kagourakos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σε όλους.Έχω το εξής προβληματάκι έχω κάνει εγκατάσταση τα windows και θέλω να περάσω μέσα τα drivers.Μόλις βάζω το dvd απ τα drivers και ξεκινά η διαδικασία ο υπολογιστής "δουλεύει" πολύ δυνατά και κλείνει.Υπάρχει κάποια αντιμετώπιση σ αυτό?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
nikomas50 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Προφανώς το DVD drive αδυνατεί να διαβάσει το δισκάκι γι' αυτό και ο έντονος θόρυβος που ακούς. Καθάρισέ το επιμελώς με νωπό πανάκι, αν δεν μπορέσει και πάλι να το διαβάσει δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή και αν και πάλι δεν διαβάζεται υπάρχει πρόβλημα στο δισκάκι αν όμως διαβάζεται έχει πρόβλημα το DVD drive.
kagourakos Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Προφανώς το DVD drive αδυνατεί να διαβάσει το δισκάκι γι' αυτό και ο έντονος θόρυβος που ακούς. Καθάρισέ το επιμελώς με νωπό πανάκι, αν δεν μπορέσει και πάλι να το διαβάσει δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή και αν και πάλι δεν διαβάζεται υπάρχει πρόβλημα στο δισκάκι αν όμως διαβάζεται έχει πρόβλημα το DVD drive. Σε ευχαριστώ πολύ.Είχε σκόνες το δισκάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα