Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση:

Ποσα ml παιρνει πανω κατω ενα μελανι;Εχω τα 364 της hp.Πηρα απο δυο refill kits για το καθε ενα.Μηπως ειναι υπερβολικα;Παθαινει τιποτα το μελανι εαν κατσει καποιον καιρο κλεισμενο σε δροσερο μερος;

πως γεμιζεις τα 364??

Δημοσ.

Ερωτηση:

Ποσα ml παιρνει πανω κατω ενα μελανι;Εχω τα 364 της hp.Πηρα απο δυο refill kits για το καθε ενα.Μηπως ειναι υπερβολικα;Παθαινει τιποτα το μελανι εαν κατσει καποιον καιρο κλεισμενο σε δροσερο μερος;

στα εγχρωμα απο 2-4 γραμαρια το καθε χρωμα,στο μαυρο 5-10 γραμαρια .αναλογα με το ποσα γρ εχεισ αφησει μεσα....και καλο ειναι να γεμιζεις ,πριν αδειασει τελειως η κεφαλη,γιατι εχουν τσιπακια και σε καθυστερςι ο εκτυπωτης με παπαριες τυπου μνμτων στον υπολογιστη.το μελανι δεν παθαινει τιποτα στο δοχειο του,αν δεν το βλεπει ηλιος και ζεστη.στην κεφαλη κανει ζημεια ,οταν δεν δουλευεται...
Δημοσ.

Ομαδικη παραγγελια για να γλιτωσουμε τα εξοδα αποστολης???

πως καταντησαμε...

To προβλημα σου ποιο ειναι δηλαδη;

Δημοσ.

Επειδη εξαντληθηκαν,και δεν προλαβα να αγορασω,ξερει κανεις καμια αλλη σελιδα που να εχει χαμηλες τιμες(δεν λεω τοσο χαμηλες)?

Δημοσ.

Πολύ περίεργο αυτό το μαγαζί.. ούτε που έχει φυσική έδρα λέει, ούτε τηλέφωνο επικοινωνίας (και όχι εποικινωνιας που γράφει στο site. αμφιβάλω αν έχει καν ΑΦΜ και εκδίδει αποδείξεις...

Δημοσ.

Ας μας πει καποιος που μπορουμε να βρουμε φθηνα και ποιοτικα -μαυρα κατα προτιμηση- μελανια. Ebay; Amazon; 

Δημοσ.

Μπορει να θεωρουμαι παλαιομοδιτης (ακομα και απο την μητερα μου) αλλα προτιμησα να δωσω 25ε για να παρω μαυρο Μελανι για τον Epson μου παρα να παρω απομιμηση.

Δημοσ.

Μπορει να θεωρουμαι παλαιομοδιτης (ακομα και απο την μητερα μου) αλλα προτιμησα να δωσω 25ε για να παρω μαυρο Μελανι για τον Epson μου παρα να παρω απομιμηση.

εννοεις οτι σου περισσευαν 25 ευρω και τα εδωσες, αν ειχες 5 θα επαιρνες κινεζικο, ανεξαρτητως αν εισαι μοντερνος ή παλαιομοδιτης. το ιδιο πιστευω θα συνεβαινε σε ολους μας.
  • Like 1
Δημοσ.

εννοεις οτι σου περισσευαν 25 ευρω και τα εδωσες, αν ειχες 5 θα επαιρνες κινεζικο, ανεξαρτητως αν εισαι μοντερνος ή παλαιομοδιτης. το ιδιο πιστευω θα συνεβαινε σε ολους μας.

Βασικα παλια ειχα μπλεξει με "συμβατα" μελανια και το μετανιωσα αφου το μαυρο δεν ηταν μαυρο.....Πιο πολυ αραιωμενο μαυρο θα ελεγα....Οποτε γιατι να μην ειμαι σιγουρος και να παω στο σιγουρο ?
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειδοποιηση απο γεν.ταχυδρομικη οτι εφτασε το δεματακι...απογευμα παραλαμβανω..

Επεξ/σία από soulkeeper4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...