Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Φαίνεται ότι τελικά τον έχουν φτάσει τον εσωτερικό στόχο για beta (ή κάτι πολύ κοντινό σε beta) μέσα τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το χθεσινο/σημερινό update . Ακόμα δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας, και δεν αναφέρουν αν θα έχουν και πάλι κάποιο early access στο δεύτερο μέρος για όσους έχουν ήδη το παιχνίδι (θεωρητικά μπορούν να ανοίξουν μια προαιρετική beta στο Steam όταν θα είναι έτοιμοι).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Με αυτά που βλέπω στον πίνακα, μέσα προς τέλη Άνοιξης θα βγει, μέσα στο καλοκαίρι θα κλείσουν τα ντοκιμαντέρ, φθινόπωρο θα ολοκληρωθεί η special edition του KS. Τρία χρόνια, δηλαδή, για να λήξει αυτή η ιστορία. Μακάρι το 2ο μέρος να σκίζει, τι να πω.
Tobajara Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Τα διάβασα κι εγώ στο backer e-mail. Έχω χάσει κάθε συμπάθεια, όρεξη και ενθουσιασμό για το παιχνίδι δυστυχώς και δεν αποκλείω και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις από τον αγαπητό Tim.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Broken Age Part 2 Is in Beta, to Be Released This Spring
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αρκετά αισιόδοξο το τελευταίο update. Την ερχόμενη εβδομάδα σκοπεύουν να ανακοινώσουν το επίσημο release date για το Act 2 (που θα είναι κοινό για όλες τις πλατφόρμες) We’re going to announce the release date next week as part of a bunch of coverage that IGN is going to be running on the game throughout the week! It will all be on the front page of IGN, so keep an eye out for that news, as well as an interview with Tim and preview coverage of Act 2! https://www.kickstarter.com/projects/doublefine/double-fine-adventure/posts/1174799
Despotas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 29 Απριλίου το 2ο επεισόδιο τελικά: http://www.ign.com/articles/2015/03/25/broken-age-act-2-release-date-announced?abthid=5512f2aed9014f916900000f 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Από το πρόσφατο backer's only update... When can I play Broken Age Act 2? Most excitingly of all. we’ve been getting ready to share Broken Age Act II with all of you fabulous Backers! We’re working with Humble and Steam to get codes out at 12:01 am Eastern on Monday April 27th, 24 hours in advance of the public release. Φαίνεται ότι οι backers θα το έχουμε λίγο νωρίτερα. It's finally happening To update έχει και το επεισόδιο 19 από το documentary (το πρότελευταίο από ό,τι λένε).
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Φαίνεται ότι οι backers θα το έχουμε λίγο νωρίτερα. It's finally happening Ήρθε πριν λίγες ώρες το σχετικό backers-only e-mail για την 24ωρη "early access". To e-mail λέει για ενεργοποίηση από το Humble Library, αλλά τελικά η ενεργοποίηση γίνεται μέσω Steam από το "Betas" tab.* Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να παίξω περισσότερο σήμερα, λόγω δουλειάς, αλλά το update είναι κάπου 1.7 GB και, από ό,τι είδα στα γρήγορα, το παιχνίδι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε (δεν πέφτει ο υποτιτλος "End of Act I", δεν πέφτουν credits). *. Αυτό νομίζω πως σημαίνει ότι από αύριο που θα κυκλοφορήσει κανόνικα το παίχνίδι, οι backers που ενεργοποιήσαμε την beta θα χρειαστεί να την απενεργοποιήσουμε (αλλιώς ίσως έχουμε πρόβλημα με μελλοντικά patches).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 To έβαλα να κατεβαίνει, δεν ξέρω αν έκανα καλά γιατί με τα beta branches έχω άσχημη εμπειρία. Ελπίζω αν υπάρχει θέμα απενεργοποίησης αύριο να μας στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα που να το λέει, γιατί σε αυτά που έλαβα σήμερα δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά.
Tobajara Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Παιδιά έχει ασχοληθεί κανείς με το δεύτερο μέρος? Αν όχι, μην το κάνετε...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 To έχω κατεβάσει. Λόγω φόρτου εργασίας όλο το πήγαινα στην αναβολή, πλάκωσαν άσχημες κριτικές από ανθρώπους που οι προτιμήσεις μας συνήθως συμπίπτουν, και το έχω τελείως στον πάγο. Δε θέλω να γίνω κακός και να πω ότι δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Απλά, για μένα η όλη ανάπτυξη του παιχνιδιού, σε επίπεδο διαχείρισης πόρων, διαχείρισης της κριτικής και προγραμματισμού αποτελεί διαχρονικό παράδειγμα προς αποφυγή. Θα το δω κάποια στιγμή, απλά δεν αποτελεί προτεραιότητα πλέον.
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Το έχω τερματίσει από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Δεν είναι το χάλια παιχνίδι για το οποίο σε προετοιμάζουν μερικά reviews (πχ του Rock Paper Shotgun), αλλά έχει αρκετά προβλήματα, στην ιστορία και στους γρίφους. Και η τελική εντύπωση είναι ότι η ανάπτυξη του 2ου μέρους έγινε αποκομμένα από το πρώτο, και είτε εγκατέλειψαν ένα μεγάλο μέρος του σχεδίου που είχαν για την ιστορία ή δεν υπήρχε τέτοιο σχέδιο αποτυπωμένο ποτέ. Επίσης,δίνει την εντύπωση ότι αναπτύχθηκε βιαστικά, και ειδικά ο σχεδιασμός κάποιων γρίφων υποφέρει από αυτό. Φαίνεται ότι ήθελαν και να ακούσουν κάποιους fans που ζητούσαν πιο δύσκολους γρίφους, και ενώ έχουν κάποιους έξυπνους γρίφους στο Act II, έχουν και κάποιους που είναι αδικαιολόγητα μπερδεμένοι (τεχνητή επέκταση χρόνου gameplay) και κάποιους που δεν στηρίζονται στην κοινή λογική. Η ιστορία στο δεύτερο Act II, δίνει κάποιο backstory σε χαρακτήρες και έχει ένα οριστικό φινάλε, αλλά σε γενικές γραμμές οι ρυθμοί είναι υποτονικοί, και το φινάλε... νερόβραστο. (Το πιο ενοχλητικό κομμάτι στο gameplay όταν πλησιάζεις στο φινάλε, είναι ότι ο παίκτης σχεδόν δεν έχει ιδέα γιατί κάνει ό,τι κάνει -λύνοντας επιμέρους γρίφους- και τι θα πετύχει με αυτό. Προσωπικά περίμενα ότι οι ενέργειες των χαρακτήρων θα είχαν εντελως άσχετο αποτέλεσμα - μάλιστα το παιχνίδι δίνει και ένα παραπλανητικό hint κάπου εκεί). Όσον αφορά το οπτικό κομμάτι, το voiceover και το soundtrack το παιχνίδι συνεχίζει να διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο, και είναι ίσως λίγο πιο προσεγμένα από αυτό που είχαμε νωρίς στο Act I. Επιπρόσθετα, αν και το ξεψάχνισα αρκετά το παιχνίδι, δεν αντιμετώπισα κάποιο bug -αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν, απλά δεν βρήκα εγώ κάποιο, ενώ είχα βρει αρκετά στο Act I. 1
Tobajara Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Praetorian όλα αυτά που αναφέρεις - και συμφωνώ πλήρως σε όλα, ειδικά στις παρατηρήσεις για τη διαφορά νοοτροπίας Act 1 και Act 2 - αθροίζουν σε ένα χάλια παιχνίδι όμως Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από όσο έχω δει ως τώρα, και από σενάριο και από γρίφους και από το ΚΑΚΟ χιούμορ του παιχνιδιού. Ο γρίφος με τον κόμπο είναι από τους πιο ηλίθιους και κακοσχεδιασμένους που θυμάμαι και ο γρίφος με το δέντρο δε λυνόταν γιατί δε μπορούσα να ξεχωρίσω τα αστεία, πραγματικά. Δεν έβγαζε κανένα νόημα και τον έλυσα με trial and error. Παταγώδης αποτυχία και μετάνιωσα τα χρήματα που έδωσα στο Kickstarter.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Tα χρήματα δεν τα μετάνιωσα, γιατί έστω και με τις καραμπόλες που ακολούθησαν, και απόλυτα φιάσκα τύπου Clang! εδραιώθηκε στη συνείδηση αρκετών το crowdfunding και βγήκαν παιχνίδια που δε νομίζω πως θα βλέπαμε αλλιώς. Όμως, δεν είναι το Broken Age το παιχνίδι που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή. Νομίζω ότι πρωτίστως το παιχνίδι έπεσε θύμα της επιτυχίας του. Υ.Γ. Διαβάζω και τα σχόλια του Praetorian και νομίζω πως θα μείνω μέχρι τέλους με την απορία, τι κέρατο έγραφε σε όλα εκείνα τα σημεωματάρια ο Τιμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα