Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Ναι και σου λένε ξα μου  πως και πόσο . Προφανώς και βρωμάει .

Και αν όντως ισχύει η προσφορά, θα του δώσεις τα 50;

• Απαντ. 543
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Στη χρυσή ευκαιρία όντως έχει και αγγελίες ιδιωτών, αλλά...

1. Για να τις δεις πρέπει πρώτα να γίνεις Premium χρήστης πληρώνοντας κάτι.

2. Οι αγγελίες ιδιωτών είναι ελάχιστες, για παράδειγμα η αναζήτηση για ενοικιάσεις στην πόλη μου μου επιστρέφει 2.454 αποτελέσματα, περιορίζοντας την αναζήτηση σε αγγελίες ιδιωτών τα αποτελέσματα μειώνονται στα 137...

Η συνδρομη Premium δεν εχει να κανει με αυτο που λες. Δινει αλλα πλεονεκτηματα και σε καμια περιπτωση η απλη και δωρεαν συνδρομη, δεν απαγορευει αναρτηση απο ιδιωτη και ουτε αποκρυπτει αναρτησεις ιδιωτων. "Τρεχω" μια αγγελια ενοικιασης εδω και μια εβδομαδα και ουτε τωρα ουτε και στο παρελθον ειχα καποιο προβλημα αποκρυψης. Απλα οι αγγελιες ιδιωτων κατεβαινουν πολυ πιο γρηγορα εως και περιπου αμεσα και δεν φαινονται.

3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Στη χρυσή ευκαιρία όντως έχει και αγγελίες ιδιωτών, αλλά...

1. Για να τις δεις πρέπει πρώτα να γίνεις Premium χρήστης πληρώνοντας κάτι.

2. Οι αγγελίες ιδιωτών είναι ελάχιστες, για παράδειγμα η αναζήτηση για ενοικιάσεις στην πόλη μου μου επιστρέφει 2.454 αποτελέσματα, περιορίζοντας την αναζήτηση σε αγγελίες ιδιωτών τα αποτελέσματα μειώνονται στα 137...

Η συνδρομη Premium δεν εχει να κανει με αυτο που λες. Δινει αλλα πλεονεκτηματα και σε καμια περιπτωση η απλη και δωρεαν συνδρομη, δεν απαγορευει αναρτηση απο ιδιωτη και ουτε αποκρυπτει αναρτησεις ιδιωτων. "Τρεχω" μια αγγελια ενοικιασης εδω και μια εβδομαδα και ουτε τωρα ουτε και στο παρελθον ειχα καποιο προβλημα αποκρυψης. Απλα οι αγγελιες ιδιωτων κατεβαινουν πολυ πιο γρηγορα εως και περιπου αμεσα και δεν φαινονται πια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, 29gk είπε

Η συνδρομη Premium δεν εχει να κανει με αυτο που λες. Δινει αλλα πλεονεκτηματα και σε καμια περιπτωση η απλη και δωρεαν συνδρομη, δεν απαγορευει αναρτηση απο ιδιωτη και ουτε αποκρυπτει αναρτησεις ιδιωτων. "Τρεχω" μια αγγελια ενοικιασης εδω και μια εβδομαδα και ουτε τωρα ουτε και στο παρελθον ειχα καποιο προβλημα αποκρυψης. Απλα οι αγγελιες ιδιωτων κατεβαινουν πολυ πιο γρηγορα εως και περιπου αμεσα και δεν φαινονται πια.

Μάλλον δεν κατάλαβες τι ακριβώς ήθελα να πω, όταν επιλέγω να δω αγγελίες μόνο από ιδιώτες δεν μου τις δείχνει και μου βγάζει αυτό το μήνυμα:

"Για να περιορίσετε τα αποτελέσματα μόνο με αγγελίες ιδιωτών θα πρέπει να έχετε Premium λογαριασμό.

Αναβαθμίστε σε Premium ή αφαιρέστε το φίλτρο ιδιωτών ώστε να εμφανίζονται όλες οι αγγελίες."

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μάλλον δεν κατάλαβες τι ακριβώς ήθελα να πω, όταν επιλέγω να δω αγγελίες μόνο από ιδιώτες δεν μου τις δείχνει και μου βγάζει αυτό το μήνυμα:

"Για να περιορίσετε τα αποτελέσματα μόνο με αγγελίες ιδιωτών θα πρέπει να έχετε Premium λογαριασμό.

Αναβαθμίστε σε Premium ή αφαιρέστε το φίλτρο ιδιωτών ώστε να εμφανίζονται όλες οι αγγελίες." 

Νομιζω πως η λεξη "μονο" ειναι που δεν καταλαβαινεις. Επαναλαμβανω πως με απλη εγγραφη εδω και χρονια, ακομα εξακολουθω να βλεπω ΟΛΕΣ τις αγγελιες. Απλα δεν εχω τις εξτρα δυνατοτητες οργανωσης κι ομαδοποιησης της premium. Τις οποιες και δεν χρειαζομαι και απευθυνονται μαλλον μονον σε επαγγελματιες, εξου και η χρεωση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 29gk είπε

Νομιζω πως η λεξη "μονο" ειναι που δεν καταλαβαινεις. Επαναλαμβανω πως με απλη εγγραφη εδω και χρονια, ακομα εξακολουθω να βλεπω ΟΛΕΣ τις αγγελιες. Απλα δεν εχω τις εξτρα δυνατοτητες οργανωσης κι ομαδοποιησης της premium. Τις οποιες και δεν χρειαζομαι και απευθυνονται μαλλον μονον σε επαγγελματιες, εξου και η χρεωση.

Εγώ μια χαρά καταλαβαίνω αυτή τη λέξη, εγώ τη χρησιμοποίησα άλλωστε, το πρόβλημα είναι ότι εσύ επιλέγεις να την αγνοείς.

Το θέμα που συζητάμε είναι πως μπορεί να δει κάποιος αγγελίες ΜΟΝΟ από ιδιώτες, και αυτό ΔΕΝ γίνεται χωρίς premium.

Τώρα αν εσένα προσωπικά δεν σου χρειάζεται το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, είναι αδιάφορο με αυτό που συζητάμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εγώ μια χαρά καταλαβαίνω αυτή τη λέξη, εγώ τη χρησιμοποίησα άλλωστε, το πρόβλημα είναι ότι εσύ επιλέγεις να την αγνοείς.

Το θέμα που συζητάμε είναι πως μπορεί να δει κάποιος αγγελίες ΜΟΝΟ από ιδιώτες, και αυτό ΔΕΝ γίνεται χωρίς premium.

Τώρα αν εσένα προσωπικά δεν σου χρειάζεται το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, είναι αδιάφορο με αυτό που συζητάμε.

Μα το πρακτικο σου προβλημα μπορεις να μου το εξηγησεις; Αφου σου λεω πως εχοντας ενεργη αγγελια αυτη τη στιγμη και τσεκαρωντας το ευρος των ακινητων προς ενοικιαση πχ  με τα τετραγωνικα, μου εμφανιζει 15 αγγελιες οι οποιες ειναι ενα mix αγγελιων ιδιωτων και μεσιτικων. Μεσα και η δικη μου αγγελια που εχω ως ιδιωτης. Ποιο το νοημα λοιπον της επισημανσης σου για το premium;

Επεξ/σία από 29gk
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 29gk είπε

Μα το πρακτικο σου προβλημα μπορεις να μου το εξηγησεις; Αφου σου λεω πως εχοντας ενεργη αγγελια αυτη τη στιγμη και τσεκαρωντας το ευρος των ακινητων προς ενοικιαση πχ  με τα τετραγωνικα, μου εμφανιζει 15 αγγελιες οι οποιες ειναι ενα mix αγγελιων ιδιωτων και μεσιτικων. Μεσα και η δικη μου αγγελια που εχω ως ιδιωτης. Ποιο το νοημα λοιπον της επισημανσης σου για το premium;

γιατι φιλε μου οταν εχεις 50 σελιδες με αγγελιες ακινητων θελεις να δεις ΜΟΝΟ αυτες των ιδιωτων.... αλλιως σου παιρνει ΩΡΕΣ

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, 29gk είπε

Μα το πρακτικο σου προβλημα μπορεις να μου το εξηγησεις; Αφου σου λεω πως εχοντας ενεργη αγγελια αυτη τη στιγμη και τσεκαρωντας το ευρος των ακινητων προς ενοικιαση πχ  με τα τετραγωνικα, μου εμφανιζει 15 αγγελιες οι οποιες ειναι ενα mix αγγελιων ιδιωτων και μεσιτικων. Ποιο το νοημα λοιπον της επισημανσης σου για το premium;

Στο εξήγησα ήδη, θέλω να δω αγγελίες μόνο από ιδιώτες, δεν γουστάρω να δω mix αγγελίες ιδιωτών και μεσιτικών, δεν θέλω να κάτσω και να φάω ώρες μόνο και μόνο ξεσκαρτάροντας τις 95 από τις 100.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Στο εξήγησα ήδη, θέλω να δω αγγελίες μόνο από ιδιώτες, δεν γουστάρω να δω mix αγγελίες ιδιωτών και μεσιτικών, δεν θέλω να κάτσω και να φάω ώρες μόνο και μόνο ξεσκαρτάροντας τις 95 από τις 100.

7 λεπτά πριν, sezebo είπε

γιατι φιλε μου οταν εχεις 50 σελιδες με αγγελιες ακινητων θελεις να δεις ΜΟΝΟ αυτες των ιδιωτων.... αλλιως σου παιρνει ΩΡΕΣ

Καταλαβαινω τι λετε, αλλα εφοσον για καποιον που περιστασιακα ψαχνει κατι και μαλιστα σπιτι και οχι πχ μια τηλεοραση, οπου δηλαδη υπαρχουν συγκεκριμενα κριτηρια που τον καλυπτουν, με εναν απλο συνδυασμο των παραδιπλα φιλτρων, ετσι κι αλλιως η οποια λιστα θα μικρινει. Και δεν νομιζω πως ειναι τοσο δυσκολο να  φιλτραρεις μια αναζητηση για ενα διαμερισμα αφαιρωντας πχ καποιους οροφους, εναν τυπο κατασκευης ή τα τετραγωνικα που δεν σε αφορουν και δεν σε καλυπτουνγια να κανεις τελικα τη δουλεια σου.

Ενω αντιθετα ενας μεσιτης, υποθετω πως σε καθημερινη και μονιμη βαση χρειαζεται την πληρη αλλα και αποκλειστικη λιστα των ιδιωτων. Εε, αυτος θα αγορασει το premium.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όντως ισχύει. Πρόσφατα που είχα κοιτάξει (δεν θυμάμαι πόσο καιρό πριν ακριβώς) αυτό δεν υπήρχε. Φιλτράριζες κανονικά για ιδιώτες. Μάλλον οι premium λογαριασμοί δεν ήταν όσοι περίμεναν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

το app το είχε παντως μεχρι προσφατα. στο site εχει εξαφανιστει καιρο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οταν ενας μεσιτης δείχνει ενα διαμέρισμα σε πολυκατοικία μπορει να το δείχνει χωρις την παρουσια του ιδικτητη ?
Μπορει δηλαδη ο ιδιοκτήτης να δωσει τα κλειδια  ειδοδου πολυκατοικιας και διαμερισματος?

Εψαξα αλλα δεν βρηκα καποιο νομο ...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, J@st Me είπε

οταν ενας μεσιτης δείχνει ενα διαμέρισμα σε πολυκατοικία μπορει να το δείχνει χωρις την παρουσια του ιδικτητη ?
Μπορει δηλαδη ο ιδιοκτήτης να δωσει τα κλειδια  ειδοδου πολυκατοικιας και διαμερισματος?

Εψαξα αλλα δεν βρηκα καποιο νομο ...

Καλά του διαμερίσματος γιατί να μη μπορεί ; 

Τώρα για της πολυκατοικίας δεν είμαι και τόσο σίγουρος, θυμάμαι π.χ. να μου έχουν κάνει υπόδειξη σπιτιού και ο μεσίτης είχε μόνο το πάνω κλειδί, για να μπούμε χτύπησε σε μια γιαγιά ένοικο :P 

Δημοσ.

προφανος και δεν ενδιαφερει το διαμερισμα αλλα το οτι μεσιτης εχει κλειδια εισοδου πολυκατοικίας μπαινει οτι οποτε θελει με οποιον θελει σε ολους τους χωρους

Με ενδιαφερει αν ειναι νομιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...