Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως αυτό το "Εποικινωνία" δεν μου χτυπάει και πολύ καλά...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Έχει πάρει κανείς από εκεί μελάνια? Τηλέφωνο δεν έχει, φυσική έδρα δεν υπάρχει, έξοδα αποστολής δεν αναφέρει.....???????

Όσο για τον χρόνο παραμονής στη συσκευασία, γιατί έχω την εντύπωση οτι έχουν περάσει τα 3 χρόνια?

Όποιος γνωρίζει περισσότερα για το μαγαζί καλό είναι να μας πει τι παίζει. 

Δημοσ.

εξοδα αποστολης εμενα μου βγαζει 3,5 ευρω για καλαματα με γενικη ταχυδρομικη για 3 4αδες(12 μελανια)...

edit : +2,5 ευρω η αντικαταβολη....εχει και paypal..

Δημοσ.

Έχει πάρει κανείς από εκεί μελάνια? Τηλέφωνο δεν έχει, φυσική έδρα δεν υπάρχει, έξοδα αποστολής δεν αναφέρει.....???????

Όσο για τον χρόνο παραμονής στη συσκευασία, γιατί έχω την εντύπωση οτι έχουν περάσει τα 3 χρόνια?

Όποιος γνωρίζει περισσότερα για το μαγαζί καλό είναι να μας πει τι παίζει. 

Εγώ έχω αγοράσει.Μου ήρθαν κανονικά τα μελάνια(Αυτό έγινε πέρυσι).Παρήγγειλα ξανά με έξοδα αποστολής 3,50 ευρώ.Αρκετά ευχαριστημένος από τα μελάνια

Δημοσ.

Παράγγειλα με paypall 8 μελάνια, μαζί με τα μεταφορικά 11.40€. 3€ πιο φτηνά από amazon που πήρα πριν ένα μήνα. Τώρα ελπίζω να έρθουν.

• Like 1
Δημοσ.

αν ενδιαφέρεται κάποιος απο αθηνα κεντρο να παραγγείλει και θέλει να μοιραστούμε τα εξοδα αποστολής θα ήθελα 3 μαύρα hp refill kit.

ΠΜ me!

Δημοσ.

Ερωτηση:

Ποσα ml παιρνει πανω κατω ενα μελανι;Εχω τα 364 της hp.Πηρα απο δυο refill kits για το καθε ενα.Μηπως ειναι υπερβολικα;Παθαινει τιποτα το μελανι εαν κατσει καποιον καιρο κλεισμενο σε δροσερο μερος;

Δημοσ.

Σιγά τις τιμές μιλάμε για κινέζικα μελάνια και εγώ άμα θέλετε και μπορείτε να έρθετε στο χώρο μου θα σας τα αφήσω 1ε το ένα και μάλιστα πιο καλή προφανώς ποιότητα.

Παραγγελίες με π.μ.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα τις τιμες 0.90? Ουτε οι (πολλοι περισσοτεροι και συνηθως απειρως φθηνοτεροι σε τετοια πραγματα) κινεζοι του ebay δεν εχουν τετοιες τιμες... με 100ml που εχουν τα κιτ γεμιζεις 5-10 φορες τα μελανια... με 0.90!

Παντως αν εχεις βρει απο αλλου καλυτερα και φθηνοτερα (για να λες οτι τα δινει 0,90 κι εσυ υποθετω οτι τα πηρες φθηνοτερα) πες μας να ξερουμε κι εμεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστος, παρασυρθηκα απο το μαυρο που ειναι μεν 100αρι αλλα και τα δοχεια αντιστοιχα ειναι μεγαλυτερης χωρητικοτητας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...