jemadux Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Φήμες λένε ότι το swap χαλάει την υγεία του SSD . Και τον καταστρέφει . Τι προτείνετε να κάνω ;; Έχω 4 GB RAM Sent from my ST15i using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μη βάλεις swap. Σε μηχάνημα με τόση μνήμη είναι ουσιαστικά άχρηστο. Εκτός κι έχεις καμιά διανομή με τις τρελές απαιτήσεις ή τρέχεις κι εγώ δε ξέρω τι προγράμματα. Εμένα πάντως, από το 2009 και μετά, ποτέ δε μου χρειάστηκε swap partition. Ακόμα κι όταν έτρεχα Windows κάτω απ' το Debian με VirtualBox. Όντως το swap δεν είναι ότι καλύτερο για έναν SSD, μιας και κάνει συνέχεια εγγραφές. Αλλά δε κάνει μεγάάάλη διαφορά. Εκτός κι αν έχεις κάναν σκατο-SSD της Samsung με TLC NAND. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 φακ δλδ εγώ του έχω δώσει 8GB όσο και η ραμ μου τον καταστρέφω και είναι κ αχρείαστο....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 αν θες ντε και καλα swap, βαλε το σε αρχειο. http://www.insomnia.gr/topic/397333-info-arch-linux-απόψεις-ερωτήσεις-σχόλια/?p=4916254 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crystallization Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 φακ δλδ εγώ του έχω δώσει 8GB όσο και η ραμ μου τον καταστρέφω και είναι κ αχρείαστο....! 8gb swap; Ο θεός και η μάνα του!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα