Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ανοιγω νεο θεμα, επομενως ρωταω εδω. Αυτη τη στιγμη εχω 8gb ram στα 1600. Προτιμοτερο ειναι να παρω αλλα 8gb ή να τις δωσω και να παρω παλι 8gb αλλα 2133+? Ευχαριστω!

Προτιμότερο είναι να μην πάρεις τίποτα! 8GB και δεν σου φτάνουν;

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι. Απλα σκεφτομουν για μια αναβαθμιση επειδη εχω ξεκινησει το βαρυ multitasking...χαχαχαχαχα. Σκεφτομουν να παω ή σε 2133+ οπως ειπα ή να επαιρνα ακομα ενα ζευγαρι ιδιες μιας και τις δινει γνωστος μου.

• Like 1
Δημοσ.

Προτιμότερο είναι να μην πάρεις τίποτα! 8GB και δεν σου φτάνουν;

This.

Ακόμα και τα 4GB είναι καλά, απλά δεν μπορείς να έχεις κλειστό το page file.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν δεν αξιζει και τοσο, εγω μονο με chrome και game σε windowed χτυπαω 76-78% ram usage για πλακα χωρις τιποτα αλλο ανοικτο. Βαλε αλλα 8gb αν θες να εισαι ανετος για μενα..

Δημοσ.

RipJaws X στα 2 x 4096cc στα 1600hp. Γυρω στο 20αρικο θα τις παρω γιαυτο ρωταω. Ισως μετα να τις πουλησω ολες και να παρω καποιες αλλες. Ισως να μη παρω ουτε αυτες και να μεινω οπως ειμαι.

Δημοσ.

Για 20ε μην το σκεφτεσαι καν για μενα, ειδικα αν κανεις multitasking. Εγω πρεπει να δωσω 70ε τωρα για να παω σε 16gb..  :mad:

Δημοσ.

Δεν ξερω αν δεν αξιζει και τοσο, εγω μονο με chrome και game σε windowed χτυπαω 76-78% ram usage για πλακα χωρις τιποτα αλλο ανοικτο. Βαλε αλλα 8gb αν θες να εισαι ανετος για μενα..

Το ram usage είναι τελείως υποκειμενικό σε κάθε χρήστη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...