Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ψάχνω έναν φορητό Υπολογιστή για να τρέχω γρήγορα και χωρίς κολλήματα τα παρακάτω προγράμματα aveva marine (tribon), Rhinoceros 3D, Autocad, ANSYS, matlab κτλ.

Επίσης εννοείται θέλω να παίζει και hd ταινίες σε κανα ταξιδάκι.

Ευχαριστώ για την βοήθεια...

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς... Θέλω κάτι που να ΜΗΝ υπερβαίνει σε δυνατότητες αυτό που χρειάζομαι. Το τι χρειάζομαι το γράφω στο πρώτο πόστ. 

Δεν βάζω λεφτά γιατι δεν έχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ με laptop και δεν ξέρω που κυμαίνονται οι τιμές σε σχέση με τις δυνατότητες. Αυτό δεν σημαίνει οτι περιμένω προτάσεις που να είναι των 2000€. Θέλω το βέλτιστο δυνατό. (δλδ να έχει τις δυνατότητες που χρειάζομαι στην καλύτερη τιμή)

Δημοσ.

Λοιπον φιλε επειδη ψαχνω κι εγω laptop για autocad/rhino/3ds max/photoshop κλπ εχω καταληξει στο

Link.png Site: http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=2272">Dell Inspiron 7720

σαν ενα απ'τα laptops με την καλυτερη σχεση τιμης-αποδοσης, στα 1095€ με 3 χρονια εγγυηση.

Πιστευω οτι το συγκεκριμενο υπερβαινει τις δυνατοτητες που ζητας, αλλα το προτεινω με την προοπτικη να το κρατησεις για 3 χρονια τουλαχιστον, χωρις να πεσει σε επιδοσεις.

Για να καταλαβεις, εχει εναν απ'τους καλυτερους επεξεργαστες για την τιμη του (i7), μνημη και σκληρο που σε υπερκαλυπτουν (8GB RAM, 1 TB HDD) και μια ΠΟΛΥ καλη καρτα γραφικων (GT650 2GB). Έχει επίσης οθόνη FullHD οποτε θα δουλευεις autocad κλπ πολυ ανετα λογω της υψηλης αναλυσης σε συνδιασμο με την 17 ιντσων οθονη. 

Το μονο προβλημα είναι οτι λογω του οτι ειναι 17αρι δεν θα ειναι και πολυ φορητο, οποτε θα ειναι λιγο δυσκολο να βλεπεις ταινιες σε  ταξιδια.

Σιγουρα υπαρχουν φθηνοτερες επιλογες με i5 παραδειγμα, αλλα σου πα γιατι το προτεινω!

πχ Link.png Site: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LENOVO-G780-Dark-Brown-%2859356186%29,99452,397551,548047.html?langId=-18">LENOVO G780

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το συγκεκριμένο laptop που αναφέρει ο hurrycat το έχω εδώ και μια βδομάδα περίπου και είμαι ενθουσιασμένος και από ποιότητα κατασκευής και από επιδόσεις , πάνω κάτω και εγώ για παρόμοια προγράματα το αγόρασα και θα στο πρότεινα σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ παιδιά... Άμα υπάρχουν και άλλες προτάσεις ρίξτε τες να τα συγκρίνουμε... Η 17ρα λέτε να είναι μεγάλη;; Κυρίως για την διπλωματική τον θέλω όπου θα τρέχω συνέχεια και θα τον χρειάζομαι μαζί μου. Στα ταξίδια μου εγω είμαι camper οπότε δεν πρόκειται να τον πέρνω... Όταν έλεγα ταξιδάκι εννοούσα πιο πολυ σε κανα χωριό, που συνήθως σκυλοβαριέμαι!!!

Ερωτήσεις

*Κάτι άλλο, αυτός βλέπω οτι έχει περασμένα windows. Υπάρχουν προτάσεις χωρίς λειτουργικό;

*Επίσης βλέπω οτι ο σκληρός είναι στις 5400 στροφές. Μπορείς να βάλεις κανέναν SSD για τα προγράμματα και το λειτουργικό;

*Η μνήμη πέρνει επέκταση;

Επεξ/σία από RottenLungs
Δημοσ.

Α οκ, thnx. Καλό αυτό. Ε έναν ssd τον θέλει σίγουρα...

Σε αυτό που θέλω δηλαδή είναι μονόδρομος; Δεν υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο;

Δημοσ.

Καινούρια μοντέλα κάθε πότε βγαίνουν;;; Κάθε εξάμηνο ή δεν έχουν συγκεκριμένο χρόνο;;; Ρωτάω γιατι έχω την δυνατότητα να το καθυστερήσω και κανα 2μηνο εύκολα.

Δημοσ.

Κάποιες ερωτησούλες για το Dell

Ρε παιδιά διάβασα οτι ένα σημαντικό μειωνέκτιμα είναι οτι ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες. Ας απαντήσει κάποιος που το έχει. Πχ. εγω παίζει να πρέπει να το χρησιμοποήσω καλοκαίρι σε εξωτερικό χώρο, λόγω δουλειάς. Παίζει να πάρει "φωτιά" το μηχάνημα και να μου σβήνει κάνοντας αδύνατη την χρήση του;

Και η μπαταρία, βλέπω σε κάποια comment οτι δεν κρατάει ούτε καν 3 ώρες. Κάποιο λένε και για το μισό. 

Δημοσ.

από θερμοκρασίες δεν ανεβάζει σίγουρα και το δουλεύω ολόκληρη σχεδόν την μέρα, όσο αφορά την μπαταρία κρατάει λίγο λιγότερο από 3 ώρες (ανάλογα βέβαια με την χρήση)

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία, τότε μάλλον θα την κάνω την αγορά αλλα επειδή έχω συνηθίσει με ssd τα τελευταία χρόνια, δεν θα την παλέψω με 5400 στροφές.

Οπότε έρχεται το επόμενο ερώτημα (του αδαή στα laptops), το λειτουργικό θα είναι σε DVD ώστε να μπορέσω να κάνω format και να τα βάλω στον SSD; Αφου θα το πληρώσω, θέλω να το χρησιμοποιήσω κιόλας.

Δημοσ.

Ο σειριακός αριθμός για ενεργοποίηση των Windows βρίσκεται από πίσω σε αυτοκολλητάκι ή στη θήκη της μπαταρίας αν τη βγάλεις. Οπότε απ'ό,τι ξέρω θα μπορείς να κατεβάσεις το iso των windows και να τα περάσεις με το κλειδί που έχεις. Απλά δεν ξέρω τι παίζει με την εγγύηση..

Δημοσ.

Απο ότι λένε τα παιδιά και απο ότι ρώτησα έχει δύο θέσεις για σκληρό δίκσο, άρα γιατι να έχει θέμα εγγύησης αν βάλω έναν ssd. Θα ρωτήσω και το μαγαζί για σίγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...