Vole Maulder Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Κάνε και τα δύο δισκάκια install. Απλώς τα αντιγράφει στον σκληρό. Με το Χ πας στα game options και πατάς install. Δεν τα εγκαθιστά αφού ξεκινήσεις να παίζεις όπως κάνει το PS3. Μετά απλώς βάζεις μέσα όποιο παιχνίδι θες να παίξεις και το φορτώνεις από το δισκάκι, το τσεκάρει και συνεχίζει να διαβάζει από τον σκληρό. Τον ένα μήνα δωρεάν Gold τον δίνει ακόμα, αλλά απαιτεί να περάσεις στοιχεία χρέωσης, που είναι ηλίθιο. Οπότε, αν δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις αυτό και μετά να μπεις στο σάιτ του χμποχ να ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση ξεχνάς και τον ένα μήνα. Η 12μηνη (+1 μήνα τώρα, απ' ό,τι βλέπω) συνδρομή έχει 34 ευρώ Site: http://www.goldxbox.gr/">εδώ . Η 14μηνη, αν θυμάμαι καλά, έχει 37, αλλά τη βλέπω out of stock τώρα. Εντάξει, ο ie είναι το λιγότερο (αν κ η μεγαλύτερη καφρίλα εκ μέρους της MS, που τον χρεώνει, ουσιαστικά). Αν σε ενδιαφέρει online gaming, party chat, cloud saving και προσφορές, κι αν θες πάααααρα πολύ να βλέπεις YouTube στο χμποχ, τότε, πάρε μια συνδρομή. Αν είναι να μην παίξεις ποτέ online και δεν έχεις κανένα φίλο με χμποχ μάλλον δεν αξίζει.
Greek souvlaki Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Για σας θα ηθελα οποιος εχει xbox να μου προτεινη καποιο καλο demo να κατεβασω που να γινεται να πεζουνε δυο ατομα δεν με νιαζει τι κατηγορεια θα ειναι. Sent from my iPad using Insomnia
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Το Rayman Origins είναι πολύ καλό και μπορούν να παίξουν μέχρι 4. Ολα τα αθλητικά κι αρκετά racing νομίζω πως έχουν multi, επίσης. Το Mortal Kombat παίζεται διπλό, αλλά αν έχεις PS3 δε θα σου πρότεινα να το παίξεις στο 360, λόγω κακού d-pad. Τσέκαρε και Castle Crashers και Lara Croft and the Guardian of Light στα Live Arcade. Αυτά off the top of my head. Αν θυμηθώ τίποτα άλλο και δεν έχει αναφερθεί στο μεταξύ θα επανέλθω.
Greek souvlaki Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Θενκ υου θα τα δοκιμασω Sent from my iPad using Insomnia
Gogo salute Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Φιλε μου και το Army of Two παιζει coop με δυο ατομα. Για το καινουργιο demo δεν ειμαι σιγουρος, το the 40th day που ειναι το παλιοτερο σιγουρα.
Greek souvlaki Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Γινεται να. Γραψω ενα games σε στικακη απο το xbox και να το δοσω στον φιλο μου? Sent from my iPad using Insomnia
Greek souvlaki Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Xbox μπορω να το συνδεσω σε οθονη απο pc και να πεζω? Αυτο πολυ λεει ο τιτλος μπορω να συνδεσω το xbox με μια οθονη απο υπολογιστη? Sent from my iPad using Insomnia
Vole Maulder Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ναι. Είτε με VGA - πρέπει να το αγοράσεις για το χμποχ και χρειάζεται να συνδέσεις το άσπρο και το κόκκινο καλώδιο σε ηχεία με ενίσχυση για να έχεις ήχο, κι αν το κάνεις με αυτό στις επιλογές εικόνας στο χμποχ βάλε Extended (θα καταλάβεις όταν δεις τις επιλογές) - είτε με HDMI. Στη δεύτερη περίπτωση, αν η οθόνη δεν έχει ηχεία, είτε βγάζεις ήχο με οπτική ίνα σε ενισχυτή, είτε περνάς HDMI πρώτα σε ενισχυτή αν έχει HDMI και μετά στην οθόνη, είτε συνδέεις ταυτόχρονα και το άλλο καλώδιο και βγάζεις τον ήχο πάλι με άσπρο-κόκκινο RCA σε ηχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα