Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια σημερα ειχα γενεθλια και εκανα ενα xbox slim δωρο στον εαυτο μου!! Το public ειχε μια προσφορα που έλεγε οτι μπορω να παρω και δυο used games δορεαν εγω πειρα το medal of honor kai to assassins greed 3 οταν τα ανειξα ειχε δυο cd στο καθενα μπορει καπιος να μου πει γιατη ειχε δυο cd μεσα εγω δεν το ξερω αυτο γιατη εως τορα ειχα ps3.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Δεν το καταλαβαινω πολλυ αυτο δηλαδη αν τελειοσει το ενα cd καλαι ολο το game και πρεπει να βαλω το αλλο για να συνεχισω?? αν ειναι ετσι τοτε fail..

Δημοσ.

Πρώτα απ'όλα να κάνεις εγκατάσταση όλα τα CD. Εφόσον ένα παιχνίδι έχει δύο CD, κάνεις εγκατάσταση και τα δύο στον σκληρό αλλά παίζεις με το πρώτο CD. Ελπίζω να έχεις την έκδοση με τα 250GB

Δημοσ.

Και θα συνεχειση απο εκει που το αφησα? ναι εχω ην εκδοση με 250gb που εκανε 200€ μαζη με το forza 4 kai to skyrim το 4gb εκανε 165 και δεν ειχαι τιποτα αλλο μονο ενας χαζος θα το επερνε xd

Δημοσ.

Νομίζω πως και τα παιχνίδια που σου έδωσαν δεν είναι ολόκληρα, σίγουρα το FM4 δεν είναι ολόκληρο.

Αυτό που θα κάνεις με κάθε παιχνίδι είναι να το κάνεις install στο δίσκο για να μην ταλαιπωρείς το μηχάνημα. Το ότι κάποια παιχνίδια πλέον έχουν 2 DVD εξηγείται στο ότι σε ένα δεν χωράνε, δεν έχει Blu-ray το XBOX.

Δημοσ.

Ok δηλαδη γιαυτο εχει δυο cd γιατη δεν εχει blue rey και δεν μπορει να τα πεξει ολα μαζει εσει λες να τα κανω εγκατασταση στο xbox ετσι δεν θα ταλεποριτε?

Και να σας ροτισω και κατη ακομα για να μπενω youtube και ιντερνετ γενικα πρεπει να ειμαι gold member?? γιατη στο ιντερνερ explorel οταν παω να μπω μου λεει οτι πρεπει να ειμαι gold member δεν υπαρχει αλλος τροπος να μπω ιντερνετ?

Δημοσ.

Για το πρώτο, ναι, όταν κάνεις εγκατάσταση τσεκάρει απλώς το δισκάκι όταν ξεκινάει το παιχνίδι και μετά παίζει από τον σκληρό. Οταν "τελειώσει" το πρώτο δισκάκι θα σου πει το παιχνίδι "insert disc 2", πατάς eject, αλλάζεις δισκάκι και συνεχίζεις, δεν είναι τίποτα. Κι όταν πας να ξαναπαίξεις βάζεις το 2ο κατευθείαν. 

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς, δυστυχώς χρειάζεσαι Gold. Στο Live μπορείς να συνδεθείς κι ως silver member, για demo, video και τέτοια, αλλά ie και YouTube θέλουν Gold. 

To Essentials Edition είναι ολόκληρο το παιχνίδι, απλώς του λείπουν τα αμάξια που βρίσκονται στο 2ο δισκάκι, αν θυμάμαι σωστά. Γι' αυτό είναι και φτηνότερο κ γι' αυτό και το δίνουν bundled. Τα αμάξια που λείπουν μπορείς να τα αγοράσεις από το marketplace αν τα θες όσα θες. Εγώ θετικό το βρίσκω να υπάρχει η επιλογή να αγοράσω ένα παιχνίδι φτηνότερο κι αν θέλω αγοράζω ό,τι αμάξια παραπάνω θέλω. Δε θα έπαιζα με όλα, ούτως ή άλλως. Φυσικά, αυτό θα ήταν καλό να το γνώριζαν και οι πωλητές, ώστε να ενημερώνουν τους πελάτες για το τι αγοράζουν, αλλά μάλλον ζητάω πολλά.

Δημοσ.

Ότι παιχνίδι παίζεις καλό είναι γενικά να το κάνεις copy στον σκληρό δίσκο γιατί έτσι θα φορτώνει αρκετά πιο γρήγορα. Απλά θα χρειαστεί να έχεις και το 1ο δισκάκι μέσα στο tray, γιατί αλλιώς δεν θα μπορείς να ξεκινήσεις το παιχνίδι (λογικό αφού αν δεν ήθελε δισκάκι, θα μπορούσες θεωρητικά να νοικιάσεις ότι παιχνίδι θέλεις και να το αντιγράψεις στον σκληρό για να το έχεις).

Επίσης με την αγορά της κονσόλας πρέπει να δικαιούσαι ένα μήνα Xbox live gold (εκτός και αν το έχουν αλλάξει αυτό αλλά δεν νομίζω).

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε που μου ελλισες της αποριες μου τορα αυτο με το ιντερνετ με χαλασε λιγο :( που πρεπει να ειμαι goldmamper sto ps3 δεν χρειαζοταν αλλα τη τα εχουμε τα λαπτοπ θα μπαινω απο εκει τορα για το forza ναι εχεις δικιο δεν εχει ολα τα αμαξια μαζει ειχε και εναν κοδικο για να ειμαι goldmember για εναν μηνα :)) Μετα για να εισαι gold ποσα πληρονεις? και εσει λες να εγκαταστησω τα games με δυο cd? αν ναι πως γινεται αυτοματα? δεν ξερω αν η ερωτησεις μου ειναι χαζες αλλα δεν ειχα και πολυ χρονο να ασχολειθω με το xbox

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...