endj3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Πήγα σημερα να ανοιξω το λαπτοπ και μου εμφανισε τη παρακατω μαυρη οθονηΤο ανοιξα το λαπτοπ και οταν ξεσυνδεω το σκληρο συνεχιζει κανονικα το boot, μεχρι το σημειο που λεει οτι δεν υπαρχει λειτουργικο.Αν τον αφησω συνδεμενο τοτε στο σημειο που δειχνει η φωτο κολλαει και σταματαει και το ανεμιστηρακι απο κατω. Οταν τον ξεσυνδεω το ανεμιστηρακι συνεχιζει .Τροφοδοτικο μυριζομαι... http://imageshack.us/photo/my-images/341/img20130328wa0000.jpg/
GREGKERKYRA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μπορείς να μπεις με ένα boot cd με linux να δεις ότι γενικά λειτουργεί το λάπτοπ Με το dvd του λειτουργικού σου μπαίνεις και τσεκάρεις/repair mbr/έλεγχο δίσκου κλπ Βάλε τον σκληρό σε ένα άλλο υπολογιστή σαν δεύτερο να δεις αν τον διαβάζει. Δοκίμασε κάτι από αυτά να δεις, μετά πες μας και περισσότερα στοιχεία για το λάπτοπ.
endj3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ο σκληρος ,συνδεθηκε σε σταθερο υπολογιστη και τον διαβαζει κανονικα.Δεν μπορω να χρησιμοποιησω live cd γιατι με τον σκληρο συνδεμενο δεν μπουταρει καν κολλαει εκει σε αυτη την οθονη.
GREGKERKYRA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά χωρίς το σκληρό πάνω να μπεις με ένα linux live cd?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα