Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω ένα σκληρό δίσκο  2.5  500GB-1T max 80 euro η seagate και western της θεωρώ της καλύτερες αλλά δεν παύει και εκεί να έχω δει πολλά προβλήματα ένα western my book που είχα είναι τέζα τώρα!

έχω βάλει στο μάτι

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.340263

υπάρχουν εταιρίες που πρέπει να αποφύγω??

Δημοσ.

Ότι και να διαλέξεις το ίδιο είναι. Ακόμα και ο Intenso που δείχνεις στο link, μέσα από το "κουτί" έχει κάποιο WD/ Seagate. Δε βγάζουν άλλες εταιρείες δίσκους πλέον, όσες είχαν μείνει εξαγοράστηκαν απ' αυτές τις δύο. :P Κατά τ' άλλα είναι και οι δύο εντάξει, όσα και να ακούσεις του στυλ «μη πάρεις τάδε, χαλάνε» είναι απλοί παρωπιδισμοί (συνηθισμένο φαινόμενο στα fora τεχνολογίας!)

Αν θέλεις να είσαι λίίίγο πιο σίγουρος, πάρε μια εξωτερική θήκη και βάλτου έναν εσωτερικό HDD μέσα, τον οποίο θα διαλέξεις να έχει 3-5 χρόνια εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

θέλω να είναι αρκετά μικρός αν βάλω ξεχωριστή θήκη ίσως είναι λίγο πιο μεγαλόσωμος και δεν θέλω να έχει ξεχωριστεί τροφοδοσία. 

Δημοσ.

θέλω να είναι αρκετά μικρός αν βάλω ξεχωριστή θήκη ίσως είναι λίγο πιο μεγαλόσωμος και δεν θέλω να έχει ξεχωριστεί τροφοδοσία. 

οι 2.5" δεν έχουν ξεχωριστή τροφοδοσία ,από το usb παίρνουν ρεύμα

Δημοσ.

Τον μοναδικό σκληρό δίσκο που μπορείς να εμπιστευτείς άφοβα, είναι ο δίσκος που τον έχεις κάνει backup...οτιδήποτε διαφορετικό είναι απλώς στατιστικό δείγμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...