giokou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 για δειξε μου που υπαρχουν φιλτατε giokou ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ που ποσταρεις μεσα στην ειρωνια.... και σου λεω να μην μου πεις οτι λεει τιμη και οτι τα παιρνει απο το πλαισιο γιατι παντα καποιος πολυ απλα θα μπει και θα βαλει τιμες απο skroutz.. το τροφοδοτικο ειναι fail τελειως γιατι θα του πιει το αιμαι το ολο συστημα πριν κλεισει 2ετια 36 ampere @ 12v οταν καταναλωνει 10-14 η cpu και 14-15 η καρτα γραφικων , το υπολοιπο συστημα ειναι λιγο επιφοβο γενικα και δεν εχει αερα απο οτι καταλαβαινεις.... και ολα αυτα στο ποδι και στο περιπου αλλα οι τιμες που παιζουν στους fx ειναι εκει περιπου οπως επισης και στις καρτες γραφικων το ιδιο ...απλα και μονο να σου δειξω οτι ολα τα τροφοδοτικα δεν ειναι ιδια και δεν μπορουν να σηκωσουν τα παντα... και τρανη αποδειξη του τι ποιοτητας τροφοδοτικο ειναι ολοκληρει coolermaster του δινει 2 χρονια εγγυηση .. Α δε σ' αρέσει να σε ειρωνεύονται ε? Όταν το κάνεις εσύ είναι καλά? Στο έχω ξαναπεί και με αποδείξεις, αλλά συνεχίζεις... Άντε λοιπόν ας παραθέσω, αυτά που εσύ αγνοείς επιδεικτικά: 1. Έχει παραθέσει σύνθεση αξίας 739€, άρα έχουμε μια πάρα πολύ σαφή εικόνα που περίπου θα κινηθεί το budget. 2. Μένει Αθήνα όπως είπε. 3. Μιλάει για ''καινούργια και απαιτητικά pc games όπως Assassin's Creed IV κτλ με άνεση''. 4. Ανέφερε πρόθεση για στήσιμο κομμάτι κομμάτι. 5. Παρέθεσε σύνθεση δίχως οθόνη κι εγώ δεν έβαλα στη σύνθεσή μου. Δεν σου αρκούν? Έπειτα εγώ του εξήγησα ότι το συναρμολογούν και τα καταστήματα και του πρότεινα από Αθηναϊκό κατάστημα. Πολύς ντόρος για το psu, ενώ απλά θα μπορούσες να προτείνεις κάποιο άλλο. * Αυτό το τροφοδοτικό έχει προταθεί σε ανάλογες συνθέσεις ξανά εδώ αρκετές φορές για διάφορους λόγους. ** Μη κολλάτε στην φόρμα, είναι μεν για να διευκολύνει, αλλά όταν δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία ή όταν είναι ανεπαρκή. Βοηθείστε τον κόσμο όπως πρέπει, όταν υπάρχουν επαρκή στοιχεία.
XMorsX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά αν είναι να βρίζεστε μεταξύ σας για ένα θέμα που δημιούργησα δεν αξίζει τον κόπο σας το λέω. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Μια ερώτηση έχω μόνο: Τι είναι οι SSD; Μην αγχωνεσαι. Συμπληρωσε την φορμα σε νεο topic και ασε μας να τσακονωμαστε
sobi1984 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 για δειξε μου που υπαρχουν φιλτατε giokou ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ που ποσταρεις μεσα στην ειρωνια.... και σου λεω να μην μου πεις οτι λεει τιμη και οτι τα παιρνει απο το πλαισιο γιατι παντα καποιος πολυ απλα θα μπει και θα βαλει τιμες απο skroutz.. το τροφοδοτικο ειναι fail τελειως γιατι θα του πιει το αιμαι το ολο συστημα πριν κλεισει 2ετια 36 ampere @ 12v οταν καταναλωνει 10-14 η cpu και 14-15 η καρτα γραφικων , το υπολοιπο συστημα ειναι λιγο επιφοβο γενικα και δεν εχει αερα απο οτι καταλαβαινεις.... και ολα αυτα στο ποδι και στο περιπου αλλα οι τιμες που παιζουν στους fx ειναι εκει περιπου οπως επισης και στις καρτες γραφικων το ιδιο ...απλα και μονο να σου δειξω οτι ολα τα τροφοδοτικα δεν ειναι ιδια και δεν μπορουν να σηκωσουν τα παντα... και τρανη αποδειξη του τι ποιοτητας τροφοδοτικο ειναι ολοκληρει coolermaster του δινει 2 χρονια εγγυηση .. Α δε σ' αρέσει να σε ειρωνεύονται ε? Όταν το κάνεις εσύ είναι καλά? Στο έχω ξαναπεί και με αποδείξεις, αλλά συνεχίζεις... Άντε λοιπόν ας παραθέσω, αυτά που εσύ αγνοείς επιδεικτικά: 1. Έχει παραθέσει σύνθεση αξίας 739€, άρα έχουμε μια πάρα πολύ σαφή εικόνα που περίπου θα κινηθεί το budget. 2. Μένει Αθήνα όπως είπε. 3. Μιλάει για ''καινούργια και απαιτητικά pc games όπως Assassin's Creed IV κτλ με άνεση''. 4. Ανέφερε πρόθεση για στήσιμο κομμάτι κομμάτι. 5. Παρέθεσε σύνθεση δίχως οθόνη κι εγώ δεν έβαλα στη σύνθεσή μου. Δεν σου αρκούν? Έπειτα εγώ του εξήγησα ότι το συναρμολογούν και τα καταστήματα και του πρότεινα από Αθηναϊκό κατάστημα. Πολύς ντόρος για το psu, ενώ απλά θα μπορούσες να προτείνεις κάποιο άλλο. * Αυτό το τροφοδοτικό έχει προταθεί σε ανάλογες συνθέσεις ξανά εδώ αρκετές φορές για διάφορους λόγους. ** Μη κολλάτε στην φόρμα, είναι μεν για να διευκολύνει, αλλά όταν δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία ή όταν είναι ανεπαρκή. Βοηθείστε τον κόσμο όπως πρέπει, όταν υπάρχουν επαρκή στοιχεία. Τι λες δεν μπορώ να καταλάβω... Για μένα λες? Μου το έχεις πει που? Ηρέμησε λιγάκι γιατί σε βλέπω λίγο αλλοπροσαλλο σε αυτά που λες.. Μάλλον σε κάποιον άλλο έχεις απευθυνθεί και όχι σε μένα.. Δεν ειρωνεύομαι λέω τα πράγματα έτσι όπως είναι. Και στην τελική φίλε μου να στο πω απλά και όμορφα για να το καταλάβεις. Δεν είχα - έχω κανένα πάρε δώσε μαζί σου οπότε απλά πρόσεχε πως ειρωνεύεσαι άλλους τους οποίους δεν γνωρίζεις.. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να σε έχω ειρωνευτει στον άλλο λογαριασμό σου.. Γιατί τέτοια ειρωνεία δεν εξηγείται αλλιώς Sent from my GneX
giokou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μην αγχωνεσαι. Συμπληρωσε την φορμα σε νεο topic και ασε μας να τσακονωμαστε Καταλαβαίνω πως το εννοείς, αλλά μη κάνει τσάμπα κόπο ο άνθρωπος άδικα. Έχουν ήδη γραφτεί ουσιώδη πράγματα σε αυτό το θέμα, κρίμα να πάει άκλαυτο.
Steven Pro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά αν είναι να βρίζεστε μεταξύ σας για ένα θέμα που δημιούργησα δεν αξίζει τον κόπο σας το λέω. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Μια ερώτηση έχω μόνο: Τι είναι οι SSD; Όπα για μισό λεπτό. Που κολλάς εσύ να μιλάς για λογαριασμό μου; Βέβαια έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Λοιπόν συμπληρώνω την φόρμα και σταματήστε σας παρακαλώ να τσακώνεστε. Ποσό που διαθέτω: 750 ευρώ. Χρήση υπολογιστή: Προσωπική. Ειδικά προγράμματα: Απαιτητικά παιχνίδια που αναφέρονται επάνω. Για την σύνθεση: Δεν χρειάζομαι ούτε οθόνη, ούτε ποντίκι, ηχεία ή πληκτρολόγιο. Τοποθεσία: Άγιοι Ανάργυροι, Αθήνα. Κομμάτια: Δεν ξέρω πως να τον συναρμολογήσω, άρα θα το κάνουν στο κατάστημα, άρα θα ήταν καλύτερα τα κομμάτια να είναι απο ένα κατάστημα. Λειτουργικό σύστημα: Θα προτιμούσα windows 8, αλλά κι 7 αν έχω δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορώ να κάνω και format.
XMorsX Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 H προταση του giokou ειναι πολυ καλυτερη απο το ετοιμο του Πλαισιου. Εγω εκανα αλλη μια απο το computerbeast επειδη ειναι το μονο καταστημα στην Αθηνα που φερνει 7870 Tahiti LE. Βεβαια μπορει να εχεις θεμα με τις διαθεσιμοτητες, τοσο στην καρτα όσο και στο κουτι. Aν δεν εχει διαθεσιμοτητα το κουτι πας σε ενα απο τα δυο: http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=169059&category_id=919 , http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=119677&category_id=919 , αν δεν εχει διαθεσιμοτητα η καρτα γραφκων μην ασχοληθεις και προτιμησε την συνθεση απο το mgmanager. Δεν πιστευω οτι θα εχει προβλημα το 500αρι CM με την 7870 την απλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα