Προς το περιεχόμενο

adsl ping

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια.. μου καηκε το vdsl μοντεμ, πηρα στον οτε(5 το πρωι) και μεσα σε 5 ωρες με ξαναπηραν και μου ειπαν να παω σε οποιοδηποτε καταστημα γερμανο να παραλαβω νεο μοντεμ.. ολα καλα μεχρι εδω!

παρατηρησα ομως οτι τωρα που εβαλα το adsl μοντεμ που ειχα παλια σε αντιθεση με το vdsl παρολο που ποιανω πολυ μικροτερη ταχυτητα το ping ειναι πααρα πολυ μικρο σε online παιχνιδια παραδειγμα με το vdsl modem ειχα 15-20 ping.. ενω τωρα με το adsl modem 4-8 δεν ξεπερναει τα 10 ποτε

γιατι γινεται αυτο? δεν γινεται να εχω το ιδιο με το vdsl modem?  με βλεπω να κραταω το adsl :P

Δημοσ.

Μηπως σε adsl ειναι fast path ενω σε vdsl ειναι σε interleave?νομιζω ο οτε πλεον βαζει fast path και στο vdsl.

μεσα στο μενου του ρουτερ λογικα θα λεει αν εισαι fast path η Interleave

Δημοσ.

τι να σου πω.καποιοι λενε καλυτερα Ping με adsl αλλοι με vdsl.τι να σου πω.ελεγα μπας και σε vdsl δεν ησουν σε fast.αν και καποιοι σε vdsl νομιζω οτι ειναι σε fast path μονο στο Upload.εκτος αν κανω λαθος.

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα σε καποιες εταιρειες υπαρχει πχ interleave ,low depth interleave που δινουν διαφορετικα Pings.δεν ξερω αν ισχυει και κατι παρομοιο  στο fast

Δημοσ.

Φιλε ειναι απολυτα λογικο να συμβαινει αυτο διοτι εχεις βαλει adsl μοντεμ και κλειδωνεις στα 15 απο τα 30. Ετσι γινεται σε ολους. ΑΝ το βαλεις σε gdmt mode θα εχεις ακομη καλυτερο ping αλλα θα κλειδωνεις στα 8.

Δημοσ.

δηλαδη παει πως οσο ποιο λιγο κλειδωνεις τοσο πιο μικρο ping εχεις?

Δεν γινεται κατι να χαμηλωσω το ping μου τωρα με το vdsl?

Δημοσ.

δηλαδη παει πως οσο ποιο λιγο κλειδωνεις τοσο πιο μικρο ping εχεις?

Δεν γινεται κατι να χαμηλωσω το ping μου τωρα με το vdsl?

δεν παει ακριβως ετσι.μπορει να εχεις 100Mbit Οπτικη ινα και να εχει 4 ms ping.απλα καποια πραγματα παιζουν καλυτερα απο καποια αλλα.πχ σε G.dmt για καποιο λογο το Ping Μικραινει αλλαπολυ λιγο.βεβαια χανεις πολυ σε ταχυτητα ειδικα αν παιζεις πανω απο 8.τωρα μπορεις να μιλησεις με τον οτε αλλα εφοσον εισαι fast path ηδη δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις.ηδη οπως ειπαν το Ping σου ειναι μια χαρα.

• vdsl ειναι ουτε οπτικη ουτε μισθωμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...