xsterg Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 παιδιά έχω ένα προβληματάκι με το system restore των windows xp. έχω windows xp pro. εδώ και δυο μηνες περίπου έχει πάψει να λειτουργεί το system restore. τρέχω το πρόγραμμα και του λεω να δημιουργήσει ενα σημείο restore. μετα από λίγα δευτερόλεπτα μου εμφανίζει μήνυμα και μου λέει οτι δεν μπορεί να δημιουργήσει restore point. οι επιλογές είναι κανονικά ενεργοποιημένες. έχω ρυθμίσει το μέγεθος του restore από το μέγιστο ως το ελάχιστο, ακομη και σε ενδιαμεσα βήματα. τίποτα. δεν είναι κάτι που επίγει, αλλα είναι κάτι που χρειάζεται σε δύσκολες στιγμές. έχει κάποιος καμμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει? κατα τα άλλα ο υπολογιστης λειτουργει χωρίς πρόβλημα. επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα αυτό το έχω εδώ και δυο περίπου μήνες. όποιος έχει κάτι να προτείνει ασ μου δώσει μία απάντηση. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kernel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 xoris na einai veveo pi8anon na mhn yparxei dia8esimos xoros ston disko sou. To minima den leei tpt alo?????
xsterg Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 όχι φιλε kernel. μέγεθος σκληρού 60GB. κατειλημμένα 13 GB. ελεύθερα 42GB. ευχαριστώ που απάντησες αλλά είναι κάτι αλλό. βλέπεις εχω πάρα πολύ ελεύθερο χώρο....
dpolal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Υπάρχει αν θυμάμαι καλά και κάποιο service που σχετίζεται με αυτήν την λειτουργία. Δοκίμασε να το βρείς (από την περιγραφή του) και ενεργοποίησε το... My Computer --> δεξί κλίκ --> Manage --> Services
accipio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Πριν από λίγο καιρό χρειάστηκε να κάνω restore σε παλιότερο χρονικό σημείο, αλλά μετά την επανεκκίνηση τα XP μου έβγαλαν μήνυμα ότι απέτυχε το restore. Δοκίμασα να κάνω επίσης resore σε δύο πιο πρόσφατα σημεία, αλλά πάλι με αποτυχία. Και το πρόβλημα αυτό το έχω τον τελευταίο καιρό (περίπου 1-2 μήνες). Λύση δε μπόρεσα να βρω. Έχω XP pro ελληνικά.
xsterg Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 na ypotheso oti to problima entopizetai se kapoio update apo ayta ths microsoft? einai to pio pithano gia emena.
wert Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Το είχα και εγώ παλιότερα το πρόβλημα αυτό και restore δεν ήθελε να κάνει με τίποτα. Αυτό στα XP pro γιατί εδώ και έξι περίπου μήνες έχω τα home και μέχρι στιγμής ευτηχός δεν μου έχει χρειαστεί να κάνω κάποια επαναφορά. Για παν ενδεχόμενο όμως και ένα ghost δεν βλάπτει ποτέ και σε τίποτα. :wink:
xsterg Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 oraia file wert. kai pos kanoyn ghost? mporeis na me kathodigiseis? eyxaristo.
Billman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Odhgos apo ton Giannh_(Platano). Have fun Gia backup: http://briefcase.pathfinder.gr/contents/polot/11214 kai gia restore: http://briefcase.pathfinder.gr/contents/polot/11225
wert Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 oraia file wert. kai pos kanoyn ghost? mporeis na me kathodigiseis? eyxaristo. Μα φυσικά φίλτατε. Είναι sticky στο software εδώ και δύο σχεδόν μήνες αλλά μάλλον δεν θα το πήρες χαμπάρι. http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=328799 :wink: Αν δεν έχεις το word τον οδηγό τον έχω κάνει μετατροπή σε pdf. :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.