Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω λιώσει γιατι κυνηγάω ένα deadline αλλα δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ βαριά προγράμματα για να έχω μία άποψη περι των δυνατοτήτων του Laptop. 

παρατηρήσεις:

*Ένα θέμα που έχω παρατηρήσει είναι οτι για να βλέπω καλα πρέπει ν απηγαίνω την οθόνη του lapto στις 110 με 120 μοίρες αν κοιτάω απο κοντά. Πράγμα που δεν με ενοχλεί καθόλου βέβαια.

*Ένα άλλο ζήτημα είναι οτι μετα απο πολυ χρήση με ζεσταίνει λίγο ο αέρας που βγάζει το laptop στα χέρια... (οι σκληροί δίσκοι μετα απο 10 ώρες σερί δουλειά είχαν πιάσει 45 βαθμούς, αυτό είναι σωστό ή όχι)

[δεν ξαναείχα laptop για να ξέρω τι είναι φυσιολογικό και τι όχι]

*Τα ηχεία για laptop νομίζω είναι αρκετά καλα. Μέχρι και μουσική μπορείς να ακούσεις. Αν και εγω προτθμάω κάτι ακουστικά που είχα σκάσει γύρω στα 200€.

Τώρα το σχόλιο που έχω να κάνω είναι οτι ο Samsung 840pro αφήνει πίσω κατα πολυ τον OCZ vertex 3 που έχω στον σταθερό. Μιλάμε ο ssd πηγαίνει βολίδα (πραγματικά δεν προλαβαίνεις να πατήσεις το κουμπί και είναι μέσα στα windows).

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το συγκεκριμένο laptop για παρόμοια χρήση με την δικιά σου το θέλει φίλος, για να μην ανοίγω άλλο θέμα το προτείνεις RottenLungs? Έπίσης και αν κάποιος φίλος το έχει θα μας βοηθούσε πολύ μια γνώμη!

Δημοσ.

Παιδιά έχω λιώσει γιατι κυνηγάω ένα deadline αλλα δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ βαριά προγράμματα για να έχω μία άποψη περι των δυνατοτήτων του Laptop. 

...

Παραθέτω τον εαυτό μου...

Μόλις έχω άποψη θα την γράψω!!!

• Like 1
Δημοσ.

το συγκεκριμένο laptop για παρόμοια χρήση με την δικιά σου το θέλει φίλος, για να μην ανοίγω άλλο θέμα το προτείνεις RottenLungs? Έπίσης και αν κάποιος φίλος το έχει θα μας βοηθούσε πολύ μια γνώμη!

Εγώ στο χρονικό διάστημα που το έχω μπορώ να σου πω να το πάρεις με τα χίλια, είμαι απλά ενθουσιασμένος ! Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η οθόνη του που πραγματικά με κάνει να χέρομαι να δουλεύω, για ότι άλλη πληροφορία μπορείς να ρωτήσεις :-)

Δημοσ.

Εγώ στο χρονικό διάστημα που το έχω μπορώ να σου πω να το πάρεις με τα χίλια, είμαι απλά ενθουσιασμένος ! Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η οθόνη του που πραγματικά με κάνει να χέρομαι να δουλεύω, για ότι άλλη πληροφορία μπορείς να ρωτήσεις :-)

Πόσο πιάνουν οι σκληροί σου δίσκοι σε θερμοκρασία μετά απο πολλές ώρες συνεχόμενη δουλειά; Εμένα χθες έπιασαν 45 βαθμούς και μάλιστα ο αέρα που έσκαγε στα χέρια μου με ζέσταινε (ξέρεις απο τα πλάγια αριστερά που είναι ο εξαερισμός). Τώρα είναι στους 37 με 39 αλλα με λιγότερες ώρες χρήσης.

Φίλε αφου το έχει κι εσύ το laptop για πες τι σου βρωμάει και τι σου είναι στα πολύ υπέρ για να συγκρίνω κι εγω. Είχες στο παρελθόν άλλο laptop για να μπορείς να συγκρίνεις;

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο. Τσέκαρα και ένα review του δίσκου και λέει θερμοκρασίες λειτουργίας μέχρι 60 βαθμούς. Μωρε πρώτη φορά κοίταξα θερμοκρασίες δίσκων (λόγω της ζέστης που έσκαγε στον καρπό μου) και γιαυτό είπα να ρωτήσω. Δεν ήξερα τι είναι φυσιολογικό, ειδικά για Laptop.

Δημοσ.

έχω δουλέψει κάποιες μέρες με το 7720 και είχα άριστες εντυπώσεις +1
Δημοσ.

το παρέλαβε ο φίλος χθες και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν πραγματικά αξίζει να βάλουμε ssd ή όχι? 

Δημοσ.

το συγκεκριμένο laptop για παρόμοιες δουλειές που το χρησιμοποιώ με καλύπτει απόλυτα και θα σου πρότεινα να το δουλέψεις και μετά να το σκεφτείς και για ssd

Δημοσ.

Μακάρι να είχα χρόνο για να παίξω και να σου πώ. Άντε μπορεί το βραδάκι (μια και μάλλον δεν θα βγώ γιατι αύριο πρέπει να λιώσω στο διάβασμα) να βάλω το skyrim και το witcher 2 μονο και μόνο για να σου πώ. Αλλα μην περιμένεις τρελά αποτελέσματα, βέβαια έχω την εντύπωση οτι θα είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...