής(voda/cosmote) εχουν σερβις απο την infoquest.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...